Hiç şaşırmadım bu sonuca ve çok sevindim sizin adınızaAllah razi olsun hepinizden şu mübarek ayda, desteğiniz için ne kadar teşekkür etsem az. Derdimi dinlediniz, derman aradiniz bana. Çook sükür ki size güzel haberlerim var
Esime tedaviden vazgeçtiğimi söyledim, kendisi böyle davranirken cocuk yapmanin doğru olmadigini, evliliğimizin nereye doğru gittiğini, vs.vs. uzun uzun sorgulattim kendisine. Sorun neyden kaynakliyor olursa olsun, ister sen ister ben, gerçekten elimizden geleni yapmiş olsak ve cocugumuz olmasa asla elini birakmam ama sen bana hic bir sey yaptirmiyorsun dedim. Biraz duygulu biraz da sert bir tavirla bu davranislarin evliligimiz icin iyi olmayacagini da belli ettim. Ve şükürsağolsun gelip özür diledi. Endiselerini anlatti, ha şöyle konuş benle be adam neden beni ruhen yipratiyorsun demedim tabi içimden dedim hazir olduğunda tekrar baslariz dememe ragmen bu sefer kendisi israr etti. Doktoru aradim, bir iğnemi atladim devam edebilir miyim diye, olur hemen yap dedi o da Allahima sükür tedaviye devam edebiliyoruz. Rabbim hepimize bebeklerimizi kucagimiza alinca da sükrettirsin bin kere inşallah
Çok teşekkür ederimHiç şaşırmadım bu sonuca ve çok sevindim sizin adınızainşallah güzel haberlerinizi de alırız.
Anladım canım ben cesaret edemiyorumbugün benim tedavimin 4.günü adetin 4. Günü başlamıştık tedaviye.. doktor bana mutlaka ilişkiye girmemiz gerektiğini söyledi hatta 2 güne bir ilişkiye gir taze sperm lazım korkma yumurtalarına hiç bir zararı yok dedi.. transfere kadar ilişkiyi yasaklamıyorlar. Sen yine ara sor
Bende estrofem günde 1 sabah 1 akşam şeklindeydi yarından itibaren 2 sabah 2 akşam şwklinde olucak 4 mayıs kontrol randevumuz eğer bi aksilik çıkmazsa inşallah 10 mayıs transferinşallah 19 mayısta da bebeğimin bana sıkı sıkı tutunduğu haberini veririm sana ❤ senin için de aynı temenni ve dualarım geçerli
Merhsba canım estrofem kullanırken iştahınızda artış oldumu sürekli yemek yiyesiö geliyor iki kilo aldım sizdede varmı kilo artışıArka arkaya güzel haberler gelecek inş desene :)))
Yumurta lar büyüdüğü için ağrı oluyor endişe etmeKızlar bugün reglin 9 . Günü pazartesi çatlatma iğnesi verecek normalde. Fakat bugün yumurtlama zamanımda ki gibi akıntım başladı ve çok şiddetli karnım ağrıyor erken çatlamaz değil mi tabi cetrotide verdi çatlamasın diye gonalf 75 ve pergoveris kullanıyorum ek olarak çatlamasın diye cetrotide kullanıyorum çatlama ihtimali var mı böyle bir durum yaşayan var mı
Peki nasil oluyor biraz ayrinti verebiilirmisin neye gore karar veriliyor bagisiklik ile ılgiliBahçecide 1800 e yaptirdim ben.
İnsallah sebebi bulunur önlemi alınırEvet, embrıyolar cok iyiydi, sasırdım dedı, Bı de cift konuldu ben hamilesin gözüyle bakıyordum dedı.. Rahim kabul etmiyorsa diye düşündü, cunku asılama ile gebe kaldım ama gelısmedı.. Naturel killer olayı olabılır belki
Ben daha 1 tane yuttum iştahim açıldı transferden sonra da kullanırken heralde 10 kilo alırım benMerhsba canım estrofem kullanırken iştahınızda artış oldumu sürekli yemek yiyesiö geliyor iki kilo aldım sizdede varmı kilo artışı
Canım bu iğneler hersey yapar. Herkeste farklı etki de yapıyor. Ben de karın şişkinliği çok yaptı heryerim acıyordu sanki hastaymışım gibi iştahım artmıştı. Yorulma da vardı evet başımın ağrıdğnı hatırlamıyorum ama yaparKızlar, Tüp bebek iğneleri sizde de baş ağrısı ve aşırı bitkinlik yapıyor mu? Bir de sanki daha fazla uyumaya başladım, çabuk yoruluyorum ve kilo aldım gibi...
Beyazkupcumm..cok mutlu oldum..Allah razi olsun hepinizden şu mübarek ayda, desteğiniz için ne kadar teşekkür etsem az. Derdimi dinlediniz, derman aradiniz bana. Çook sükür ki size güzel haberlerim var
Esime tedaviden vazgeçtiğimi söyledim, kendisi böyle davranirken cocuk yapmanin doğru olmadigini, evliliğimizin nereye doğru gittiğini, vs.vs. uzun uzun sorgulattim kendisine. Sorun neyden kaynakliyor olursa olsun, ister sen ister ben, gerçekten elimizden geleni yapmiş olsak ve cocugumuz olmasa asla elini birakmam ama sen bana hic bir sey yaptirmiyorsun dedim. Biraz duygulu biraz da sert bir tavirla bu davranislarin evliligimiz icin iyi olmayacagini da belli ettim. Ve şükürsağolsun gelip özür diledi. Endiselerini anlatti, ha şöyle konuş benle be adam neden beni ruhen yipratiyorsun demedim tabi içimden dedim hazir olduğunda tekrar baslariz dememe ragmen bu sefer kendisi israr etti. Doktoru aradim, bir iğnemi atladim devam edebilir miyim diye, olur hemen yap dedi o da Allahima sükür tedaviye devam edebiliyoruz. Rabbim hepimize bebeklerimizi kucagimiza alinca da sükrettirsin bin kere inşallah
Canim..suan ne vuruluyosun..sen..bende karnim davul gibi sismisti..ve gerilmisti..sismistim yani ozetle..bas agrisini hatirlmayiyorum...Kızlar, Tüp bebek iğneleri sizde de baş ağrısı ve aşırı bitkinlik yapıyor mu? Bir de sanki daha fazla uyumaya başladım, çabuk yoruluyorum ve kilo aldım gibi...
Canim d vitamini degerlerin felan nasildi..Evet, embrıyolar cok iyiydi, sasırdım dedı, Bı de cift konuldu ben hamilesin gözüyle bakıyordum dedı.. Rahim kabul etmiyorsa diye düşündü, cunku asılama ile gebe kaldım ama gelısmedı.. Naturel killer olayı olabılır belki
Merhaba canim..Selam herkeze bende şu an transfer hazırlığındayım bu ay Mayıs ayı transferim var
Merhaba canimcimYumurta lar büyüdüğü için ağrı oluyor endişe etme
Ahh canımm bu dönemde zaten baya duygusallaştım inan gözlerim dolduu böyle herşeye ağlayasım geliyorrAllah razi olsun hepinizden şu mübarek ayda, desteğiniz için ne kadar teşekkür etsem az. Derdimi dinlediniz, derman aradiniz bana. Çook sükür ki size güzel haberlerim var
İnşallah canımİnsallah sebebi bulunur önlemi alınırbağışıklıkla alakalı bi durumsa da iğnesi var diye biliyorum
İnanır mısın canım bu zamana kadar hıc d vitaminine bakılmadı, ama bir ara damla kullandımCanim d vitamini degerlerin felan nasildi..
Canim muhakkak baktir..en kisa zamanda...cunki d vitamini embriyonun tutunmasinicin onemli diye biliyorum..ben..anladigim kadariyla senin embriyonda sıkınti yok..tabi genetik testler yapildimi bilmiyorum ama.sen yinede bi baktir olurmu..eksik isee.takviyeye baaslaİnşallah canım
İnanır mısın canım bu zamana kadar hıc d vitaminine bakılmadı, ama bir ara damla kullandım
Kullanmaya baslıyım o zaman yine damlayı, teşekkürlerCanim muhakkak baktir..en kisa zamanda...cunki d vitamini embriyonun tutunmasinicin onemli diye biliyorum..ben..anladigim kadariyla senin embriyonda sıkınti yok..tabi genetik testler yapildimi bilmiyorum ama.sen yinede bi baktir olurmu..eksik isee.takviyeye baasla
İnşallah cnm aynı doktotla devam etmiyorum zaten kuzum embryologunuda çok şükür araştırdım artık sebep Allah'tan el onlardanCanim aslinda uzmanlar..2. Kez tedavi olucaksaniz..ayni doktorla devam etmemizi onermiyolar..icinden ne geciyosa dogrudur canim..ama lutfen..tedavi dusunuyosan..tup bebek doktorundan ziyade..embriyologunuda cok iyi arastirman..insallah..en kisa zamanda saglicakla kucagina almayi nasi etsin..rabbim.canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?