2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Kızlar bizimki Haziran’a kaldı doktorumuz kapanmadan dolayı gelemiyormuş eşim bir ay daha iğne olacak morali de çok bozuk bıktı iğnelerden artık incir kürünü yapmaya devam edeceğim
Kapanma mı bayram dolayısıyla mı? Doktorlar kapanmada muaf çünkü. Ah çok üzüldüm ama sonu güzel olur inşallah, çektiklerinize değer

Çok sevindim adınıza inşallah sağ selim kucağınıza alırsınız bizlere dualarınızı esirgemeyin lütfen

İnşallah , doktorum aradı biraz önce beni rahatlattı. 4. Gün embriyolarının hangilerinin 5. Güne gideceği anlasiliyormuş, en iyileri secilebiliyormus. Bu da burda dursun belki başka arkadaşlara faydası olur.
Ohh cok sevindim tabi canim onlar bilir en iisini hakkinda en hayirlisi olcak kuzum

Sizde pihtilasma olmadan mi kullanıyorsunuz oksapar ve coraspirin.benimde net birşey olmadan verdi dr
Evet canım ilk denemem benim direk verdi doktorum pıhtılaşma olmadan hayırlısını diliyorum herkes için Allahım hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin Senin ilk gününmü canm

Merhabalar hanımlar bende 2. Transferime başladım ilkinde bebeğim tutunamadı inşallah bu defa tutunur rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah ilkinde başka arkadaşlarla gün saydık inşallah bu defa beraber gün sayıp kavuşuruz bebişlerimize benim Bi sorum olacaktı ama

Merhaba Hanımlar bende aranıza yeni katıldım mayıs sonu gibi transferim var. Transfer gününe kadar nasil beslendiniz, transferden sonra nelere dikkat ettiniz ?
Merhabalar bende yeni katıldım 2. Transferim olacak bu ay sonu gibi düzenli az ve sık beslenmek meyve sebze tüketmek lifli gıdalar almak stresten uzak durmak benim nacizane fikrim inşallah kucağınıza almak nasip olur

Merhabalar bende yeni katıldım 2. Transferim olacak bu ay sonu gibi düzenli az ve sık beslenmek meyve sebze tüketmek lifli gıdalar almak stresten uzak durmak benim nacizane fikrim inşallah kucağınıza almak nasip olur
Bir merak saglıklı besleneyım dıye bende dün kuru incir aldım hamile kalmayı kolaylaştırıyor diye okumuştum yesem mi yemesem mi kararsız kaldım :) Benım ilk tup bebek surecim Allah hepimize nasıp etsin insallah

Doktoruna sor canım ben ilkinde negatifi alınca korkmaya başladım incir zararsızdır belki ama şuan yemiyorum ben bişey beslenme dışında

İncirin bir zararı olmaz hatta faydasını görürsün canım bu dönemde kabız olmanı engeller, ben de yerim günde 2-3 tane kayısı ve incir

Evet canım ilk denemem benim direk verdi doktorum pıhtılaşma olmadan hayırlısını diliyorum herkes için Allahım hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin Senin ilk gününmü canm
Çok ben 17 haftalık gebeyim.dr kullanmalısın dedi benim pek aklima yatmadi test yok elimizde düşük hikayem yok gereksiz kan sulandiricilar kanama yapar diye duymuştum.

Kuru incir ben yapmaya başladım hem eşim hem ben yiyoruz avokado da duydum arı sütünü duydum arı sütü de almayı düşünüyorum

Merhaba kızlar
Ben de Mayıs topiğinde yazıyordum da yarın OPU’ya giriyorum transfer Haziran yada temmuza kaldı ohss riski olduğu icin o yüzden bu başlığa geldim :)) Yarın ki OPU icin herhangi bir öneriniz var mı ? Saatler geçmiyor gelsin bitsin istiyorum . Bu arada 31 yaşındayım ilk denememiz ben de PKO eşimde değer düşüklüklükleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…