2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Yaa çok iyi... senin transfer ne zaman peki? Bugün bende opu oldu, yarın döllenme olurs pazartesi rransfer olacak.. dualarınıza talibim :)))
Hayırlısı olsun inşallahh tutar bebişinizzz benimde opu sonrası embriyo oluşursa taze transfer dedii nasıl olcak hiç bi fikrim yok senin ağrı var mı şu an falann

Hayırlısı olsun inşallahh tutar bebişinizzz benimde opu sonrası embriyo oluşursa taze transfer dedii nasıl olcak hiç bi fikrim yok senin ağrı var mı şu an falann
Kuzum bugün daha yumişleri toplandı, 2 adetti. yarın döllenme olmuşsa pazartesi günü transfer edilecek.. Durum bu.. Şan çok az ağrım var ağrı kesici almışım uzanmışım. senin opu ne zaman?

Kuzum bugün daha yumişleri toplandı, 2 adetti. yarın döllenme olmuşsa pazartesi günü transfer edilecek.. Durum bu.. Şan çok az ağrım var ağrı kesici almışım uzanmışım. senin opu ne zaman?
Olur olur Allah ın izniyle en sağlıklısı olsun çok geçmiş olsun kuzum dinlen bol bol Benim opu pazartesi ya da salı olcak yarın kontrole gidicem o zaman öğrencez bakalım taze yaparız dedi de ben de nasıl oluyo bilmiyorum seni görünce soriim dedim hemde bir hayırlı olsun veriim dedim pazartesi de anlatırsın tecrübelerini su an icin peki igne ilac falan kullancak misin transfere kadar ??

Canım tuvalete çıkarken korkuyorum bişi olur diye birde oksapar iğne çok fena yaktı kullanıyomusum sen canm
Kullanıyorm canım. 6000 lük bendeki. Malesf yakıyo oksapar. Nasıl alısacam hiç bilmiyorm. İnsan ağlayacak hale geliyo. Ama şimdilk göbeğinden yap. Kola göre daha az yakıyo gibi. Bir elinle göbek deliğinin dört parmak kadar ilerisini topla diğer elinlede yap. Yağlı bölgeye yap yani

Göbekten yapmaya devam edicem koldan zor olur canm. Kabız olmamak lazmmış bide dikkat ediyomusn canm sen

Hanımlar iyi günler,
Benim dun donmus transferim gerçekleşti (5. gun embriyosu ve 3. denememiz). Benim sorum su transferden sonra oruç tutanlar tutmaya devam etti mi? Dun ve bugun ilk günler diye niyetlenmedim ben. Yurtdisindayim doktor da pek anlamadı yemek degil su onemli su ic susadıkça dedi su icince cogu dinde oruç bozulmuyor bizimkini de öyle sandı sanırım. Siz napıyorsunuz, Turkiyedeki doktorlar bu konu da ne diyor acaba merak ediyorum. epi topu ramazanın bitmesine 5 gun kaldi bi yanim tut diyor bir yanim da bu 3.deneme diye korkuyor.

Canım henüz transferm gerçeklesmedi ama o aşamadayım. Doktorum verdiği ilaçları saati saatine almamı söyledi günde 2-3 kez olunca haliyle tutamıyorum. Transferden sonrada tutamazdım galiba cunku ilaçlara devam ediliyor. Allah biliyor sonucta niyetimizi kaza edicez mecbur. Bence sıvı alımı çook önemli rahime kan dolaşımı olması açısından

Canm ben ilacları kullanmaya basladığmdan itibaren oruc tutma dendi. Günde 3 estrofem ve 1 coraspirin kullanırken. Sahur iftar arası yutsam ilacları dedim yok dediler. Şimdide iğne vuruluyorm. İğneden dolayı zaten oruc bozuluyor bide doktorm izin vermedi benm

Anladim kızlar sağolun. Benim donmus transfer zaten progesterone iğnesini aksam 8de vuruyordum vakit girer girmez ve 2 tane de iftarda ve sahurda estrofem kullanıyorum sadece Boyle ayarlamistim transfere kadar.

Anladim kızlar sağolun. Benim donmus transfer zaten progesterone iğnesini aksam 8de vuruyordum vakit girer girmez ve 2 tane de iftarda ve sahurda estrofem kullanıyorum sadece Boyle ayarlamistim transfere kadar.
Haklısın canım ama riske atmaya gerek yok bence benm de dondurulmuş transfer olacak. 2 ay bekledim düzenli kullanmakta fayda var ilacı. Doktorum özellikle saat konusunda uyardı

Benim de transferimin 7. Günü. Ben tutmuyorum. Hiç ilaç kullanmamama rağmen tutmaya cesaret edemedim. Çok emek veriyoruz bu süreçte riske atmak istemedim. Tutmakta bir sakınca yoktur eminim benim doktorum herşey serbest hiç bir kısıtlama yok dedi. Ama yine de ben oruç tutmuyorumAllah affetsin sonrasında borcumuzu öderiz inşallah (hatta gebelikten sonra:)inşallah senin de bebişlerin sana tutunur.

Yaa çok iyi... senin transfer ne zaman peki? Bugün bende opu oldu, yarın döllenme olurs pazartesi rransfer olacak.. dualarınıza talibim :)))
12 gün içinde olacak inşallah transfer öncesi ilaçlarımı kullanıyorum şuansenin içinde dua edicem buradaki herkese Rabbim yüzümüze gülsün inşallah

Kızlar az önce aradılar 20 yumurtadan 13 ü döllenmiş 9 tanesi gelişimine devam ediyormuş iyi bişey mi bilmiyorum daha dün opu oldum bukadar erken azalır mı
Endişe etme canım bence gayet iyi bir sonuç tek yumurta ile ilerleyenler de var Rabbim nasip edecekse zaten 1 yumurta,1 sperm bile yeterliiçini ferah tut hep iyi enerjilerini gönder

Merhaba arkadaşlar transver sırasında çok sıkılık olmak gerekirmi kaç litre su içtiniz sonrası kaç saat tuvalte çıkmadınız acaba
Ben iki büyük bardakla içmiştim çok hatta hiç sıkışıklık hissetmedim ultrasonla baktılar yeterli dediler transferden sonra bir saat yattım hatta sonra sıkıştm dayanılmaz şekilde

Ben iki büyük bardakla içmiştim çok hatta hiç sıkışıklık hissetmedim ultrasonla baktılar yeterli dediler transferden sonra bir saat yattım hatta sonra sıkıştm dayanılmaz şekilde
Valla dayanılmaz bir ağrıydı bir litre su içtim son dakkaya kadar zor dayandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…