2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Kızlar, Tüp bebek iğneleri sizde de baş ağrısı ve aşırı bitkinlik yapıyor mu? Bir de sanki daha fazla uyumaya başladım, çabuk yoruluyorum ve kilo aldım gibi...

Evet, embrıyolar cok iyiydi, sasırdım dedı, Bı de cift konuldu ben hamilesin gözüyle bakıyordum dedı.. Rahim kabul etmiyorsa diye düşündü, cunku asılama ile gebe kaldım ama gelısmedı.. Naturel killer olayı olabılır belki

Peki öyle bir durum varsa ilaçlarla çözülebiliyor mu acaba ?

İnşallah öyle bişey değildir tabi umarım sağlıklısınızdır

Peki öyle bir durum varsa ilaçlarla çözülebiliyor mu acaba ?
Bagısıklık baskılayıcı serum veriliyormuş transferden 1 gun once veya transfer gunu, sonrasında da devam edıyormus galıba.
Babadan alınan kan hucrelern den bir serum elde edılıyormus, onu verıyolarmıs, embrıyoyu yabancı zararlı madde görüp algılamasın diye. Bakalım sonucum ne cıkıcak. Acıkcası sonrası ile tam detaylı bılgım yok. Sonuca gore konusalım dedı.

Anladımm ya inşallah dediğim gibi sağlıklısınızdır öyle bi durum yoktur zaten öyle bi durum varsa da çok şükür tedavisi de varmış .. sorun neydi peki sizde acaba yani neden tüp bebek tedavisine başladınız? Ben de pazartesi tahlil yapıp iğne ve ilaçlara başlıycam da

Sebepsiz infertilite, Bı sebep olsa onu duzeltmeye calısırdık dıyorum böylesi cok zormus

Bu bahsettigin prp olmasın canım? Hulusi hocanin instagraminda detayli video su olan o mu??

Rahmin bagisikligi embriyoyu yabanci cisim olarak algilayip vucuttan atiyor. Bazi kliniklerde parca alinarak test ediliyor bazilarinda kandan. Ama parca alinarak olani daha guvenilir sonuc veriyor.
Benım kı oyle olacak, hemsıreye sordum, smear alır gıbı parca alıncak dedi

Sohrab genelde 5aa kaliteli embriyo tutunmadiginda ve tekrarlayan düsüklerde ngs(pgt) öneriyorlar. Keske pgt yide sorsaydın. Genetigi problemli embriyolarda düşük sebebi çünkü

Sohrab genelde 5aa kaliteli embriyo tutunmadiginda ve tekrarlayan düsüklerde ngs(pgt) öneriyorlar. Keske pgt yide sorsaydın. Genetigi problemli embriyolarda düşük sebebi çünkü
Evet benım 5aa tutmadığı ıcın bakmak ıstedı.
Genetik testı yapmıstık daha once sorun yoktu ama embrıyoya genetik yapılmadı tabı. Benden 5 yumurta toplandı 3 tanesi blast 5aa olmus 5.güne gitmiş. Az sayıda yumurtaya ragmen kalite çok iyi dedı. Ondan hıc suphelenmedı. 3 yıldır gebelık olusmuyor, olursan gebelık de gelısmedı, bundan suphelendı..
Bir de benım ana degerım pozıtıf, tek poztif, cift pozutflerı ciddiye alıyorum dedı. Onun da etkısı olmus olabılır mı acaba

Allah razi olsun hepinizden şu mübarek ayda, desteğiniz için ne kadar teşekkür etsem az. Derdimi dinlediniz, derman aradiniz bana. Çook sükür ki size güzel haberlerim var
Esime tedaviden vazgeçtiğimi söyledim, kendisi böyle davranirken cocuk yapmanin doğru olmadigini, evliliğimizin nereye doğru gittiğini, vs.vs. uzun uzun sorgulattim kendisine. Sorun neyden kaynakliyor olursa olsun, ister sen ister ben, gerçekten elimizden geleni yapmiş olsak ve cocugumuz olmasa asla elini birakmam ama sen bana hic bir sey yaptirmiyorsun dedim. Biraz duygulu biraz da sert bir tavirla bu davranislarin evliligimiz icin iyi olmayacagini da belli ettim. Ve şükür sağolsun gelip özür diledi. Endiselerini anlatti, ha şöyle konuş benle be adam neden beni ruhen yipratiyorsun demedim tabi içimden dedim hazir olduğunda tekrar baslariz dememe ragmen bu sefer kendisi israr etti. Doktoru aradim, bir iğnemi atladim devam edebilir miyim diye, olur hemen yap dedi o da Allahima sükür tedaviye devam edebiliyoruz. Rabbim hepimize bebeklerimizi kucagimiza alinca da sükrettirsin bin kere inşallah

Sizin mesajinizi alintilayamamişim. O kadar kotü bir duygu ki bu konuda yalniz hissetmek.. Rabbim geç oldu ama şükür ki güzel oldu dedirtsin iyi ki o anda o doktora denk gelmişsiniz. Evlatlarimiza tez kavuşalim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…