2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Kizlar merhaba.malesef bende kist cikti..1.2 minnak yumurta gorundu..ama bu ayi pas gectik..onumuzdeki adette tekrar randevu alicam..gec olsun guc olmasin..en dogru zmanda.olsun.
Hayırlısı buymuş bir dahaki ay sıra sende ins cnm

Dediklerini deneyeceğim dediğin gibi film iyi olabiliraynen avakado rekora koşuyor burada anlamadım yani pahalı olmaktaki ısrarı ne acaba

Arkadaşlar transver için kaç litre su içtiniz 1 lt dedilee bana hepsini içmek zorundamıyız

Kizlar merhaba.malesef bende kist cikti..1.2 minnak yumurta gorundu..ama bu ayi pas gectik..onumuzdeki adette tekrar randevu alicam..gec olsun guc olmasin..en dogru zmanda.olsun.
Enerjine hayranım valla bravo aynen öyle geç olsun ama güç olmasın Ve inanıyorum ki bu ufak tefek pürüzler hemencecik geçecek.Rabbim en güzel şekilde müjdelendirsin seni ve hepimizi

Kizlar transfer surecinde hergun bir tane avakado yemek iyi diyolar..folik asitte iceriyomus..dilim seklinde yenmesi gerekiyormus..bu bilgi burada dursun
Ben yiyenlerdenim. Transferden test gününe kadar her gün 1 bütün avokado yedim. Şimdi de ara ara yemeye devam ediyorum.

Kızlar az önce aradılar 20 yumurtadan 13 ü döllenmiş 9 tanesi gelişimine devam ediyormuş iyi bişey mi bilmiyorum daha dün opu oldum bukadar erken azalır mı

Canım benim sakın endişe etme geçen ay bende de 2 yumurta göründü opu günü 5 e çıktı ama doktorumun dedigi gibi 2 si döllenme oldu 3.gün embriyosu oldular.Şuan dondurulmuş şekilde beni bekliyorlar
Yaa çok iyi... senin transfer ne zaman peki? Bugün bende opu oldu, yarın döllenme olurs pazartesi rransfer olacak.. dualarınıza talibim :)))

Kızlar az önce aradılar 20 yumurtadan 13 ü döllenmiş 9 tanesi gelişimine devam ediyormuş iyi bişey mi bilmiyorum daha dün opu oldum bukadar erken azalır mı
Güzel cnm hepsi dollenmiyir maalesef senin avantajın sayın güzel ins o 9 uda güzel gelisir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…