• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Canm benm inşallah ya ama testim bugünde deil sanki bütün ilçe bütün hastane anlaşmış test yok pazartesi günü olcak inşallah hayırlısı bakalım Allah'ın takdiri böyle demekki test için her adım atmama bir sorun çıktı çıkıyor inşallah Allahım geciktirip güzelleştiriyor dur yarabbim ya dua edin lütfen 🤲🤲🤲😇
Geç olsun bebeklerin seninlemolsun hem kaseette çizgiler belirgin ins pazartesi göreceksin deger

sil

silik çizgi kaçıncı gün yaptığın canım gözüküyor ama 3.gün embriyosuysa geç tutunmuş olabilir normal silik çıkması
10.gun canm ve dün 11.gun testleri o silik olanlar 9.gun akşam yapmıştım hiç çıkmadı negatfti yani

Bende estrofem günde 1 sabah 1 akşam şeklindeydi yarından itibaren 2 sabah 2 akşam şwklinde olucak 4 mayıs kontrol randevumuz eğer bi aksilik çıkmazsa inşallah 10 mayıs transfer 😊 inşallah 19 mayısta da bebeğimin bana sıkı sıkı tutunduğu haberini veririm sana ❤🤗 senin için de aynı temenni ve dualarım geçerli
Amin canım inşallah güzel temennilerin için☺️🥰

Adetimi bekliyorum bugün. Pazartesi için e devletten izin doldurdum gece. Tüp bebek transfer tedavisi için il dışına gitmem lazım dedim. İlaç raporunun pdfsini yükledim. Bir şey yüklemek lazım. Bu sabah 9da msj gelmiş izniniz kabul edildi diye.haberiniz olsun kizlar
Hayırlı uğurlu sonu bebekli olsun ins 👏👏👏👏

Adetimi bekliyorum bugün. Pazartesi için e devletten izin doldurdum gece. Tüp bebek transfer tedavisi için il dışına gitmem lazım dedim. İlaç raporunun pdfsini yükledim. Bir şey yüklemek lazım. Bu sabah 9da msj gelmiş izniniz kabul edildi diye.haberiniz olsun kizlar
Canim hayirli ugurlu olsun iznin.transfer gunun tam olarak ne zman olucak kuzum...tesekkur ediyorum bilgi verdigin icin..

Bende estrofem günde 1 sabah 1 akşam şeklindeydi yarından itibaren 2 sabah 2 akşam şwklinde olucak 4 mayıs kontrol randevumuz eğer bi aksilik çıkmazsa inşallah 10 mayıs transfer 😊 inşallah 19 mayısta da bebeğimin bana sıkı sıkı tutunduğu haberini veririm sana ❤🤗 senin için de aynı temenni ve dualarım geçerli
ben de şuan yumurta büyütme aşamasındayım, herşey yolunda giderse 10 Mayıs benim de transferim olacak :dua::KK36:

Kizlar biliyorum cok soru soruyorum..ama..her an tedaviye baslayabilirim..adeti bekliyorum..bikac gune olucam..bugun olmazsam..adetin..3. Gunude baslariz ..sanirim..simdi ne olacagini bilemiyorum..egerki benim 1.2 yumurtam gorunurse..1 ay daha sizce bekliyeyimmi..onunda cikacagi belli degildee..iste..ne yapsam bilemedim..daha onceki tedavileeimde 1.2 yumurtam oldu..azalmadiysa..doktorum cunki bana..istersen 1 ay daha brkleyelim diyebilir..en son tedavimde..4.5 yumurta cikmisti ilk kez..onda bile demisti bana..1 ay daha brkleyebiliriz diye..ama ben kabul etmedim..4.5 yumurta sayisini bir daha yakalayamam.diye.tedavi olmustum ozman..zaten baskada gormemistim.4.5 yumurta sayisini...suan korkumm..yine 1.2 yumurta cikmasi..allah korusun..oda cikmazsa yikilirim zaten..sizce ne yapmaliyim..siz olsaniz..ne yapardiniz..cunki dedigim gibi 1.2 olursa.doktorum kesin boyle bisey onerir bana.
Mucizem33 yumurta sayısı önemli değil canım, kaliteli olması önemli, o da 3. 5. güne giden blastokistlerden anlaşılıyor. Senin 4-5 yumurtan şuan dondurulmuş, değil mi? bu ay da 2 tane gelse yine güzel bir rakam. Kimi 1 tek blastosit transferi ile hamile kalıyor. İçini ferah tut ve bence çok geç de kalma. Vücut günden güne yaş alıyor.
Cnm önemli olan sayı benim 5 yumurtam çıktı 3 u dollendi 5 gün blastokist oldu arkadaşımin 10 yumurtası toplandı 2 tanesi dollendi anlican çok yumurta toplasan da kaliteli olması önemli sen başla tedaviye kendisi gelecek ins sana 🤲
Evet ben de size katılıyorum. çok yumurta sonuç vermeyebilir, az yumurtayla başarı da sağlanır. Hayırlısı ile kucaklarımız dolsun inş :dua:

Canim hayirli ugurlu olsun iznin.transfer gunun tam olarak ne zman olucak kuzum...tesekkur ediyorum bilgi verdigin icin..
Benimkisi devlet hastanesi olduğu için tlfnla net bilgi edinemiyorum canım. Adetin ilk günü arayacağım ya da direk gideceğim ona göre planlanacak. Sekreter belki bayramdan dolayı diğer aya sarkabilir ama doktor daha iyi bilir tabiki dedi

Aminn canımcım insallahhh 🤗🥰😘
Kuzum transferi ertelediler çünkü benm cok yumurtam oluştu 18 yumurta toplandı bu durumda hormonlar çok aşırı yükseliyor ve transfer oldugunda tutunamayabiliyor. Ben çokta rahatszlanmıstım karnım çok şişti inanılmaz bir kabızlık oluştu hormonlardan dolayı hala yumurtam olusmaya devam ediyodu işlemden sonra bile. O yüzden 2 adet dönemi geçirdik ve şuan inan ki iyi oldugumu hissediyorum iyi ki 2 adet bekletmişler. Tabii bu durum çook yumurtası oluşan için geçerli 😘🤗
O zaman rahim dinlendirme iyi bir fikir bu durumda.. İnş herşey istediğimiz gider bu ay güze sonuçlar alırız canım benim :)))

Mucizem33 yumurta sayısı önemli değil canım, kaliteli olması önemli, o da 3. 5. güne giden blastokistlerden anlaşılıyor. Senin 4-5 yumurtan şuan dondurulmuş, değil mi? bu ay da 2 tane gelse yine güzel bir rakam. Kimi 1 tek blastosit transferi ile hamile kalıyor. İçini ferah tut ve bence çok geç de kalma. Vücut günden güne yaş alıyor.

Evet ben de size katılıyorum. çok yumurta sonuç vermeyebilir, az yumurtayla başarı da sağlanır. Hayırlısı ile kucaklarımız dolsun inş :dua:
Canim..benim dondurulmusum hic olmadi..hep taze transfer yaptirdim..ahh keske dondurulmuslarim olsaydi..her defasinda o toplama sıkıntısıni tekrardan yasamazdim..kuzum..

Benimkisi devlet hastanesi olduğu için tlfnla net bilgi edinemiyorum canım. Adetin ilk günü arayacağım ya da direk gideceğim ona göre planlanacak. Sekreter belki bayramdan dolayı diğer aya sarkabilir ama doktor daha iyi bilir tabiki dedi
Anladim canim..insallah en dogru zmanda olur...kuzum..

Canim..benim dondurulmusum hic olmadi..hep taze transfer yaptirdim..ahh keske dondurulmuslarim olsaydi..her defasinda o toplama sıkıntısıni tekrardan yasamazdim..kuzum..
Anladım canım, hayırlısı olsun. Kontrolün ne zaman, kaç yumurtan oluştuğunu ne zaman öğreneceksin?

transferden sonra 7.günümdü erken gebelik testlerinden yaptım idrarda negatif çıktı umudum bitti iyice
Yine de erken değil mi zaten 7. Günden sonra betahcg salgılanıyor bence 11. Gün falan kan verin daha fazla test yapmayın moralinizin yüksek olması lazım bu dönemde

Back