Hayırlısı buymuş bir dahaki ay sıra sende ins cnmKizlar merhaba.malesef bende kist cikti..1.2 minnak yumurta gorundu..ama bu ayi pas gectik..onumuzdeki adette tekrar randevu alicam..gec olsun guc olmasin..en dogru zmanda.olsun.
Amin canım benimDualarım seninle. Allah gönlünden geçeni nasip etsin insallah, bebek olsun.
Dediklerini deneyeceğim dediğin gibi film iyi olabilirAminnn insallahhkorku ve heyecan oluyor illaki ama kendinizi rahatlatacak şeyler yapın komik filmler sizi mutlu edecek aktiviteler çok rahatlatıyor
Avakado baya pahalıymış bu arada . Ben de bugun a101 e gideceğim umarım kalmıştır
Enerjine hayranım valla bravo aynen öyle geç olsun ama güç olmasınKizlar merhaba.malesef bende kist cikti..1.2 minnak yumurta gorundu..ama bu ayi pas gectik..onumuzdeki adette tekrar randevu alicam..gec olsun guc olmasin..en dogru zmanda.olsun.
Ben yiyenlerdenim. Transferden test gününe kadar her gün 1 bütün avokado yedim. Şimdi de ara ara yemeye devam ediyorum.Kizlar transfer surecinde hergun bir tane avakado yemek iyi diyolar..folik asitte iceriyomus..dilim seklinde yenmesi gerekiyormus..bu bilgi burada dursun
Evet canimm..verdi...Sende daha sağlıklı beslenirsin daha iyi hazırlanmış olursunKist için ilaç verdi mi
Hayırlısı olsun canım sabrın sonu selamet olacak inşallahKizlar merhaba.malesef bende kist cikti..1.2 minnak yumurta gorundu..ama bu ayi pas gectik..onumuzdeki adette tekrar randevu alicam..gec olsun guc olmasin..en dogru zmanda.olsun.
Canım kendi mesane kapasiteni bilirsin ben yarım litre içtim mahvoldum az kaldı kaçıracaktımArkadaşlar transver için kaç litre su içtiniz 1 lt dedilee bana hepsini içmek zorundamıyız
Ben 1,5 içtim bide üstüne bir bardaktan fazla ayran içtimCanım kendi mesane kapasiteni bilirsin ben yarım litre içtim mahvoldum az kaldı kaçıracaktımabartma bence sonrası kötü oluyor
Ay canım ölüyodumCanım kendi mesane kapasiteni bilirsin ben yarım litre içtim mahvoldum az kaldı kaçıracaktımabartma bence sonrası kötü oluyor
En zor işlem bence skısık olmak zaten. Diğerlerinde anestezi alınıyo bisey hissetmiyosnAy canım ölüyodumçok fena bişi küvez istedim dayanamdım 25 dkka zor durdum okadar içmeye gerek yokmuş sıkışık olmak yeterli bencede
Bencede canım öldüm öldm dirildim sıka sıka kendimiEn zor işlem bence skısık olmak zaten. Diğerlerinde anestezi alınıyo bisey hissetmiyosn
Senin kaıçıncı gün oldu canımEn zor işlem bence skısık olmak zaten. Diğerlerinde anestezi alınıyo bisey hissetmiyosn
Yok canım sıkma canını öyle oluyor zaten hepsi döllenmiyor merak etme sayın gayet güzelKızlar az önce aradılar 20 yumurtadan 13 ü döllenmiş 9 tanesi gelişimine devam ediyormuş iyi bişey mi bilmiyorum daha dün opu oldum bukadar erken azalır mı
Canm salı transver. O günü saymazsak dahaa 3 olduSenin kaıçıncı gün oldu canım
Yaa çok iyi... senin transfer ne zaman peki? Bugün bende opu oldu, yarın döllenme olurs pazartesi rransfer olacak.. dualarınıza talibim :)))Canım benim sakın endişe etme geçen ay bende de 2 yumurta göründü opu günü 5 e çıktı ama doktorumun dedigi gibi 2 si döllenme oldu 3.gün embriyosu oldular.Şuan dondurulmuş şekilde beni bekliyorlar
Ay inşallah öyledirr ne bileyim canım sıkıldı biraz duyunca hayırlısı olsunYok canım sıkma canını öyle oluyor zaten hepsi döllenmiyor merak etme sayın gayet güzel
Güzel cnm hepsi dollenmiyir maalesef senin avantajın sayın güzel ins o 9 uda güzel gelisir...Kızlar az önce aradılar 20 yumurtadan 13 ü döllenmiş 9 tanesi gelişimine devam ediyormuş iyi bişey mi bilmiyorum daha dün opu oldum bukadar erken azalır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?