• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Kizlar merhaba.🤗🤗malesef bende kist cikti..1.2 minnak yumurta gorundu..ama bu ayi pas gectik..onumuzdeki adette tekrar randevu alicam..gec olsun guc olmasin..en dogru zmanda.olsun.💕💕🙇‍♂️🙇‍♂️
Hayırlısı buymuş bir dahaki ay sıra sende ins cnm 👏👏👏

Aminnn insallahh 🙏🏻 korku ve heyecan oluyor illaki ama kendinizi rahatlatacak şeyler yapın😍 komik filmler sizi mutlu edecek aktiviteler çok rahatlatıyor 😊
Avakado baya pahalıymış bu arada . Ben de bugun a101 e gideceğim umarım kalmıştır
Dediklerini deneyeceğim dediğin gibi film iyi olabilir☺️aynen avakado rekora koşuyor burada anlamadım yani pahalı olmaktaki ısrarı ne acaba😅

Arkadaşlar transver için kaç litre su içtiniz 1 lt dedilee bana hepsini içmek zorundamıyız

Kizlar merhaba.🤗🤗malesef bende kist cikti..1.2 minnak yumurta gorundu..ama bu ayi pas gectik..onumuzdeki adette tekrar randevu alicam..gec olsun guc olmasin..en dogru zmanda.olsun.💕💕🙇‍♂️🙇‍♂️
Enerjine hayranım valla bravo aynen öyle geç olsun ama güç olmasın 🥰Ve inanıyorum ki bu ufak tefek pürüzler hemencecik geçecek.Rabbim en güzel şekilde müjdelendirsin seni ve hepimizi🙏🥰🙏🥰

Kizlar transfer surecinde hergun bir tane avakado yemek iyi diyolar..folik asitte iceriyomus..dilim seklinde yenmesi gerekiyormus..bu bilgi burada dursun📍📍📌
Ben yiyenlerdenim. Transferden test gününe kadar her gün 1 bütün avokado yedim. Şimdi de ara ara yemeye devam ediyorum.

Kızlar az önce aradılar 20 yumurtadan 13 ü döllenmiş 9 tanesi gelişimine devam ediyormuş iyi bişey mi bilmiyorum daha dün opu oldum bukadar erken azalır mı 😢

Canım benim sakın endişe etme geçen ay bende de 2 yumurta göründü opu günü 5 e çıktı ama doktorumun dedigi gibi 2 si döllenme oldu 3.gün embriyosu oldular.Şuan dondurulmuş şekilde beni bekliyorlar♥️🥰♥️
Yaa çok iyi... senin transfer ne zaman peki? Bugün bende opu oldu, yarın döllenme olurs pazartesi rransfer olacak.. dualarınıza talibim :)))

Kızlar az önce aradılar 20 yumurtadan 13 ü döllenmiş 9 tanesi gelişimine devam ediyormuş iyi bişey mi bilmiyorum daha dün opu oldum bukadar erken azalır mı 😢
Güzel cnm hepsi dollenmiyir maalesef senin avantajın sayın güzel ins o 9 uda güzel gelisir...

Back