- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.757
- 248
Aminn kuzumm insallahO zaman rahim dinlendirme iyi bir fikir bu durumda.. İnş herşey istediğimiz gider bu ay güze sonuçlar alırız canım benim :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn kuzumm insallahO zaman rahim dinlendirme iyi bir fikir bu durumda.. İnş herşey istediğimiz gider bu ay güze sonuçlar alırız canım benim :)))
4.gün embriyosu 3 taneCanim kacinci gun embriyosu idi..
Bilemiyorum ki valla kimisinin çıkıyor burda okuyorum sürekli daha test yapmam zaten canım salı günü kan vericem umudum olmasadaYine de erken değil mi zaten 7. Günden sonra betahcg salgılanıyor bence 11. Gün falan kan verin daha fazla test yapmayın moralinizin yüksek olması lazım bu dönemde
Hayırlı olsun canım benimde 7 mayısta inşallahben de şuan yumurta büyütme aşamasındayım, herşey yolunda giderse 10 Mayıs benim de transferim olacak
Bence güzel şeyler düşünün güzel enerjiler verin sonuçta şuan hamile de olabilirsiniz olumsuz düşünerek vucudunuzu strese sokmayın bence ... hayırlısı neyse o olsun ama salı gününe 3 gün var daha şimdiden olumsuz düşünüp üzülmeyinBilemiyorum ki valla kimisinin çıkıyor burda okuyorum sürekli daha test yapmam zaten canım salı günü kan vericem umudum olmasada
Canim benim masalllah..3 tane konulmus sana.soyle dusun..5. Gun embriyosu olsaydi..senin suan 6. Gunundu..benim dhaa once 5. Gun transferim olmustu..7. Gun cok silik cikmisti..bekle daha erken moralinide sakin bozma..cok erken yapmissin..boyle coklu trsnferlerde .tutunma gunleri bile farkli olabiliyor..icini rahat tut olurmu..iyi dusun..ve lutfen rica ediyorum..gunune kadar test yapma..4.gün embriyosu 3 tane
Amin canım , hepimizin inşallah bu ay sonuna yüzü gülerCanimcim tedavin hayirli ugurlu olsun..cok bekledik..rabbim insallah..saglicakla kucaginada almagi nasip etsin..benimde..bu hafta belli olucak..yumurtam cikarsa..
Ne güzel inşallah bi aksilik çıkmazsa bizim de o gün transfer tarihimiz inşallah bebeklerimiz bize sıkı sıkı tutunur sağlıcakla kucağımıza alırızben de şuan yumurta büyütme aşamasındayım, herşey yolunda giderse 10 Mayıs benim de transferim olacak
Teşekkür ederim canım moral oldun bana sağol İkinci denemem bu belkide ondan umutsuzluğum yaşımda genç çok şükür 26 yaşındayım kenarda embriyom kalmadı ondan çok stres yaptım inşallah olumlu olur hepimiz içinCanim benim masalllah..3 tane konulmus sana.soyle dusun..5. Gun embriyosu olsaydi..senin suan 6. Gunundu..benim dhaa once 5. Gun transferim olmustu..7. Gun cok silik cikmisti..bekle daha erken moralinide sakin bozma..cok erken yapmissin..boyle coklu trsnferlerde .tutunma gunleri bile farkli olabiliyor..icini rahat tut olurmu..iyi dusun..ve lutfen rica ediyorum..gunune kadar test yapma..
Teşekkür ederim desteğiniz için kenarda embriyom kalmadı o yüzden sanırım bu kadar stres yaptıkBence güzel şeyler düşünün güzel enerjiler verin sonuçta şuan hamile de olabilirsiniz olumsuz düşünerek vucudunuzu strese sokmayın bence ... hayırlısı neyse o olsun ama salı gününe 3 gün var daha şimdiden olumsuz düşünüp üzülmeyin
Tatliskom..benim yasim dayandi 40 a..1 asilama 3 tup yaptim..son..1.5 senenin icinde..gec evlendim..biraz..canimcim..rezerv azligimda var..her defasinda yeniden toplandi..zaten 1 embriyom olustu..ve oda transfer oldu..sen daha minnaciksin guzelim benim..biz yastakilere soylenen su..yas faktoru var sizde...buda cok onemli bir detay..kuzusum...umudunu hic kaybetme..olurmu..rabbim ote tutsun olmasa bile..ama ben inaniyorum..olucak..sen bize..o guzel haberi vericeksin..tatlim benim..moralini hic bozma..bebeisler etkileniyo bu surecte..guzel guzel enrejiler gonder....olucakta deme olmicakta..dikkatini farkli seylere..yonelt..olurmu..sonucu ogrenene kadar..ben en aon transferimde nasil olsa olmicak diye hic onemsemedim..kimyasal oldu..daha oncekilerde..yerimden bile kalkmadim..cok streslrere girdim..silik cizgi bile goremedim..yani bizler..sıkılsakta uzulsekte..heyecanda yapsak..umutlansakta..hersey olacagina variyor..herseyin hayirliaini nasip etsin rabbim..en onemliside bu..Teşekkür ederim canım moral oldun bana sağol İkinci denemem bu belkide ondan umutsuzluğum yaşımda genç çok şükür 26 yaşındayım kenarda embriyom kalmadı ondan çok stres yaptım inşallah olumlu olur hepimiz için
Sizin sorun neydi peki ?Teşekkür ederim desteğiniz için kenarda embriyom kalmadı o yüzden sanırım bu kadar stres yaptık
Hayırlısı olsun kuzum, inşallah bu ay güzel haberler alıcazCanimcim adetimi brkliyorum suan..bi kac gune adet olurum..adetin 3. Yada 4. Gunude randevu olur..
Arka arkaya güzel haberler gelecek inş desene :)))Hayırlı olsun canım benimde 7 mayısta inşallah
İnşallah. çokça aminnnNe güzel inşallah bi aksilik çıkmazsa bizim de o gün transfer tarihimiz inşallah bebeklerimiz bize sıkı sıkı tutunur sağlıcakla kucağımıza alırız
İnşallah canım benim güzel haberler almayı Allahım herkese nasip etsinArka arkaya güzel haberler gelecek inş desene :)))
Insallahhh..canimmmm...guzel haberlerrrlee insallah...tesekkur ederimmm tatlim benim..Hayırlısı olsun kuzum, inşallah bu ay güzel haberler alıcaz
Şu yazdığın güzel yazı bana o kadar iyi geldi ki anlatamamRabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah en yakın zamanda bebişine kavuşursun senin için dua edicem ve güzel haberini beklicem burdan çok teşekkür ederim güzel insan iyi ki varsınTatliskom..benim yasim dayandi 40 a..1 asilama 3 tup yaptim..son..1.5 senenin icinde..gec evlendim..biraz..canimcim..rezerv azligimda var..her defasinda yeniden toplandi..zaten 1 embriyom olustu..ve oda transfer oldu..sen daha minnaciksin guzelim benim..biz yastakilere soylenen su..yas faktoru var sizde...buda cok onemli bir detay..kuzusum...umudunu hic kaybetme..olurmu..rabbim ote tutsun olmasa bile..ama ben inaniyorum..olucak..sen bize..o guzel haberi vericeksin..tatlim benim..moralini hic bozma..bebeisler etkileniyo bu surecte..guzel guzel enrejiler gonder....olucakta deme olmicakta..dikkatini farkli seylere..yonelt..olurmu..sonucu ogrenene kadar..ben en aon transferimde nasil olsa olmicak diye hic onemsemedim..kimyasal oldu..daha oncekilerde..yerimden bile kalkmadim..cok streslrere girdim..silik cizgi bile goremedim..yani bizler..sıkılsakta uzulsekte..heyecanda yapsak..umutlansakta..hersey olacagina variyor..herseyin hayirliaini nasip etsin rabbim..en onemliside bu..
Morfoloji ve pko başka sorunumuz yok canım sizin neydi problemSizin sorun neydi peki ?