2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Kızlar selam, Cyclo-Progynova nın 16. Günündeyim bir an önce bitse de adet olsam diye stres oldum. 14.günümde lucrin yapacaktım ama lucrinin yarısından çoğunu yanlışlıkla dökerek ziyan ettim kalan 3de1 ini yapabildim sadece. Moralim çok bozuldu varmı aranızda böyle durum yaşayan

Morfoloji ve pko başka sorunumuz yok canım sizin neydi problem
Bizim de eş kaynaklı canım eşimin sperm sayısı hızı ve morfolojisi düşüktü bundan 3 ay önce sayı 2.700 milyon ileri hız%0 morfoloji %0 dı keçinoynuzu kürü keçiboynuzu pekmezi promenk İmpryl ve C vitamini kullandı eşim 4 gün önce tekrar test yaptı toplam sayı :74 milyon hız %25 morfoloji %4 olmuş sorunumuz hızmış yani artık yorulduğumuz için de tüp bebeğe başlıyoruz reglimin ilk günündeyim pazartesi kan verip ilaç ve iğnelere başlıyorum... sizin kaçtı morfoloji ? Düzeltmek için bişeyler yaptınız mı

Tesekkur ediyorum tatlim benimguzel dileklerin icin..umut her zman var...rabbim..hepimiz icin en hayirlisini nasip etsin..kuzum..insallah hayirlisidirda..saglicakla kucagimizada almayi nasip etsin..eminim..buradaki..bicok arkadaslarimizlaa...ayni duygusal durumlari yasiyoruzz...bizler cok gucluyuz.bu surecin icinde bir dolusu manevi duygularla basbasayiz...ama herseyin hayirlisi..ben ogretmenim..bicok bireysel egitime muhtac cocugumuzla ic iceyimm..bunun yani sira sosyal medyada..sma hastasi bi cok bebege denk geliyorum...cok uzuluyorum...o yuzden..hep dualarimda bicok arkadas..saglicakla olmasi..simdi lutfen ve lutfen test gunune kadar..sakin ne idrar nede kan testi yaptir..guzelim benim..nasibimizde ne ise onu yasiyacagiz zaten...kuzum..

İnşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun canım %2 ydi morfoloji bizimde tek sorun eş kaynaklı olarak morfoloji doktor normal yollada olur ama biraz zor dedi bizde beklemek istemedik bişey kullanmadık direk tüp bebeğe geçtik bu ikinci denememdi işte

İnşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize güzel şeyler düşünelim ki hayat bize güzel şeyler getirsin

Bende hemşireyim bir de düşünama insan kendinde olunca mantıklı düşünemiyor isterken bende hep hayırlısıysa olsun diyorum rabbim en kısa zamanda muradımızı verir inşallah

Bende hemşireyim bir de düşünama insan kendinde olunca mantıklı düşünemiyor isterken bende hep hayırlısıysa olsun diyorum rabbim en kısa zamanda muradımızı verir inşallah
Amin guzelim beniminsallah..tabikide bu meslege bakmiyor..allah bizlere sabir versin...biraz evrensel dusunmek lazim bu sureclerde..bunu basarabilirsek bi tık daha guclu oluyoruz zaten..

Canım napıyosun nasıl gidiyor keseyi gördünüz mü sürecini anlat arada bekle arkandan geliyorum

Benim eşimde aynıydı 3. senemiz dolduktan sonra ikna edebildim sadece beraber doktora gitmeye ama doktorda acele etmemiz gerektiğini ve durumun vahim olduğunu abartarak anlattı. Eşim bu şekilde ikna oldu bende şaşırdım. O kadar dil döktüm senelerce umrunda olmamıştı.

Merhaba kızlar, bu ay transferim negatif ile sonuclandı, blast 5aa çift embriyo tutmamıstı.. Doktorumla görüştüm, adetimin 20.günü rahim içi bağışıklığa bakmak istedi, daha önce baktıran var mı?

Geçmiş olsun canım, iğne olanı duymuştum ama nasıl bakıldığını bilmiyorum. İlk negatifin mi?

Gorustum tekrar cagjrdi ama gitmicem cnm asla memmun kalmadm
Canim aslinda uzmanlar..2. Kez tedavi olucaksaniz..ayni doktorla devam etmemizi onermiyolar..icinden ne geciyosa dogrudur canim..ama lutfen..tedavi dusunuyosan..tup bebek doktorundan ziyade..embriyologunuda cok iyi arastirman..insallah..en kisa zamanda saglicakla kucagina almayi nasi etsin..rabbim.canim

Canım napıyosun nasıl gidiyor keseyi gördünüz mü sürecini anlat arada bekle arkandan geliyorum
Ahahaaa bende seni takipteyim carsamba kese icin gideceğim ama benm hesaplarıma göre kesin geç döllenme normalde 5+5 bgn ama sanırım anca 5 olmustur. Ufff aman ne biliiim öyle birseyler iste seninde hayırlı haberlerini bekliyorum

Amin canım insallah çarşambaya ne kaldı şurada görürsünüz tez vakitte de için rahatlar canım olsun bir kaç güne takılma doktora da söyle canım geç döllenme olabilir diye. Önemli olan bhcg değeri

Evet ilk smear alınır gıbı parca alınıyormuş sanırımm
Hadi ya smear gibiyse korkulacak birşey yoktur. Smear bir fırçayla sürtüyor o şekilde basit birşey. Ama parça alımı gibiyse tabii o biraz zorludur belki ama korkmayın bence ne güzel doktorunuz 2.yide deneyelim hemen dememiş tedbirini alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…