• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Kızlar gece biraz lekelenmem oldu😔sabah doktorumu aradım kan vermemi istedi ama çok moralim bozuldu😢 bu şekilde pozitif gören var mı hiç? Benim normalde doğal siklusta denendi ilaç kullanmadım hiç. Bugün de normalde adet günümdü. Test günü de vermemişlerdi. Telefonda konuşurken kız yarın test gününüz ama bugün verebilirsiniz dedi. Hiç anlamadım noluyo neden böyle oldu. Doğal siklus olunca bu şekilde mi oluyo acaba?
Ben 7 gün 9 gün ve 11 gunnyasadim lekelenmeyui çok şükür pozitifim dinlenmeye çalış kanda ins görünür tutunma lekesi diyor Drar ins seninde oyledir

Ben 7 gün 9 gün ve 11 gunnyasadim lekelenmeyui çok şükür pozitifim dinlenmeye çalış kanda ins görünür tutunma lekesi diyor Drar ins seninde oyledir
Yaaa sonuç 312 çıkmış😍inanamıyorum hala şoktayım. Lekelenmem bitmiş şu an hiç yok. Ama korkudan ölüyorum. Ödüm kopuyo birşey olacak diye🙏Allahım inşallah gitmez bebeğim benimle kalır🙏Dua edin kızlar nolur🙏🙏

Yaaa sonuç 312 çıkmış😍inanamıyorum hala şoktayım. Lekelenmem bitmiş şu an hiç yok. Ama korkudan ölüyorum. Ödüm kopuyo birşey olacak diye🙏Allahım inşallah gitmez bebeğim benimle kalır🙏Dua edin kızlar nolur🙏🙏
Masalalahhh bak ne güzel sonuç pozitif ayy çok sevindim ya dinlemeye bak Dr ne derse onu yap o leke tutunma lekesi yaşasın. 👏👏👏👏👏hayırlı olsun cnm

Kızlar merhaba ben de transfer tedavisi için başladım. Çoğunuzdan farklı olarak bana cycloprogynova min beyazlarını verdi içmem için. Sanırım 22 mayısta da transfer

Masalalahhh bak ne güzel sonuç pozitif ayy çok sevindim ya dinlemeye bak Dr ne derse onu yap o leke tutunma lekesi yaşasın. 👏👏👏👏👏hayırlı olsun cnm

Ayy çok teşekkür ederim🙏Allah razı olsun😍doktorumla konuştum hayırlı olsun dedi. PAzartesi tekrar kan ver dedi. Kan sulandırıcı verdi sadece. Doğal siklus olduğu için başka ilaç vermicem dedi. Hayırlısıyla inşallah pazartesi de güzel sonucu alırız🙏Dinleniyorum canım. Annemin yanındaydım zaten. Sağolsun hep ilgileniyo.

Tebrikler canım, sağlıla ilerlesin inşallah. Benim de transfer pzt :)))

Canım hayırlı olsun 🤲🏼🤲🏼 Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar transfer öncesi GONASİ adı verilen HCG içeren iğneye başlamam lazım. Bu HCG içeren iğnelerden kullanan varsa bana yardımcı olabilir mi? 0,4 ml vurulmam lazım, fakat iğne içindeki solüsyon 1 ml. 6 ml kalanı ertesi gün de vurulmam için iğne içinde mi yoksa ampül içinde mi bekletmem gerekiyor ?
Vaziyet şuanda bu şekilde:
gonasi.jpg

İnşallah çok teşekkür ederim ne bileyim 3. Denememiz olacak güzel düşünmeye çalışıyorum hep ama yinede endişe ediyor insan
Evet o endişe olayı malesef ki ister istemez oluyor bizim yapabileceğimiz şeylerden en önemlisi bol bol dua etmek 🥰🥰
İnşallah çok teşekkür ederim ne bileyim 3. Denememiz olacak güzel düşünmeye çalışıyorum hep ama yinede endişe ediyor insan

Ayyy Maşallah Maşallah canım Rabbim eline ayağına sağ salim kavuştursun çok güzel bir haber bu 🥰♥️🥰♥️🥰

Kızlar transfer öncesi GONASİ adı verilen HCG içeren iğneye başlamam lazım. Bu HCG içeren iğnelerden kullanan varsa bana yardımcı olabilir mi? 0,4 ml vurulmam lazım, fakat iğne içindeki solüsyon 1 ml. 6 ml kalanı ertesi gün de vurulmam için iğne içinde mi yoksa ampül içinde mi bekletmem gerekiyor ?
Vaziyet şuanda bu şekilde:
Eki Görüntüle 2844757
Ben gonal f kullandığında hepsini karıştırıp ne kadar cekeceksem onu alıp kalanını kendi şişesinde bırakıp buzdolabının kapısına koyuyordum ertesi günde onu siringaya çekip kullanıyordum buda o tarz iğne galiba cnm ama daha iyi bilenler yazarlar

Yaaa sonuç 312 çıkmış😍inanamıyorum hala şoktayım. Lekelenmem bitmiş şu an hiç yok. Ama korkudan ölüyorum. Ödüm kopuyo birşey olacak diye🙏Allahım inşallah gitmez bebeğim benimle kalır🙏Dua edin kızlar nolur🙏
Hay maşallah canım ne güzel sürpriz olmuş sana tam umutsuzluğa düşmüşken ne güzel haber çok sevindim hayırlı sağlıklı kucağına alırsın inşallah. Ödün kopmasın canım sıkıca tutunmuş sana hiç birşey olmaz Allah'ın izniyle

Canım sende koku hassasiyeti varmı kaçıncı gündü senin
Bugün ilk günü saymazsak dördüncü gün canm. Aynen ya bendede acayip koku hassasiyeti olustu. Camı sürekli acıyorm Mutfağa giresim gelmiyo. Kokuyo gibi geliyo. Eşimde ne kokusu sana öyle geliyo diyip duruyo. İnan su durum olmasa dip köşe girip iyicee ev temizlerdim heralde😂😂

Bugün ilk günü saymazsak dördüncü gün canm. Aynen ya bendede acayip koku hassasiyeti olustu. Camı sürekli acıyorm Mutfağa giresim gelmiyo. Kokuyo gibi geliyo. Eşimde ne kokusu sana öyle geliyo diyip duruyo. İnan su durum olmasa dip köşe girip iyicee ev temizlerdim heralde😂😂
İnsan iş yapamayınca kötü hissediyo kendini kalkıp yapasım geliyo dayanamayıp☺️
Hayırlısıla tutunur bebişler inşallah canım

Back