Evet, embrıyolar cok iyiydi, sasırdım dedı, Bı de cift konuldu ben hamilesin gözüyle bakıyordum dedı.. Rahim kabul etmiyorsa diye düşündü, cunku asılama ile gebe kaldım ama gelısmedı.. Naturel killer olayı olabılır belkiHadi yasmear gibiyse korkulacak birşey yoktur. Smear bir fırçayla sürtüyor o şekilde basit birşey. Ama parça alımı gibiyse tabii o biraz zorludur belki ama korkmayın bence ne güzel doktorunuz 2.yide deneyelim hemen dememiş tedbirini alıyor
Peki öyle bir durum varsa ilaçlarla çözülebiliyor mu acaba ?Evet, embrıyolar cok iyiydi, sasırdım dedı, Bı de cift konuldu ben hamilesin gözüyle bakıyordum dedı.. Rahim kabul etmiyorsa diye düşündü, cunku asılama ile gebe kaldım ama gelısmedı.. Naturel killer olayı olabılır belki
İnşallah öyle bişey değildir tabi umarım sağlıklısınızdırEvet, embrıyolar cok iyiydi, sasırdım dedı, Bı de cift konuldu ben hamilesin gözüyle bakıyordum dedı.. Rahim kabul etmiyorsa diye düşündü, cunku asılama ile gebe kaldım ama gelısmedı.. Naturel killer olayı olabılır belki
Bagısıklık baskılayıcı serum veriliyormuş transferden 1 gun once veya transfer gunu, sonrasında da devam edıyormus galıba.Peki öyle bir durum varsa ilaçlarla çözülebiliyor mu acaba ?
Anladımm ya inşallah dediğim gibi sağlıklısınızdır öyle bi durum yoktur zaten öyle bi durum varsa da çok şükür tedavisi de varmış .. sorun neydi peki sizde acaba yani neden tüp bebek tedavisine başladınız? Ben de pazartesi tahlil yapıp iğne ve ilaçlara başlıycam daBagısıklık baskılayıcı serum veriliyormuş transferden 1 gun once veya transfer gunu, sonrasında da devam edıyormus galıba.
Babadan alınan kan hucrelern den bir serum elde edılıyormus, onu verıyolarmıs, embrıyoyu yabancı zararlı madde görüp algılamasın diye. Bakalım sonucum ne cıkıcak. Acıkcası sonrası ile tam detaylı bılgım yok. Sonuca gore konusalım dedı.
Sebepsiz infertilite, Bı sebep olsa onu duzeltmeye calısırdık dıyorumAnladımm ya inşallah dediğim gibi sağlıklısınızdır öyle bi durum yoktur zaten öyle bi durum varsa da çok şükür tedavisi de varmış .. sorun neydi peki sizde acaba yani neden tüp bebek tedavisine başladınız? Ben de pazartesi tahlil yapıp iğne ve ilaçlara başlıycam da
Bu bahsettigin prp olmasın canım? Hulusi hocanin instagraminda detayli video su olan o mu??Bagısıklık baskılayıcı serum veriliyormuş transferden 1 gun once veya transfer gunu, sonrasında da devam edıyormus galıba.
Babadan alınan kan hucrelern den bir serum elde edılıyormus, onu verıyolarmıs, embrıyoyu yabancı zararlı madde görüp algılamasın diye. Bakalım sonucum ne cıkıcak. Acıkcası sonrası ile tam detaylı bılgım yok. Sonuca gore konusalım dedı.
Yok canım prp deil prp yumurta genclestırme.Bu bahsettigin prp olmasın canım? Hulusi hocanin instagraminda detayli video su olan o mu??
Ben bahçecide yaptirdim bu testi temiz cikti sonucum.Yok canım prp deil prp yumurta genclestırme.
Benım bahsettim bagısıklıgı baskılamak ıcın serum
Bakalım benım nasıl cıkıcak?Ben bahçecide yaptirdim bu testi temiz cikti sonucum.
Rahmin bagisikligi embriyoyu yabanci cisim olarak algilayip vucuttan atiyor. Bazi kliniklerde parca alinarak test ediliyor bazilarinda kandan. Ama parca alinarak olani daha guvenilir sonuc veriyor.Bakalım benım nasıl cıkıcak?
Benım kı oyle olacak, hemsıreye sordum, smear alır gıbı parca alıncak dediRahmin bagisikligi embriyoyu yabanci cisim olarak algilayip vucuttan atiyor. Bazi kliniklerde parca alinarak test ediliyor bazilarinda kandan. Ama parca alinarak olani daha guvenilir sonuc veriyor.
Merhaba maliyeti nedirBen bahçecide yaptirdim bu testi temiz cikti sonucum.
Bahçecide 1800 e yaptirdim ben.Merhaba maliyeti nedir
Evet benım 5aa tutmadığı ıcın bakmak ıstedı.Sohrab genelde 5aa kaliteli embriyo tutunmadiginda ve tekrarlayan düsüklerde ngs(pgt) öneriyorlar. Keske pgt yide sorsaydın. Genetigi problemli embriyolarda düşük sebebi çünkü
Bian eski yasadiklarim aklima geldi canim..tam dayaklik bu erkekler yemin ederim..cocuk gibiler..ama bi sakin ol..once..canimcim..bi nefess al bi soleee derininden..ve kollari sivaa..yilmaa...simdi benim esim vitamininden tut..keciboynuzu pekmezlerine kadar iciyorr hersey duzelicek canim.. bikac gun izin ver kendinede o gucu bulucaksin bence..ilacin ignen varsa..devam et kullan..
Opu yapılınca sperm de vermesi gerekecek ve erkeklerden de covid testi istiyorlar artık ne yazık ki. Bir de erkekler gurur kibir yapıyor, sorunun bi önemi varmış gibi, kendilerinde olmasından endişe edip böyle aptalca reddediyorlar tedaviyi. Sen bu ay pas geçebilirsin yaşın çok genç daha, bu süreçte eşine ne kadar üzüldüğünü belli et bir süre sonra emin ol ikna olacaktır. Eşini seviyorsa evliliği ne kadar sorgulasa da vazgeçmiyor insan neticede. Ve Sıkma canını daha uzun zaman var önünde.
Eminim kii başka streslerdedir. Aranızda ki bağı bilmiyorum ama kim baba olmak istemez ki? Bence tedavini ol çekmiş olduğun acılara şahit olur o iğneleri yanında yap hep.. ne kadar zor olduğunu hisseder belki? 4 yıllık evlilik sonuçta.. umarım herşey dilediğin gibi olur stres yapma üzülme stres bu süreçte ki en büyük düşmanımız oda anlayacaktır seni..
Malesef erkekler bizler kadar hassas değil ve ince dusunemiyo benim eşimde istemiyo ama ite kaka işte goturuyorum olacağına da inanmiyo çocuk istemiyo ama birazda anlıyorum histereskopi yapıldı bana onu izledi sanırım çok etkilendi erkekler biz acı çekiyoruz sürekli biseyler yapiliyo diye de uzuluyo bence senin eşinde oyle düşünüyordur sana uzuluyodur öyle düşün ben raziyim dedim işte şimdi tedavi aşamasındayız hayırlısı olsun hakkımızda
Sizin mesajinizi alintilayamamişim. O kadar kotü bir duygu ki bu konuda yalniz hissetmek.. Rabbim geç oldu ama şükür ki güzel oldu dedirtsinBenim eşimde aynıydı 3. senemiz dolduktan sonra ikna edebildim sadece beraber doktora gitmeye ama doktorda acele etmemiz gerektiğini ve durumun vahim olduğunu abartarak anlattı. Eşim bu şekilde ikna oldu bende şaşırdım. O kadar dil döktüm senelerce umrunda olmamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?