• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Allah razi olsun hepinizden şu mübarek ayda, desteğiniz için ne kadar teşekkür etsem az. Derdimi dinlediniz, derman aradiniz bana. Çook sükür ki size güzel haberlerim var 🤗
Esime tedaviden vazgeçtiğimi söyledim, kendisi böyle davranirken cocuk yapmanin doğru olmadigini, evliliğimizin nereye doğru gittiğini, vs.vs. uzun uzun sorgulattim kendisine. Sorun neyden kaynakliyor olursa olsun, ister sen ister ben, gerçekten elimizden geleni yapmiş olsak ve cocugumuz olmasa asla elini birakmam ama sen bana hic bir sey yaptirmiyorsun dedim. Biraz duygulu biraz da sert bir tavirla bu davranislarin evliligimiz icin iyi olmayacagini da belli ettim. Ve şükür🙏 sağolsun gelip özür diledi. Endiselerini anlatti, ha şöyle konuş benle be adam neden beni ruhen yipratiyorsun demedim tabi içimden dedim 😅 hazir olduğunda tekrar baslariz dememe ragmen bu sefer kendisi israr etti. Doktoru aradim, bir iğnemi atladim devam edebilir miyim diye, olur hemen yap dedi o da 🙏 Allahima sükür tedaviye devam edebiliyoruz. Rabbim hepimize bebeklerimizi kucagimiza alinca da sükrettirsin bin kere inşallah 🙏🙏🙏
Hiç şaşırmadım bu sonuca ve çok sevindim sizin adınıza 😊 inşallah güzel haberlerinizi de alırız.

bugün benim tedavimin 4.günü adetin 4. Günü başlamıştık tedaviye.. doktor bana mutlaka ilişkiye girmemiz gerektiğini söyledi hatta 2 güne bir ilişkiye gir taze sperm lazım korkma yumurtalarına hiç bir zararı yok dedi.. transfere kadar ilişkiyi yasaklamıyorlar. Sen yine ara sor
Anladım canım ben cesaret edemiyorum 🙈

Kızlar bugün reglin 9 . Günü pazartesi çatlatma iğnesi verecek normalde. Fakat bugün yumurtlama zamanımda ki gibi akıntım başladı ve çok şiddetli karnım ağrıyor erken çatlamaz değil mi tabi cetrotide verdi çatlamasın diye gonalf 75 ve pergoveris kullanıyorum ek olarak çatlamasın diye cetrotide kullanıyorum çatlama ihtimali var mı böyle bir durum yaşayan var mı

Bende estrofem günde 1 sabah 1 akşam şeklindeydi yarından itibaren 2 sabah 2 akşam şwklinde olucak 4 mayıs kontrol randevumuz eğer bi aksilik çıkmazsa inşallah 10 mayıs transfer 😊 inşallah 19 mayısta da bebeğimin bana sıkı sıkı tutunduğu haberini veririm sana ❤🤗 senin için de aynı temenni ve dualarım geçerli
Arka arkaya güzel haberler gelecek inş desene :)))
Merhsba canım estrofem kullanırken iştahınızda artış oldumu sürekli yemek yiyesiö geliyor iki kilo aldım sizdede varmı kilo artışı☺️

Kızlar bugün reglin 9 . Günü pazartesi çatlatma iğnesi verecek normalde. Fakat bugün yumurtlama zamanımda ki gibi akıntım başladı ve çok şiddetli karnım ağrıyor erken çatlamaz değil mi tabi cetrotide verdi çatlamasın diye gonalf 75 ve pergoveris kullanıyorum ek olarak çatlamasın diye cetrotide kullanıyorum çatlama ihtimali var mı böyle bir durum yaşayan var mı
Yumurta lar büyüdüğü için ağrı oluyor endişe etme

Evet, embrıyolar cok iyiydi, sasırdım dedı, Bı de cift konuldu ben hamilesin gözüyle bakıyordum dedı.. Rahim kabul etmiyorsa diye düşündü, cunku asılama ile gebe kaldım ama gelısmedı.. Naturel killer olayı olabılır belki
İnsallah sebebi bulunur önlemi alınır 🙏🏻 bağışıklıkla alakalı bi durumsa da iğnesi var diye biliyorum

Merhsba canım estrofem kullanırken iştahınızda artış oldumu sürekli yemek yiyesiö geliyor iki kilo aldım sizdede varmı kilo artışı☺️
Ben daha 1 tane yuttum iştahim açıldı transferden sonra da kullanırken heralde 10 kilo alırım ben 😂 ya çok takıntılıyım zaten kilo problemim var karnımda şişiyo istemiyorum 😔

Kızlar, Tüp bebek iğneleri sizde de baş ağrısı ve aşırı bitkinlik yapıyor mu? Bir de sanki daha fazla uyumaya başladım, çabuk yoruluyorum ve kilo aldım gibi... :işsiz:
Canım bu iğneler hersey yapar. Herkeste farklı etki de yapıyor. Ben de karın şişkinliği çok yaptı heryerim acıyordu sanki hastaymışım gibi iştahım artmıştı. Yorulma da vardı evet başımın ağrıdğnı hatırlamıyorum ama yapar

Allah razi olsun hepinizden şu mübarek ayda, desteğiniz için ne kadar teşekkür etsem az. Derdimi dinlediniz, derman aradiniz bana. Çook sükür ki size güzel haberlerim var 🤗
Esime tedaviden vazgeçtiğimi söyledim, kendisi böyle davranirken cocuk yapmanin doğru olmadigini, evliliğimizin nereye doğru gittiğini, vs.vs. uzun uzun sorgulattim kendisine. Sorun neyden kaynakliyor olursa olsun, ister sen ister ben, gerçekten elimizden geleni yapmiş olsak ve cocugumuz olmasa asla elini birakmam ama sen bana hic bir sey yaptirmiyorsun dedim. Biraz duygulu biraz da sert bir tavirla bu davranislarin evliligimiz icin iyi olmayacagini da belli ettim. Ve şükür🙏 sağolsun gelip özür diledi. Endiselerini anlatti, ha şöyle konuş benle be adam neden beni ruhen yipratiyorsun demedim tabi içimden dedim 😅 hazir olduğunda tekrar baslariz dememe ragmen bu sefer kendisi israr etti. Doktoru aradim, bir iğnemi atladim devam edebilir miyim diye, olur hemen yap dedi o da 🙏 Allahima sükür tedaviye devam edebiliyoruz. Rabbim hepimize bebeklerimizi kucagimiza alinca da sükrettirsin bin kere inşallah 🙏🙏🙏
Beyazkupcumm..cok mutlu oldum..💕💕💕insallah sifa olur ignelerinde..sana ve bebegine🙏🙏💕💕🤗🤗..bu erkekler sanirim basta bi yok mok diyolar..kucuk cocuklarin igneden korktugu gibi once bi nazlaniyolar sanirim.sonrada rutine biniyo iş..canim dahada kendine stres yapma..hangi doktora gidiyosun..buarada.

Kızlar, Tüp bebek iğneleri sizde de baş ağrısı ve aşırı bitkinlik yapıyor mu? Bir de sanki daha fazla uyumaya başladım, çabuk yoruluyorum ve kilo aldım gibi... :işsiz:
Canim..suan ne vuruluyosun..sen..bende karnim davul gibi sismisti..ve gerilmisti..sismistim yani ozetle..bas agrisini hatirlmayiyorum...

Evet, embrıyolar cok iyiydi, sasırdım dedı, Bı de cift konuldu ben hamilesin gözüyle bakıyordum dedı.. Rahim kabul etmiyorsa diye düşündü, cunku asılama ile gebe kaldım ama gelısmedı.. Naturel killer olayı olabılır belki
Canim d vitamini degerlerin felan nasildi..

Ahh canımm bu dönemde zaten baya duygusallaştım inan gözlerim dolduu böyle herşeye ağlayasım geliyorr☺️☺️🤣okadar mutlu oldum kiii gözümüz aydın çok seviindiim.. inşallah güzel haberler veririz birbirimize.. 😘😘🥰 bende bir problem olmamasına rağmen eşimin yanında vuruyorum iğneleriii. Eşim sert biridir az yumuşak olsun diye.. işe yarıyor acımasa bile ayyy çok acıyor diyorum🙈😂😂

İnşallah canım

İnanır mısın canım bu zamana kadar hıc d vitaminine bakılmadı, ama bir ara damla kullandım
Canim muhakkak baktir..en kisa zamanda...cunki d vitamini embriyonun tutunmasinicin onemli diye biliyorum..ben..anladigim kadariyla senin embriyonda sıkınti yok..tabi genetik testler yapildimi bilmiyorum ama.sen yinede bi baktir olurmu..eksik isee.takviyeye baasla

Canim muhakkak baktir..en kisa zamanda...cunki d vitamini embriyonun tutunmasinicin onemli diye biliyorum..ben..anladigim kadariyla senin embriyonda sıkınti yok..tabi genetik testler yapildimi bilmiyorum ama.sen yinede bi baktir olurmu..eksik isee.takviyeye baasla
Kullanmaya baslıyım o zaman yine damlayı, teşekkürler 🙏🏻

Canim aslinda uzmanlar..2. Kez tedavi olucaksaniz..ayni doktorla devam etmemizi onermiyolar..icinden ne geciyosa dogrudur canim..ama lutfen..tedavi dusunuyosan..tup bebek doktorundan ziyade..embriyologunuda cok iyi arastirman..insallah..en kisa zamanda saglicakla kucagina almayi nasi etsin..rabbim.canim🙏🙏🙏💕
İnşallah cnm aynı doktotla devam etmiyorum zaten kuzum embryologunuda çok şükür araştırdım artık sebep Allah'tan el onlardan

Back