• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Kizlar a101 den avakado stogu yaptim..🙈🙈az once. Hic biri olgun degildi malesef ama.aldim..yarin tedaviye baslanmassa artik elimde patlicak avakadolar🤗🤗🤣🙈🙈buarada..a101 dekiler kucuk ebatlari..yada bana oyle denk geldi..migrosta yada diger markettekiler cok daha buyuk bilginiz olsun..4.45 tl idi fiyatida. Ben 7 tane aldim🤗🙈🙈avakadoyada basliycaz bakalim..bugun itibariyle..💕💕💕💕
Merhaba bende sizlerden feyiz alarak avakado stoğu yapayım dedim 3 tane vardı malesef 10 tl den veriyorlar bide 🤔Rabbim emeklerini inşallah boşa çıkarmayacak bebiş haberlerini duyucaz hep birlikte...Bende transfer sürecine girdim inşallah bir aksilik çıkmaz aşırı derecede panik ve korku halindeyim umarım herşey gönlümüze göre olur 🙏🥰🥰🙏

Merhaba bende sizlerden feyiz alarak avakado stoğu yapayım dedim 3 tane vardı malesef 10 tl den veriyorlar bide 🤔Rabbim emeklerini inşallah boşa çıkarmayacak bebiş haberlerini duyucaz hep birlikte...Bende transfer sürecine girdim inşallah bir aksilik çıkmaz aşırı derecede panik ve korku halindeyim umarım herşey gönlümüze göre olur 🙏🥰🥰🙏
Aminn insallah canim..💕💕seninde emeklerini bosa cikarmasin..kuzucum..korku malesef oluyo bendede var biraz..insallah cikmaz canim..🤗🤗

Aminnn insallahh 🙏🏻 korku ve heyecan oluyor illaki ama kendinizi rahatlatacak şeyler yapın😍 komik filmler sizi mutlu edecek aktiviteler çok rahatlatıyor 😊
Avakado baya pahalıymış bu arada . Ben de bugun a101 e gideceğim umarım kalmıştır

Merhaba arkadaşlar transver sırasında çok sıkılık olmak gerekirmi kaç litre su içtiniz sonrası kaç saat tuvalte çıkmadınız acaba

Merhaba arkadaşlar transver sırasında çok sıkılık olmak gerekirmi kaç litre su içtiniz sonrası kaç saat tuvalte çıkmadınız acaba
Evvett canım iyice skısık olman gerek. Hele o skısık haldeyken bide ultrasonla bakılma işlemi cok gıcık. Afedersin ama kacırcakmıssın gibi geliyo🙈🙈🙈🤭 bana hasta bezi bağlandı. İki saat kalkmadım canm. Her hastanenin bu konuda uygulamasıda farklı. İlk tüp bebek transverindede 20 25 dakika durabildm sonra tuvalate cıkmıstm

Günaydın ☀️ Çok güzel bi hava var dışarda, bugün muayenesi olanlar, tedavisi sürenler, transfer olmak üzere olanlar, sonuç alacaklar.. hepimiz aydınlık neşeli sonuçlar alalım yüzümüz gülsün inşallah breath12 breath12 senin muayenen var dı sanırım bugün, akıllı ve sağlıklı bol yumurta görürsün umarım ☘️❤️ Sevinçten havalara uçacağımız güzel havadislerle dolu bi gün diliyorum herkese 😄☘️☘️

Evet sıkışık olmak gerekiyor ben sonda taktirmistim transferden sonra kalkmadim sende isteyebilirsin cunki ultrasonla karına basılınca mesane iyice sıkısıyor

Kizlar merhaba.🤗🤗malesef bende kist cikti..1.2 minnak yumurta gorundu..ama bu ayi pas gectik..onumuzdeki adette tekrar randevu alicam..gec olsun guc olmasin..en dogru zmanda.olsun.💕💕🙇‍♂️🙇‍♂️
Sende daha sağlıklı beslenirsin daha iyi hazırlanmış olursun ☺️Kist için ilaç verdi mi

Back