İstanbul MedicanaHangi hastanede tedavi oluyorsunuz?
AminnnAyy cümlemizin inşallahAllahim kucaklarimizi sağlikli bebişlerimizle doldursun
Merhaba bende sizlerden feyiz alarak avakado stoğu yapayım dedim 3 tane vardı malesef 10 tl den veriyorlar bideKizlar a101 den avakado stogu yaptim..az once. Hic biri olgun degildi malesef ama.aldim..yarin tedaviye baslanmassa artik elimde patlicak avakadolar buarada..a101 dekiler kucuk ebatlari..yada bana oyle denk geldi..migrosta yada diger markettekiler cok daha buyuk bilginiz olsun..4.45 tl idi fiyatida. Ben 7 tane aldim avakadoyada basliycaz bakalim..bugun itibariyle..
Aminn insallah canim..Merhaba bende sizlerden feyiz alarak avakado stoğu yapayım dedim 3 tane vardı malesef 10 tl den veriyorlar bideRabbim emeklerini inşallah boşa çıkarmayacak bebiş haberlerini duyucaz hep birlikte...Bende transfer sürecine girdim inşallah bir aksilik çıkmaz aşırı derecede panik ve korku halindeyim umarım herşey gönlümüze göre olur
Bugün büyük gün ins tedaviye başlar ve bebişini alırsın...Aminn insallah canim..seninde emeklerini bosa cikarmasin..kuzucum..korku malesef oluyo bendede var biraz..insallah cikmaz canim..
Aminnn insallahhMerhaba bende sizlerden feyiz alarak avakado stoğu yapayım dedim 3 tane vardı malesef 10 tl den veriyorlar bideRabbim emeklerini inşallah boşa çıkarmayacak bebiş haberlerini duyucaz hep birlikte...Bende transfer sürecine girdim inşallah bir aksilik çıkmaz aşırı derecede panik ve korku halindeyim umarım herşey gönlümüze göre olur
Amin canimmm.Bugün büyük gün ins tedaviye başlar ve bebişini alırsın...
Hadi hayırlısı canımAmin canimmm.insallah kuzucum..nasip bakalim..doktorum ne diyicek..merak icersiindeyim..hayrilisi olsun..artik..
Evvett canım iyice skısık olman gerek. Hele o skısık haldeyken bide ultrasonla bakılma işlemi cok gıcık. Afedersin ama kacırcakmıssın gibi geliyoMerhaba arkadaşlar transver sırasında çok sıkılık olmak gerekirmi kaç litre su içtiniz sonrası kaç saat tuvalte çıkmadınız acaba
Evet sıkışık olmak gerekiyor ben sonda taktirmistim transferden sonra kalkmadim sende isteyebilirsin cunki ultrasonla karına basılınca mesane iyice sıkısıyorMerhaba arkadaşlar transver sırasında çok sıkılık olmak gerekirmi kaç litre su içtiniz sonrası kaç saat tuvalte çıkmadınız acaba
Hakkınızda hayırlı olsun canımKizlar merhaba.malesef bende kist cikti..1.2 minnak yumurta gorundu..ama bu ayi pas gectik..onumuzdeki adette tekrar randevu alicam..gec olsun guc olmasin..en dogru zmanda.olsun.
Hakkında hayırlısı olsun canım benimKizlar merhaba.malesef bende kist cikti..1.2 minnak yumurta gorundu..ama bu ayi pas gectik..onumuzdeki adette tekrar randevu alicam..gec olsun guc olmasin..en dogru zmanda.olsun.
Sende daha sağlıklı beslenirsin daha iyi hazırlanmış olursunKizlar merhaba.malesef bende kist cikti..1.2 minnak yumurta gorundu..ama bu ayi pas gectik..onumuzdeki adette tekrar randevu alicam..gec olsun guc olmasin..en dogru zmanda.olsun.
Dualarım seninle. Allah gönlünden geçeni nasip etsin insallah, bebek olsun.Kızlarrr dua edin bana işleme alıcaklar bugun transver için heyecan başladıı
Önümüzdeki ay daha bereketli olur inşallahKizlar merhaba.malesef bende kist cikti..1.2 minnak yumurta gorundu..ama bu ayi pas gectik..onumuzdeki adette tekrar randevu alicam..gec olsun guc olmasin..en dogru zmanda.olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?