• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Kızlar selam, Cyclo-Progynova nın 16. Günündeyim bir an önce bitse de adet olsam diye stres oldum. 14.günümde lucrin yapacaktım ama lucrinin yarısından çoğunu yanlışlıkla dökerek ziyan ettim kalan 3de1 ini yapabildim sadece. Moralim çok bozuldu varmı aranızda böyle durum yaşayan 😔

Morfoloji ve pko başka sorunumuz yok canım sizin neydi problem
Bizim de eş kaynaklı canım eşimin sperm sayısı hızı ve morfolojisi düşüktü bundan 3 ay önce sayı 2.700 milyon ileri hız%0 morfoloji %0 dı keçinoynuzu kürü keçiboynuzu pekmezi promenk İmpryl ve C vitamini kullandı eşim 4 gün önce tekrar test yaptı toplam sayı :74 milyon hız %25 morfoloji %4 olmuş sorunumuz hızmış yani artık yorulduğumuz için de tüp bebeğe başlıyoruz reglimin ilk günündeyim pazartesi kan verip ilaç ve iğnelere başlıyorum... sizin kaçtı morfoloji ? Düzeltmek için bişeyler yaptınız mı

Şu yazdığın güzel yazı bana o kadar iyi geldi ki anlatamam🙏🏻Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah en yakın zamanda bebişine kavuşursun senin için dua edicem ve güzel haberini beklicem burdan çok teşekkür ederim güzel insan iyi ki varsın ❤️😘😍
Tesekkur ediyorum tatlim benim🤗🤗💕💕guzel dileklerin icin..umut her zman var...rabbim..hepimiz icin en hayirlisini nasip etsin..kuzum..💕💕🙏🙏insallah hayirlisidirda..saglicakla kucagimizada almayi nasip etsin..eminim..buradaki..bicok arkadaslarimizlaa...ayni duygusal durumlari yasiyoruzz...bizler cok gucluyuz.bu surecin icinde bir dolusu manevi duygularla basbasayiz...ama herseyin hayirlisi..ben ogretmenim..bicok bireysel egitime muhtac cocugumuzla ic iceyimm..bunun yani sira sosyal medyada..sma hastasi bi cok bebege denk geliyorum...cok uzuluyorum...o yuzden..hep dualarimda bicok arkadas..saglicakla olmasi..simdi lutfen ve lutfen test gunune kadar..sakin ne idrar nede kan testi yaptir..guzelim benim..nasibimizde ne ise onu yasiyacagiz zaten...kuzum..

Bizim de eş kaynaklı canım eşimin sperm sayısı hızı ve morfolojisi düşüktü bundan 3 ay önce sayı 2.700 milyon ileri hız%0 morfoloji %0 dı keçinoynuzu kürü keçiboynuzu pekmezi promenk İmpryl ve C vitamini kullandı eşim 4 gün önce tekrar test yaptı toplam sayı :74 milyon hız %25 morfoloji %4 olmuş sorunumuz hızmış yani artık yorulduğumuz için de tüp bebeğe başlıyoruz reglimin ilk günündeyim pazartesi kan verip ilaç ve iğnelere başlıyorum... sizin kaçtı morfoloji ? Düzeltmek için bişeyler yaptınız mı
İnşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun canım🙏🏻 %2 ydi morfoloji bizimde tek sorun eş kaynaklı olarak morfoloji doktor normal yollada olur ama biraz zor dedi bizde beklemek istemedik bişey kullanmadık direk tüp bebeğe geçtik bu ikinci denememdi işte

İnşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun canım🙏🏻 %2 ydi morfoloji bizimde tek sorun eş kaynaklı olarak morfoloji doktor normal yollada olur ama biraz zor dedi bizde beklemek istemedik bişey kullanmadık direk tüp bebeğe geçtik bu ikinci denememdi işte
İnşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize güzel şeyler düşünelim ki hayat bize güzel şeyler getirsin 🙏

Tesekkur ediyorum tatlim benim🤗🤗💕💕guzel dileklerin icin..umut her zman var...rabbim..hepimiz icin en hayirlisini nasip etsin..kuzum..💕💕🙏🙏insallah hayirlisidirda..saglicakla kucagimizada almayi nasip etsin..eminim..buradaki..bicok arkadaslarimizlaa...ayni duygusal durumlari yasiyoruzz...bizler cok gucluyuz.bu surecin icinde bir dolusu manevi duygularla basbasayiz...ama herseyin hayirlisi..ben ogretmenim..bicok bireysel egitime muhtac cocugumuzla ic iceyimm..bunun yani sira sosyal medyada..sma hastasi bi cok bebege denk geliyorum...cok uzuluyorum...o yuzden..hep dualarimda bicok arkadas..saglicakla olmasi..simdi lutfen ve lutfen test gunune kadar..sakin ne idrar nede kan testi yaptir..guzelim benim..nasibimizde ne ise onu yasiyacagiz zaten...kuzum..
Bende hemşireyim bir de düşün🤦🏻‍♀️ama insan kendinde olunca mantıklı düşünemiyor isterken bende hep hayırlısıysa olsun diyorum rabbim en kısa zamanda muradımızı verir inşallah 🙏🏻

Bende hemşireyim bir de düşün🤦🏻‍♀️ama insan kendinde olunca mantıklı düşünemiyor isterken bende hep hayırlısıysa olsun diyorum rabbim en kısa zamanda muradımızı verir inşallah 🙏🏻
Amin guzelim benim🙏🙏🙏insallah..tabikide bu meslege bakmiyor..allah bizlere sabir versin...biraz evrensel dusunmek lazim bu sureclerde..bunu basarabilirsek bi tık daha guclu oluyoruz zaten..😎😎

Bence siz bu bekleme süreci olan 3 ayda yumurtalarınızın kalitesini ve sayısını çok güzel bir şekilde arttırdınız. Özellikle arı sütü demiştiniz onun faydasını muhakkak göreceksiniz. Okuyoruz hep insanlar 1-2 yumurta ile hamile kalıyorlar. Benim de 5.güne giden ve dondurulan embriyo sayım sadece iki idi. Olumlu düşünün herseyin sizin için en pozitif şekilde sonuçlanacağına inanıyorum ben 😇💕
Canım napıyosun nasıl gidiyor 😍 keseyi gördünüz mü sürecini anlat arada 🤗 bekle arkandan geliyorum 😂

Merhabalar Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Rabbim hepimize bol yumurtalar, embriyolar, dilediğimiz sonuçlar nasip etsin 🙏

Bugün sadece ön görüşme amacli doktora gittim, bir sonraki adet zamani tedaviye başlariz diye bekliyordum.Bugün adetin 7.günü. doktor muayene etti ve öncü yumurtan yok bugün tedaviye başlayalım rahim ve yumurtalar tam istediğim durumda, vakit kaybetmeyelim dedi. Ben de tamam dedim gaza gelip. İlaclari vs aldim, ilk iğnemi yapildim hatta. Nasil yapılacağını da ogrendim.
Gel gelelim eşim evde kiyameti kopardi, tedavi istemiyormuş :KK43: Olacaksa normal olsunmuş :KK43: o kadar para verilir miymiş :KK43: hic bi test yapmazmis, opu öncesi covid istediler, sadece prosedur geregi, ona ne gerek var diyor. Opu olunca hastaneye girceksin yanimda olman gerekiyor anestezi alcam diyorum. Ben bi yere girmem diyor.
Cok bunaldim. Cok üzülüyorum, 3yildir deniyoruz olmuyor, iki aşilama yaptik, tek fonksiyonu sperm vermek olan adamin gerekcesi bu stresi kaldiramazmiş.

Kizlar bu stresi ben nasil kaldircam peki, napcam bu adamla ben. Cocuk meselesi disinda genelde uyumlu bir insandir. İs hastaneye gelince deliriyor:KK43:

Benim eş desteği olmayan var mi, ne yapiyorsunuz? :KK43:
Benim eşimde aynıydı 3. senemiz dolduktan sonra ikna edebildim sadece beraber doktora gitmeye ama doktorda acele etmemiz gerektiğini ve durumun vahim olduğunu abartarak anlattı. Eşim bu şekilde ikna oldu bende şaşırdım. O kadar dil döktüm senelerce umrunda olmamıştı.

Merhaba kızlar, bu ay transferim negatif ile sonuclandı, blast 5aa çift embriyo tutmamıstı.. Doktorumla görüştüm, adetimin 20.günü rahim içi bağışıklığa bakmak istedi, daha önce baktıran var mı?

Merhaba kızlar, bu ay transferim negatif ile sonuclandı, blast 5aa çift embriyo tutmamıstı.. Doktorumla görüştüm, adetimin 20.günü rahim içi bağışıklığa bakmak istedi, daha önce baktıran var mı?
Geçmiş olsun canım, iğne olanı duymuştum ama nasıl bakıldığını bilmiyorum. İlk negatifin mi?

Gorustum tekrar cagjrdi ama gitmicem cnm asla memmun kalmadm
Canim aslinda uzmanlar..2. Kez tedavi olucaksaniz..ayni doktorla devam etmemizi onermiyolar..icinden ne geciyosa dogrudur canim..ama lutfen..tedavi dusunuyosan..tup bebek doktorundan ziyade..embriyologunuda cok iyi arastirman..insallah..en kisa zamanda saglicakla kucagina almayi nasi etsin..rabbim.canim🙏🙏🙏💕

Canım napıyosun nasıl gidiyor 😍 keseyi gördünüz mü sürecini anlat arada 🤗 bekle arkandan geliyorum 😂
Ahahaaa bende seni takipteyim 😅 carsamba kese icin gideceğim ama benm hesaplarıma göre kesin geç döllenme 🙈 normalde 5+5 bgn ama sanırım anca 5 olmustur. Ufff aman ne biliiim öyle birseyler iste 😅 seninde hayırlı haberlerini bekliyorum 😇💕

Ahahaaa bende seni takipteyim 😅 carsamba kese icin gideceğim ama benm hesaplarıma göre kesin geç döllenme 🙈 normalde 5+5 bgn ama sanırım anca 5 olmustur. Ufff aman ne biliiim öyle birseyler iste 😅 seninde hayırlı haberlerini bekliyorum 😇💕
Amin canım insallah 🤗 çarşambaya ne kaldı şurada görürsünüz tez vakitte de için rahatlar canım 😍 olsun bir kaç güne takılma doktora da söyle canım geç döllenme olabilir diye. Önemli olan bhcg değeri 😇

Evet ilk 😔 smear alınır gıbı parca alınıyormuş sanırımm
Hadi ya 😔 smear gibiyse korkulacak birşey yoktur. Smear bir fırçayla sürtüyor o şekilde basit birşey. Ama parça alımı gibiyse tabii o biraz zorludur belki ama korkmayın bence ne güzel doktorunuz 2.yide deneyelim hemen dememiş tedbirini alıyor

Back