- 18 Kasım 2020
- 2.664
- 3.249
- 83
inşallah canımKapanmadan dolayı yurt dışından gelemiyormuş inşallah sonu güzel olur
Aslında sizinki ile aynı sadece ben biraz gecikmeli.eelimizde test olmadan sizde dusuk hikayesi var miSenin farklı canım bunu başka doktorlarada danış istersen
Hazirana kaldı maalesefTransferiniz ne zaman :)
Az kalmış yine de . Bende martta başladım tedaviye nasip olursa mayısın sonunda transferim olacakHazirana kaldı maalesef
benim doktorum da vermişti ilk tüp bebekte. Şimdi ikinciyi deniyoruz coraspin içiyorum, oksaparı da yarın transferden sonra başlıycam yine. Yalnız çok acıtıyor bende, herkeste öyle mi oluyor bilmiyorum. 10 gün kullanmıştım teste kadar, tüp bebek tedavisinin en zor kısmıydı benim için.Sizde pihtilasma olmadan mi kullanıyorsunuz oksapar ve coraspirin.benimde net birşey olmadan verdi dr
Düşük hikayesi yok canım test te yaptırmadım doktorum tedaviyle beraber başlattı coraspirin bide hrgün oksaparAslında sizinki ile aynı sadece ben biraz gecikmeli.eelimizde test olmadan sizde dusuk hikayesi var mi
hoşgeldin canım, inan hiçbirimizde saatler geçmiyor, hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. OPU çok kolay canım, merak etme hiçbir şey anlamıyor insan, uyuyup uyanıyorsun bitmiş oluyor. Biz sonrasında hastanenin kafeteryasında çay içtik hatta :)Merhaba kızlar
Ben de Mayıs topiğinde yazıyordum da yarın OPU’ya giriyorum transfer Haziran yada temmuza kaldı ohss riski olduğu icin o yüzden bu başlığa geldim :)) Yarın ki OPU icin herhangi bir öneriniz var mı ? Saatler geçmiyor gelsin bitsin istiyorum . Bu arada 31 yaşındayım ilk denememiz ben de PKO eşimde değer düşüklüklükleri var.
Bendede çok acıyor hergün o saat gelince sitrese giriyorum yinemibenim doktorum da vermişti ilk tüp bebekte. Şimdi ikinciyi deniyoruz coraspin içiyorum, oksaparı da yarın transferden sonra başlıycam yine. Yalnız çok acıtıyor bende, herkeste öyle mi oluyor bilmiyorum. 10 gün kullanmıştım teste kadar, tüp bebek tedavisinin en zor kısmıydı benim için.
Yaş kaç acabaDüşük hikayesi yok canım test te yaptırmadım doktorum tedaviyle beraber başlattı coraspirin bide hrgün oksapar
27 canmYaş kaç acaba
Sizinde test yok değil mi düşük hikâyeniz varmı yaş kaç acaba böyle kafaya göre neye göre veriliyor mantığını merak ediyorumbenim doktorum da vermişti ilk tüp bebekte. Şimdi ikinciyi deniyoruz coraspin içiyorum, oksaparı da yarın transferden sonra başlıycam yine. Yalnız çok acıtıyor bende, herkeste öyle mi oluyor bilmiyorum. 10 gün kullanmıştım teste kadar, tüp bebek tedavisinin en zor kısmıydı benim için.
Benim 36 belkide o yüzden riskli görülüyor27 canm
Tedaviye 6 ay önce başladık sprem az ve hareketsiz eşim iğne kullanıyor doktorumuz yurt dışında bu hafta gelecekti tüp bebek yapacaktı kapanmadan dolayı ülkeye giriş yapamıyormuş Hazirana kaldı iğne kullanmaya devam edecek eşimAz kalmış yine de . Bende martta başladım tedaviye nasip olursa mayısın sonunda transferim olacak
Kol daha kötü canım kaldıramıyosun bir süre hatta.. göbek daha rahat bence.Bendede çok acıyor hergün o saat gelince sitrese giriyorum yinemikoldan yapmayı denicem bi kerede
düşük yok canım, yaş 44, yaştan dolayı verdi bana. Ama çok genel bir uygulamaymış kan sulandırıcı iğne zaten.Sizinde test yok değil mi düşük hikâyeniz varmı yaş kaç acaba böyle kafaya göre neye göre veriliyor mantığını merak ediyorum
Canim merhaba,Merhaba kızlar
Ben de Mayıs topiğinde yazıyordum da yarın OPU’ya giriyorum transfer Haziran yada temmuza kaldı ohss riski olduğu icin o yüzden bu başlığa geldim :)) Yarın ki OPU icin herhangi bir öneriniz var mı ? Saatler geçmiyor gelsin bitsin istiyorum . Bu arada 31 yaşındayım ilk denememiz ben de PKO eşimde değer düşüklüklükleri var.
Geçmiş olsun canım çok sağol güzel haberler alalım inşallah hep birlikteCanim merhaba,
Ben bugun oldum ciktim, cok sukur iyi gecti zaten kut diye bayildimyani su saate kadar bir agrim yok hafif adet agrisi gibi var ilac alicak kadar degil yani Beni narkoz etkiledi sadece leyla gibiydim korkma yanii oluyo bitio biraz dinlendiriolar o kadar ac karna gittim bende hayırlı sağlıklı yumurtalı haberlerin olsun
Göneğe devam ozmanKol daha kötü canım kaldıramıyosun bir süre hatta.. göbek daha rahat bence.
Anladım teşekkür ediyorum kısmetten ötesi yok sağlıklı embriyo her turlu tutunur diye düşünüyorum ama farklı uygulamalara da saygı duyuyorum hayırlısı olsun herkes icin en güzelini diliyorumEmbriyo glue diye bisey embriyo yapistiricisiymis herkes uygulamıyor kimisine göre cok olumlu etkisi yok bazılarıda tavsiye ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?