2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Allahim insallah sana da bize de en hayirlisi i sagliklisini versin. Cok guzel yazmissin Insallah bebisin seninle beraberdir

Canım benden tedavinin başında bir kere istedi sonra opu da tekrar istedi ikisindede değerlerim normaldi o yüzden isteyeceğini sanmıyorum ama yarın bakalım ne diyecek belkide bu ikinci transfer olacağı için ister
Anladım canım benmkilerde normaldi kalınlıkta iyi gidiyor ondanmı istemiyor acaba diyorum

Rahim kalınlığını da bakılıyor tabi benim kalınlık iyiydi ona rağmen e2 düşük çıkınca transferi 3 gün erteledi doktorum. tutunma açısından önemli olduğunu söylemişti.
Anladım canım ben yarın kendim gidip baktırıcam hastanede. Sonuçlar normal çıkarsa doktora birşey demem. Anormal çıkarsa atarım sonuclarımı kendim yaptırdım diye napayım içim rahat olsun taktım çünkü ben

için rahat edecekse yaptır canım sonuçta boş yere transfer yaptırmak istemeyiz hiçbirimiz hepsi maddi manevi büyük bir emek çünkü.

için rahat edecekse yaptır canım sonuçta boş yere transfer yaptırmak istemeyiz hiçbirimiz hepsi maddi manevi büyük bir emek çünkü.
Aynen canım o kadar iğne ilaç kullanıyoruz. Bir transfer 2400 tl şuan neden boşuna embriyolarımda çöp olsun Allah korusun. Bakalım yarın olsun da sabah erkenden gideyim çok sağol

Anladım canım benmkilerde normaldi kalınlıkta iyi gidiyor ondanmı istemiyor acaba diyorum
Olabilir benimde değerlerim rahim kalınlığı iyiydi istemedi ama o transfer tutmadı ara vermeden ilk adetle ikinciye basladik inşallah bu sefer iyi haberler almak nasip olur. Buda tutmazsa sonrası sıkıntı tekrar testler genetik tarama histereskopi hepsini isteyecek

İnsallah tutunur da gerek kalmaz birşeye

Merhaba arkadaşlar ben 3. Adetimi oldum nihayet tekrar transfer hazırlığına başlıyorum, geçen adette Estrofem bana hiç etki etmediği için bu sefer climara fort bant verdi, kullanan olumlu sonuç alan var mı ? Bu transfere kadar hep yapıştırılacak mı?

Ben kullandım canım transfer öncesi basladik 8 haftalık olana kadar devam ettirdi doktorum hatta. Ben etkisini gördüm 3 günde 100 kusur seviyede artış olmuştu e2 de. haptan daha etkili bence

Merhaba, ben estrofemi sabah akşam 2 adet, climara bant 3 günde bir, lutinus vajinal tablet sabah akşam 2 ser tane. Yarın sabah transferim var, benimki taze transfer. 8 mm kalınlık vardı , şimdi bunlari kullanıyorum.

Ben kullandım canım transfer öncesi basladik 8 haftalık olana kadar devam ettirdi doktorum hatta. Ben etkisini gördüm 3 günde 100 kusur seviyede artış olmuştu e2 de. haptan daha etkili bence
Teşekkür ederim inş bende de olur bu sefer bant olması çok ilginç geldi etkili oluşuna bir türlü inanamıyoruz eşimle

Teşekkür ederim inş bende de olur bu sefer bant olması çok ilginç geldi etkili oluşuna bir türlü inanamıyoruz eşimle
Deriden emilim olduğu için kana daha çabuk karışıyor doktor bir arkadaşım öyle demişti :) ama bende alerji yaptı bir süre sonra kaşıntı ve kızarıklık çok oldu her seferinde yapıştırdıginiz yeri değiştirin

Tamam 3bantı cuma yapıştırdım salı açacağım bakalım şimdilik bir rahatsızlığım ypk başka yere takarım sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…