• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Merhaba melocumm:nazar: :nazar: :nazar:artik korkma lutfen..masallah.canim...kendine dikkat et..bebisimizeede iyi bak annesi..😍😍💕💕💕canimcim bende napiyim a101 den geliyorum🙈🙈avakado aldim..🤗🤗🤗kuzucum..adet oldum ben..yarin ilk randevum..bakalim kismet..canim..korkuda var..insallah..tedaviye uygun yumurta sayim cikarda..yarin allahin izniyle bende tedaviye baslayabilirim..
🥳🥳🥳 Beklenen gunler geldi sonunda, gozun aydin ☺️ Cok merak ediyorum ve iyi dileklerimi yolluyorum sana, insallah her sey gonlunce olacak ❤️

Merhaba sonucun belli oldu mu acaba? Benimde bugun 7. Gunum aşırı silik cıktı test bi tek ben görüyorum sanırım.
Bende gördüm ikinci çizgiyi😊 geçen ayki ilk transferimde benimde böyle çıkmıştı ama negatif oldu inşallah seninki sağlıkla ilerleyip koyulaşir🙏

Bende gördüm ikinci çizgiyi😊 geçen ayki ilk transferimde benimde böyle çıkmıştı ama negatif oldu inşallah seninki sağlıkla ilerleyip koyulaşir🙏
Benim 2. Transferim bu. İlkinde 3. Gun embriyosuydu bu sefer 5. Gun. Bu seferkinden biraz daha umutluydum ama bence bu da negatif. 7. Gun de erken gebelik testinde birazda olsa cıkardı.

Merhaba sonucun belli oldu mu acaba? Benimde bugun 7. Gunum aşırı silik cıktı test bi tek ben görüyorum sanırım.
Gölge şeklinde ama ben de gördüm 😊 benim de 9.gunde erken gebelik testinde silik çıkmıştı 11.gun kanda pozitifi gördüm inşallah sizin de öyle olur 🙏

Gölge şeklinde ama ben de gördüm 😊 benim de 9.gunde erken gebelik testinde silik çıkmıştı 11.gun kanda pozitifi gördüm inşallah sizin de öyle olur 🙏
Bunu söylemeniz beni cok rahatlattı. İnanın bütün umutlarım tükenmişti. İçine su serptiniz. Siz 9. Gun silik cizgiyi gördüyseniz 7. Gun cok erken değilmi cıkması icin?

Bunu söylemeniz beni cok rahatlattı. İnanın bütün umutlarım tükenmişti. İçine su serptiniz. Siz 9. Gun silik cizgiyi gördüyseniz 7. Gun cok erken değilmi cıkması icin?
benim 3.gun embriyosu idi sizinki 5.gun o yüzden 7.gunde cikabilir tabi ki 😊 hatta ben 10.gun tekrar yapmıştım 9.gunkunden bile silik çıkmıştı kimyasal olduğunu düşünüp moralim bozulmuştu ama çok şükür 11.gun kanda 170 çıkmıştı değerim. Bence 9.gun kan testi verebilirsiniz idrar testleri bizi daha çok strese sokuyor

Merhaba peki hic erken gebelik testi yaptınız mı? Yaptıysanız kacınco gun pozitifi gördünüz bugun benim 7. Gunum negatif cıktı
Merhaba peki hic erken gebelik testi yaptınız mı? Yaptıysanız kacınco gun pozitifi gördünüz bugun benim 7. Gunum negatif cıktı
merhaba hayır hiç erken gebelik testi yapmadım. 11. Gün idrar testi yaptım pozitif çıktı

Merhabalar, ilk tüp bebek denemem geçen ay 16 nisanda dondurulmuş 5a kalite embriyo ile oldu ama maalesef tutmadı ve 4 mayısta adet oldum. Adetimin ikinci günü doktorumla görüşmeye gittim ultrasonla muayene etti rahimin durumunun iyi olduğunu hemen bu adetle tekrar dondurulmuş embriyo transferi olabileceğimi söyledi( dondurulmuş 5a kalite 14 embriyom var) Bende kabul ettim ve bugün estrofem ve coraspin e başladım. Ilk tedavideki aynı süreci uygulayacakmışız. Ilk tedavinin başarısız olmasının nedeni nedir araştırılacak mi diye sordum ama daha senin ilk transferindi tutmayabilir çok fazla ve kaliteli dondurulmuş embriyon var ikinci üçüncü denemede bu embriyolarla sonuç alamazsak ozaman histeroskopi ve genetik incelemeleri yaparız dedi. Bu ayın 22 si veya 24 ü transfer olacak inşallah.
Hangi hastanede tedavi oluyorsunuz?

Benim 2. Transferim bu. İlkinde 3. Gun embriyosuydu bu sefer 5. Gun. Bu seferkinden biraz daha umutluydum ama bence bu da negatif. 7. Gun de erken gebelik testinde birazda olsa cıkardı.
Canım benimki 6. Gün embriyosuydu 7. Gün çıkmadı 8. Gün silik çıktı. Moral bozma bence belli olmaz erken daha

Canim sonunda beklenen günler geldi senin icin inşallah güzel haberlerini alırız yarin dualarim seninle 🙏 😊
Canimcim cok tesekkur ediyorumm...guzelim benimm..hersey rabbimden..yarin ne olacaksa raziyimm...artikkk..insallah rabbimde benimle..cok yuklendim kendime..tek korkumm..bu adetim dun basladi..ama 2 gundur..tam olarak kanama seklinde degil..kahve lekelenme seklinde oluyo..🤔🤔yarin doktorumada sorucam..kuzucum..insalah rabbim sizlerle..bu hamilelik sureclerini birlikte beklemeyi nasip eder..ama olmassada gucenmiycem haşaaaa...

Canimcim cok tesekkur ediyorumm...guzelim benimm..hersey rabbimden..yarin ne olacaksa raziyimm...artikkk..insallah rabbimde benimle..cok yuklendim kendime..tek korkumm..bu adetim dun basladi..ama 2 gundur..tam olarak kanama seklinde degil..kahve lekelenme seklinde oluyo..🤔🤔yarin doktorumada sorucam..kuzucum..insalah rabbim sizlerle..bu hamilelik sureclerini birlikte beklemeyi nasip eder..ama olmassada gucenmiycem haşaaaa...
Tam sökülmemiş olabilir canım ama çok önemli değil bence benim de transfer oldugum ay çok az gelmişti kanamam ama kontrole gidince dr sorun yok dedi. Her şeyden etkileniyor çünkü vücudumuz mevsim geçişi bile sebep olabiliyor. Hakkında hayırlısı neyse o olsun tabi ki 😊

Tam sökülmemiş olabilir canım ama çok önemli değil bence benim de transfer oldugum ay çok az gelmişti kanamam ama kontrole gidince dr sorun yok dedi. Her şeyden etkileniyor çünkü vücudumuz mevsim geçişi bile sebep olabiliyor. Hakkında hayırlısı neyse o olsun tabi ki 😊
Amin insallah kuzum benim..🙏🙏💕💕💕

Back