2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Aklınızda bulunsun kızlar çok sıkışma durumunda lazımlık isteyin kalkmayın yataktan bir saat dinlenin
Tamam canım ben de kalkmayı düşünmüyorum o lazımlığa nasıl yapıyorsun. Yataktayken altına koyuyorlar değil mi

Direk altına koyuyorlar canım rahatlıyosun. Sana dicekler kalkabilirsin yarım saat sonra diye ama dinlenme onları sen lazımlık iste bir saat dur
Tamam kuzum bende öyle yapayım. Zaten öyle düşünüyordum iyi oldu söylediğin. Taksiyle eve dönücez insallah sarsmaz taksi takside de uzanabilsem keske endişeleniyorum. Transferden 3-4 gün önce lifli şeyler yiyip içmek lazım demir ilacını kestim ben kabızlık yapıyor çok. 1 haftadan az kaldı benm de transferime. Ekmeği kestim tamamen şimdiden anca kabızlığım gider

breath12 canımcim sanırsam seninle aynı tarihlerde tedaviye başlayacağız Haziran'da Bende adet olmama çok az kaldı bugün yarın olurum herhalde şimdiden haziranı iple çekiyorum m

breath12 canımcim sanırsam seninle aynı tarihlerde tedaviye başlayacağız Haziran'da Bende adet olmama çok az kaldı bugün yarın olurum herhalde şimdiden haziranı iple çekiyorum m
Evet canim..ama benim tam olarak belli degil aslinda..kist cikti..kist icin ilaca basladim..bu ay gecrmi bilemiyorum..ben acele etmiyecegim..ama..canim..herseyin hayirlisi olsunsenin hazirandaydi dimi..brnimde haziranin ilk haftasi kontrolum..insallah kist gitmistir..

Amin inşallah

Kızlar 12 sinde transferim var, estrofem sabah öğle akşam 2 tane, 1 tane coraspin, prednol sabah akşam, bi de prolutex iğneye başladık sabah akşam. Bu iğne çok acıtıyor ya , sonradan da kalıyo acısı, sizde de oldu mu. Ve aşırı halsiizm hasta gibiyim sanki

Gider canım inşallah iyi düşün iyi olsun.Benim Allah'tan birşey olmazsa Haziran'da ama tabi transfer Ağustos a kalacak bakalım sonu güzel olsun da bekleriz ne yapalım

Bende de çıkmıştı yumurta toplamam ertelenmişti, hiç ilaç kullanmadım önümüzdeki aya söner demişti doktor öyle de olmuştu. Sık rastlanıyormuş senin de geçecektir Haziran’a

Canım çok fazla ilaç kullanıyoruz ve her birinin de ayrı ayrı yan etkisi var bu dönemde vücudunda değişiklikler hissetmen çok normal..prolutex e gelince.. o çok acayip bir ilaç canım maalesef yaparken çok yakıyor sonrasında da gün boyu ağrısı geçmiyor. Ben de transfer öncesi başladım yapmaya şuan 6. Haftaya giriyoruz hala devam ediyor ilk zamanlardaki gibi değil sanki bilemiyorum alıştım sanırım. Allah yardımcın olsun canım

günlerimiz yakınmış, o zaman nasip olursa aynı zamanlarda alıcaz güzel haberleri :) İyi yaptın kuzum, tabi sor. Burada bizler aynı şeyleri yaşıyoruz, destek olabiliyorsak ne ala :) Operasyon günü yani bugün hiç ilaç iğne vs vermedi ama yarın akşamdan itibaren "Gonasi" adlı bir iğne vuracağım, 10 gün sürecek. Bu ilaç HCG içeriyormuş, rahmi sanki bebek varmış gibi hazırlıyormuş. Ama transfere özel bir ilaç vs kullanmayacağım.

Bende de çıkmıştı yumurta toplamam ertelenmişti, hiç ilaç kullanmadım önümüzdeki aya söner demişti doktor öyle de olmuştu. Sık rastlanıyormuş senin de geçecektir Haziran’a
Diger adete kadar gitmismiydi canim..insallah brnimde oyle olur..ben ilac kullanicam..belki buyuktur bendeki..nasip artik..insallah canim...tesekkurnederim bilgi verdigin icin..

İnşallah kuzum inanıyorum alcaz haberlerii tabi ki tecrübeler çok önemli paylaştığın için teşekkür ederimm bakalım benimki neler dicek neler olcak heyecanla bekliyorum hayırlısı olsun inşallah en az hasar la atlatalım (hem fiziksel hem duygusal olarak yaniii)

12 gün içinde olacak inşallah transfer öncesi ilaçlarımı kullanıyorum şuansenin içinde dua edicem buradaki herkese Rabbim yüzümüze gülsün inşallah
Ahh ahh o iğneler... süreç zor allah yardımcımız olsun :) Sana da birşeycik kalmamış.. hayırlısı ile gelir geçer inş :))) Allah razı olsun canım, ben de senin ve burada bekleyen tüm arkadaşlar için dua edeceğim...

canim hic meraketme,benimde bir tedavimde de ayni sey olmustu ve birdahakki aya düzelmisti ilacla.hatta ben daha saglikli yumurtalar olacagina inaniyorum senin icin önümüzdeki ay.vardir heriste bir hayir

Off evet ya gerçekten ilaçlardan içim şişti. İnşallah sonu güzel olur. Gerçekten berbat bi iğne. Umarım ben de alışırım. Teşekkür ederim cevap için.

Endişe etme canım bence gayet iyi bir sonuç tek yumurta ile ilerleyenler de var Rabbim nasip edecekse zaten 1 yumurta,1 sperm bile yeterliiçini ferah tut hep iyi enerjilerini gönder
İnşallah çok teşekkür ederim ne bileyim 3. Denememiz olacak güzel düşünmeye çalışıyorum hep ama yinede endişe ediyor insan

Diger adete kadar gitmismiydi canim..insallah brnimde oyle olur..ben ilac kullanicam..belki buyuktur bendeki..nasip artik..insallah canim...tesekkurnederim bilgi verdigin icin..
Gitmişti evet, zaten doktor da gider olağan şeyler demişti, canını hiç sıkma seninki de yok olacaktır. Geçen aylarda benim de büyüyüp çatlamayan kiste dönüşen yumurtam progesteronu yükseltti ve transfer olamadım ama hiç üzülmedim aksine bi ay daha stressiz iyi beslenerek pozitif düşünerek geçiririm diye memnun oldum. Sen de iyi tarafından bak olur mu

Kızlar gece biraz lekelenmem oldusabah doktorumu aradım kan vermemi istedi ama çok moralim bozuldu bu şekilde pozitif gören var mı hiç? Benim normalde doğal siklusta denendi ilaç kullanmadım hiç. Bugün de normalde adet günümdü. Test günü de vermemişlerdi. Telefonda konuşurken kız yarın test gününüz ama bugün verebilirsiniz dedi. Hiç anlamadım noluyo neden böyle oldu. Doğal siklus olunca bu şekilde mi oluyo acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…