Çok sağol cnm denemekte fayda varEvet canım denedik cözdürmenin oldugu gün özel bir sıvıda bekletiliyormus
Ay çok şükür boşuna telaşlandıınEmbriyolog aradı biraz önce 7 yumurtam döllenmiş, gelişimine yarın bakılacak. Çok ŞÜKÜR. Umarım devam ederler.
Çok iyi canım, sağlıkla transfer de olur inşallah :)ben aradım, tüp bebek bölümü kapalı dediler, e bugün arayacaklardı laboratuardan dedim hiç tınmadı operatör. Neyse ki embriyolog aradı biraz önce 7 yumurtam döllenmiş, bekliyoruz yarını.
1245 tl ödedik canımÇok sağol cnm denemekte fayda varekstra ne kadar ücret aldilar acaba?
Aradılar canım, 7 yumurta döllenmiş, gelişim durumunu yarın haber vericekler. Çok şükür, boşuna telaş yapmışım. Sigara konusu tehlikeli, ben yumurta geliştirme sürecinde bırakamadım, sadece azalttım, hafiflerinden 5-6 tane içtim. Tam bitirmeden söndürdüm. Ama transferden sonra içmeyeceğim. Geçen transferde içmedim, içinde bir bebek adayı olduğunu bilince artık içemiyor insan.Bende sigara içiyorum azalttığımı sanıyorum ama meğer çokta azaltmamışım.. kesinlikle stres olma lütfen sakin olmaya çalış. Yoğunluk olabilir döneceklerdir kendi hemşirene sor pazar günü aramıyorlar mı diye yazabilirsin özel mi?
hepimiz bu topikte güzel haberler alalım, pozitif sonuçlarla dolsun topiğimiz inşaallah.Canımm inşallah sağlıkla döllensinlerr masallah
sorma valla, ben zaten telaşlı biriyim, şimdi bu süreçte iyice arttı:)Ay çok şükür boşuna telaşlandıınHadi bakalım aynı gidiyoruzz
Bnde estrofm progestan ftil oksapar iğne kullnıyorm cnmEstrofem, litunus depot iğne
Sen cnm
Sonu guzel.olsun kacinci gun embiryosuBnde estrofm progestan ftil oksapar iğne kullnıyorm cnm
İnşallh canım 5. Gün embryo bgn 3 gün oldu senin kaç gün oldu cnmSonu guzel.olsun kacinci gun embiryosu
Bende bugünden sonra içmemeye çalışcam inşallah.. ah keşke kökten bitirebilsek..Aradılar canım, 7 yumurta döllenmiş, gelişim durumunu yarın haber vericekler. Çok şükür, boşuna telaş yapmışım. Sigara konusu tehlikeli, ben yumurta geliştirme sürecinde bırakamadım, sadece azalttım, hafiflerinden 5-6 tane içtim. Tam bitirmeden söndürdüm. Ama transferden sonra içmeyeceğim. Geçen transferde içmedim, içinde bir bebek adayı olduğunu bilince artık içemiyor insan.
Ayni 5.gunİnşallh canım 5. Gün embryo bgn 3 gün oldu senin kaç gün oldu cnm
zor ve stresli bir süreç, bir paket içerdim eskiden, ilk tüp bebek denemem Mart ayındaydı, o zamandan beri 5-6 tane içiyorum, transferden teste kadar içmemiştim, negatifi görünce ilk işim yine sigara içmek oldu. 1 tane 4ab transfer edilmişti, iyi kalite bir embriyoydu ama tutmadı malesef. Başka da kalmamıştı, sonraki ay kendimiz denedik yine olmadı. Bu ay yeniden başladık işte tüp bebeğe, şimdi embriyolar gelişirse Çarşamba günü 2 tane taze transfer olacağım. Eğer kalan olursa onları da dondurtacağım. Şu an yığınla ilaç kullanıyorum, progestan iğneyi geçen sefer kalçadan iğneyle olmuştum ama aile hekimliği kapalı olduğu için kullanamıyorum, acillerde de covidden korkuyorum. O yüzden onun yerine doktorum karından yapılanını verdi evde kendimiz yapabilelim diye, sabah akşam 1 er tane. Durumlarımız şu an çok benzer, bakalım süreçlerimiz de benzer mi olacak, hayırlı güzel sonuçlar alalım hepimiz inşallah. Buradan bilgilendiririz birbirimizi.Bende bugünden sonra içmemeye çalışcam inşallah.. ah keşke kökten bitirebilsek..
Kasıklarımda ağrı yok canm bişi hissetmiyprum daha sendeAyni 5.gun3gün .d transfer gunu sayilmiyor ama 2 gün
Kasiklarinda ağrı varmı
Bende olmuştu canım bı yarım saate geçiyorduBende tedavi aşamasındayım bugün cetrotide başladım ve kızarıklık ve şişme oldu iğne yerimde sizde de oldumu böyle bişey olan varmı diğer iğnelerde hiç olmadi böyle bişey
Canım ben de bir keresinde ilacın tamamını şırıngadan kaçırmış tecrübeli biri olarak dışarı taşırmamanın yolunu öğrendimGonal F de otomatik cnm, kendin ayarlıyorsun. Bunda malesef istenilen kadar çekmek lazım, işte o çekme meselesini çözemedim, illa dışarı fışkırıyor..
Kızlar sigara konusunda muzdarip biri olarak naçizane tecrübelerimi paylaşmak istedim. Lütfen yanlış anlamayın sadece fikrimi söylemek isterim. 20 yıl sigara içtim. Yumurta rezervim az olduğu için tüp bebek tedavisi görüyorum. Yumurtalıklarıma zarar verdiğini bildiğim ve negatif sonuç aldığım halde bırakamadım. Son tedaviden önce doktorum bir ameliyat önerdi ve bu süreçte sigarayı da bıraksan dedi. Şu meşhur ilacı kullan dedi. Sigara bırakmak için reklam olmasın vermiyim adını. Ve ben sigarayı bıraktım. Şu an 6. Ayın içindeyim. 3 ay önce ameliyatımı oldum ve 30 nisanda transfer oldu. Tevafukmudur bilinmez tabi ama ilk kan testim 312Bende bugünden sonra içmemeye çalışcam inşallah.. ah keşke kökten bitirebilsek..
Bu tam olarak ne işlemi oluuor acaba1245 tl ödedik canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?