2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Sağ ol canım rabbim hayırlı evlat versin çocuk hasreti cekenlere

Merhaba, transfer olan arkadaşlara sormak istiyorum transfer sonrası günlük rutininiz nasıl oldu? Bu ay sonu transfer olacağım ben de işyerimden ne kadar izin alayım bilemedim.
Merhaba, ben ilk transferimde 5 gün rapor almıştım ama tutmadı. Şimdi ikinci transferimi olacağım inşallah 3 gün rapor almayı düşünüyorum ama benim işim yorucu stresli değil yani isyerimdede dinlenebiliyorum. Eğer yorucu stresli bir işin varsa yasal olarak 10 gün rapor alma hakkın var kullanman daha iyi olur diye düşünüyorum.

Merhabalar bugün ikinci transferim öncesi son kontrolüme gittim. 22 Mayısta inşallah transferim olacak. Bugün rahim kalınlığına baktı doktorum 8mm ölçtü ve sabah 2 akşam 2 kullandığım estrofemi sabah 3 akşam 3'e çıkarttı. İlaci yükseltince Rahim kalınlığım kötümü diye sordum ama iyi olduğunu 6mm ustunde olmasinin transfer için yeterli olduğunu ama 10mm olmasının daha faydalı olacağını söyledi. Estrofem ve coraspin zaten kullanıyordum ek olarak sabah 1 akşam 1 monodoks, günde 1 prednol ve sabah öğle akşam 1 er tane vajinal progestan başladık. Transferden 1 gün öncede gidip covid testi yaptıracağım. Bunlar dışında herhangi bir tahlil test istemedi ilk transferimde ne yaptıysak aynı şekilde ilerleyecekmişiz bundanda negatif sonuç alırsak ozaman inceleme isteyecekmiş.

Merhaba, transfer olan arkadaşlara sormak istiyorum transfer sonrası günlük rutininiz nasıl oldu? Bu ay sonu transfer olacağım ben de işyerimden ne kadar izin alayım bilemedim.
Canım ilk üç gün çok önemli, özel dikkat lazım, sonrası rutin hayat ama rutin hayatta da ağır işler yapmamak lazım. Bol şanslar dilerim

Hayırlı uğurlu olsun inşallah Rabbim emeklerini boşa çıkarmaz ve bebiş haberini alırsın benim doktorum da estrofemi yükseltti sabah2 öğlen 2 aksam 2 şeklinde rahim kalınlığı 9 mm ve şimdi bende korona testini yaptırıcam

Amin canım rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin inş benim ilk transferde covid testi istememişlerdi ama bunda istediler artık zorunluymuş.

Amin canım rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin inş benim ilk transferde covid testi istememişlerdi ama bunda istediler artık zorunluymuş.
Aynen canım öncesinde zorunluluk yoktu.Bazi hastaneler pozitif bile olsa transfer yapıyor ama tabi negatif sonucu alırız şu korona testindeben aşırı heyecanlıyım eminim sende öylesindir sonuç tarihlerimiz çok yakın birbirine

Zarifkugu, canım adını Ballikko olarak değiştirdin sanırım, ben de forumlara bakıyorum, bulamadım seni. yarınki operasyonun için bol şans dilerim kuzum :) bebeğini kap gel :)))

Kızlar selam, transferden 2 gün önce başlamak üzere 10 gün "GONASİ" denilen bir iğne vuruluyorum. Bu iğne çok az miktarda Gonadotropin (HCG) içeriyor ve Progestan, Duphaston veya Prolutex yerine kullanılıyormuş. Transfer sonrası bu iğneleri kullanan arkadaşlarım, iğne bitiminden kaç gün sonra test yaptırdınız veya yaptınız? Pozitifi kaç gün sonra gördünüz?

Aslında ben transfer öncesi yapılması gerekiyor diye düşünüyorum sonuçta ciddi bir hastalık bile bile transfer yapıp risk almanın anlamı yok. Ben ilk transferde çok heyecanlı ve umutluydum ama tutmadı nedense bunda çok heyecanım yok sanki yine tutmayacak endişesi var allah hepimizin yardımcısı olsun emeklerimizi boşa götürmesin

Benim de test zamanım verdikleri forma göre 24 ü, fakat 25 i sabahı yaptıracağız. Allah yardımcımız olsun, güzel haberle alalım inş :)

Benim de test zamanım verdikleri forma göre 24 ü, fakat 25 i sabahı yaptıracağız. Allah yardımcımız olsun, güzel haberle alalım inş :)
Verdikleri günden bir gün sonra yapacaksınız. Dayanabilecek misiniz? Ben transfer olduğum günü de sayarsam onuncu günde kan testi vermiş olacağım. Çok mu erken diye düşündüm şimdi. Dördüncü gün transferi. Ama 7-8. Günde bile çıkan var, beklemek de çok zor diye Güzel haberler alalım insallah

Bana tutunmaya destek için transferden önce HCG içeren iğne verdiler, halen devam ediyorum bugün sonuncuyu vurulacağım. 24ü haftası klinik komple kapalıymış, 25i özel bir labda yaptıracağım, doktorum e2, progestron ve Beta HCG değerini öğrenmek istiyor.

Amin canım benim inşallah sen içini ferah tut inşallah hayırlı haberler alacaksın.Eğer özel olmayacaksa sorununuz neydi acaba?

Cnm ben 8 gün kan verdim çıktı ama 10 günü beklemek daha iyi bende lekelenme olmuştu diğerlerinde olduğu gibi negatifti gene düşüncesiyle yaptırmıştım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…