• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

düşük yok canım, yaş 44, yaştan dolayı verdi bana. Ama çok genel bir uygulamaymış kan sulandırıcı iğne zaten.
Evet yaştan dolayı vermiş olabilir bugün ben kendi dr gitmiştim. Oksaparida üniversitede bir pprof tavsiye etti.kendindr kanaman olabilir sorumluluk kabul etmem dedi. Kafamı bulandırdı

Evet yaştan dolayı vermiş olabilir bugün ben kendi dr gitmiştim. Oksaparida üniversitede bir pprof tavsiye etti.kendindr kanaman olabilir sorumluluk kabul etmem dedi. Kafamı bulandırdı
canım bilemedim ki, belki senin yaş grubundaki arkadaşlar yardımcı olur. Çok kullanıldığını biliyorum ama kullandığı için sorun yaşayan kimse var mı onu bilmiyorum.

Anladım teşekkür ediyorum kısmetten ötesi yok sağlıklı embriyo her turlu tutunur diye düşünüyorum ama farklı uygulamalara da saygı duyuyorum hayırlısı olsun herkes icin en güzelini diliyorum
Arkadaşım sağlıklı embriyo her türlü tutunur demişsin ama malesef öyle olmuyor.5 yıl önce toplanan embriyolardan 5aakalite biri transfer edilmisti ve oğlum oldu.geçen ay çözdürdük yine 5aa kalite o zamanin embriyosu ama tutmadi malesef.son kalan iki adet embriyoyu önümüzdeki ay transfer olucak bu sefer embriyo glue ile şansımı deneyeceğim.Bu yöntem daha çok 35 yaş ustünde basari sansini arttiriyormus.Ben ilk gebeligimde 33 yasindaydim,şimdi 38.Dediğin gibi nasipten ötesi yok.Tüp bebeğin basari orani yüzde 65 doktorum böyle söylüyor.Edindigim bilgileri paylaşmak istedim.Kusura bakmayin çok yazmışım🙈

Arkadaşım sağlıklı embriyo her türlü tutunur demişsin ama malesef öyle olmuyor.5 yıl önce toplanan embriyolardan 5aakalite biri transfer edilmisti ve oğlum oldu.geçen ay çözdürdük yine 5aa kalite o zamanin embriyosu ama tutmadi malesef.son kalan iki adet embriyoyu önümüzdeki ay transfer olucak bu sefer embriyo glue ile şansımı deneyeceğim.Bu yöntem daha çok 35 yaş ustünde basari sansini arttiriyormus.Ben ilk gebeligimde 33 yasindaydim,şimdi 38.Dediğin gibi nasipten ötesi yok.Tüp bebeğin basari orani yüzde 65 doktorum böyle söylüyor.Edindigim bilgileri paylaşmak istedim.Kusura bakmayin çok yazmışım🙈
Döllenmeden sonra embriyonun bölünmesine dis görünüşüne, hücre sayısına bakılarak kalite siniflandirmasi yapılır ama bu o embriyonun sağlıklı olduğu anlamına gelmez. Bunu sadece genetik testle tespit edebiliyorlar. Embriyonun tutunmama sebebi %80-90 oranında bebegin sağlıklı olmamasindan kromozomal bozukluklardandir kalan küçük yüzde ise rahime bağlı sorunlar olabilir. işin genetik kısmını bilmediği için de doktorlar rahimle ilgili her şeyi deniyorlar iste histereskopi, Embriyo glue vs gibi. Benim bilgim bu şekilde 😊

Bu sefer vermedi canım, biraz önce transferimi oldum. Ama pozitif olursa sonuç o zaman basliycakmisiz

Kızlar selam, nasılınız, nasıl gidiyor? Bugün transferimin 2. günü, rahmimde hafif kasılmalar var, regl öncesi gibi, normal mi? Bir de çok uyuyorum :KK51:
Bir sorum olacak, Gonasi denilen bir iğne kullanıyorum, haftaya pzt ye kadar devam edicem. İlacın içerisinde Choriongonadotropin (HCG) var. sizce en erken ne zaman test yapmalıyım?

Canım naaptin, var mı bı gelişme?
Maalesef transfer olmadım aklım almıyor 20 yumurtadan hiç mi iyi olan çıkmadı 😔😔 yumurta kalitesinden olabilirmiş biz sperm yetersizliğinden başlamıştık tedaviye Üçüncü gün konuştuğumuz zaman bana her şeyin çok yolunda olduğunu embriyo kalitesinin iyi olduğunu üçüncü gün de olması gereken hücre bölünmesine geldiğini her şeyin iyi gittiğini söylemişlerdi nasıl böyle bir şey oldu anlamadım. Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum kafam çok karışık İstanbul’daki Bülent Traşa mı gitsem acaba 😢😢

Maalesef transfer olmadım aklım almıyor 20 yumurtadan hiç mi iyi olan çıkmadı 😔😔 yumurta kalitesinden olabilirmiş biz sperm yetersizliğinden başlamıştık tedaviye Üçüncü gün konuştuğumuz zaman bana her şeyin çok yolunda olduğunu embriyo kalitesinin iyi olduğunu üçüncü gün de olması gereken hücre bölünmesine geldiğini her şeyin iyi gittiğini söylemişlerdi nasıl böyle bir şey oldu anlamadım. Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum kafam çok karışık İstanbul’daki Bülent Traşa mı gitsem acaba 😢

Maalesef transfer olmadım aklım almıyor 20 yumurtadan hiç mi iyi olan çıkmadı 😔😔 yumurta kalitesinden olabilirmiş biz sperm yetersizliğinden başlamıştık tedaviye Üçüncü gün konuştuğumuz zaman bana her şeyin çok yolunda olduğunu embriyo kalitesinin iyi olduğunu üçüncü gün de olması gereken hücre bölünmesine geldiğini her şeyin iyi gittiğini söylemişlerdi nasıl böyle bir şey oldu anlamadım. Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum kafam çok karışık İstanbul’daki Bülent Traşa mı gitsem acaba 😢😢
Noldu canım embriyoların gelişimi mi durmuş?

Canım sen hangi şehirdesin? Çok ilginç bir şey bu gerçekten, hepsi son gün mü gitti yani. Yani problem tam olarak yumurta kalitesiyle ondan eminsek takviyeler var onun için. Ben omepa Q10 ve Maxijuno, arısutu-bal-polen karışımı kullandım, belki daha etkili şeyler de vardır. Bence de sen doktorunu ve merkezini değiştir, kafanda soru işaretiyle için rahat etmez. Ve lütfen üzülme, yaşın çok genç illa olur.

Arkadaşlar selam, 16 nisan transfer tarihim ve bugün allahın izniyle kalp atışını duydum. Çok ilginçtir kalp atışını duydukdan sonra hafif kanamam olmaya başladı. Biraz ürksemde allah sonunu getirmeyi nasip etsin inşalllah. Biz tüp bebek yaptıranlar hep diken üstündeyiz bu his insanı biraz üzüyor, mutluluk yarım kalıyor.

Arkadaşlar selam, 16 nisan transfer tarihim ve bugün allahın izniyle kalp atışını duydum. Çok ilginçtir kalp atışını duydukdan sonra hafif kanamam olmaya başladı. Biraz ürksemde allah sonunu getirmeyi nasip etsin inşalllah. Biz tüp bebek yaptıranlar hep diken üstündeyiz bu his insanı biraz üzüyor, mutluluk yarım kalıyor.
Gözün aydın canım. maalesef o his hiç geçmiyor rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah. Doktor karnından mı yaptı alttan mı yaptı ultrasonu acaba? sakıncası yok diyorlar ama zorlandımı ki

Back