Merhabalar Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Rabbim hepimize bol yumurtalar, embriyolar, dilediğimiz sonuçlar nasip etsin
Bugün sadece ön görüşme amacli doktora gittim, bir sonraki adet zamani tedaviye başlariz diye bekliyordum.Bugün adetin 7.günü. doktor muayene etti ve öncü yumurtan yok bugün tedaviye başlayalım rahim ve yumurtalar tam istediğim durumda, vakit kaybetmeyelim dedi. Ben de tamam dedim gaza gelip. İlaclari vs aldim, ilk iğnemi yapildim hatta. Nasil yapılacağını da ogrendim.
Gel gelelim eşim evde kiyameti kopardi, tedavi istemiyormuş
Olacaksa normal olsunmuş
o kadar para verilir miymiş
hic bi test yapmazmis, opu öncesi covid istediler, sadece prosedur geregi, ona ne gerek var diyor. Opu olunca hastaneye girceksin yanimda olman gerekiyor anestezi alcam diyorum. Ben bi yere girmem diyor.
Cok bunaldim. Cok üzülüyorum, 3yildir deniyoruz olmuyor, iki aşilama yaptik, tek fonksiyonu sperm vermek olan adamin gerekcesi bu stresi kaldiramazmiş.
Kizlar bu stresi ben nasil kaldircam peki, napcam bu adamla ben. Cocuk meselesi disinda genelde uyumlu bir insandir. İs hastaneye gelince deliriyor
Benim eş desteği olmayan var mi, ne yapiyorsunuz?