- 23 Mart 2021
- 1.364
- 1.019
- 83
Ruzgarruya @bsrbrk88 @Monaezop merhaba kizlar. .test gununuz ne zmandi bilmiyorum..test yaptirdinizmi..canlar..insallah..guzell haberlerinizi aliriz
Aminn insallah canim...breath12 . Merhaba canm benm test günüm bugundu fakat hastaneyle alakalı bazı sorunlardan dolayı testim pazartesiye kaldı heyecanla umutla iki gün daha beklicem inşallah hayırlı sonuçlar alırım isteyen herkese Allahım nasip etsin inşallah
Evet canm canm 9.gun aks negatif 10.gun sabah silik çizgi dün çizgi yok sandım dünde silik çizgi vardı canmAminn insallah canim...insallah guzel pozitif haberlerinide alicaz canim... idrar testi yapmismiydin..hic..
aa senden güzel haberler bekliyorum evde test yaptın mı canımAmin insalalhsağ salim ilerlesin canm gebeliğin Allah yüzünü güldürsün benim testim pazartesiye kaldı bazı sebeplerden dolayı gerçekten test yapmayın diye bütün ilçe hastane anlaşmış sanki Rabbimin takdiri napalim
Evde yaptığım testler silik silik çıkıyor canm yaaa senden güzel haberler bekliyorum evde test yaptın mı canım
Evet canm canm 9.gun aks negatif 10.gun sabah silik çizgi dün çizgi yok sandım dünde silik çizgi vardı canm
Aminn canımcım insallahhhcanım neden 2 ay dinlen dediler? Transfer ilaçları neler peki? İnş herşey yolunda gider
Caniminici..senin 3. Gun embriyosu..boyle cikmasi normalki..10. Gununde..insallahh guzel bir degerin olucak..5. Gun embriyosu gibi dusunme...birde normal test ile yapmissin..sanirim..ayrica ben ne silikler gordum..cok guzel kanda degerleri cikan..insallah.guzel bir deger cikicak..Testler bunlar csnm ama varsa neden bu kadar silik
Evet canm normal kaset test burda erken dönem olanı yok eşime erken dönem diye bunları vermişler bunlar değil dedim başka yokmuş zaten. İnşallah görürümnormal kaset test canim.dimi bunlar.insallah..guzel bir deger cikicak..allahin izniyle..
Hicbirsey kullanmıyorum, doktora sormuştum ne yiyeyim içeyim diye . Bitki kürü falan yapma dedi.Merhaba canım, doktorunun bir önerisi olur bence sana bırakmaz . Benim 8 yumurtam vardı , 1 tanesi döllendi ve 3. gün donduruldu, şimdi bir kez daha toplanacak adet bekliyorum, önemli olan sayısı değil kalitesi canım ,
Saglik olsun..keske kan testini yaptirabilseydin..biraz daha bekliceksin..gec olsun..guc olmasin..3.gun embriyolarina..zaten 14. Gun test oneriyolar..Evet canm normal kaset test burda erken dönem olanı yok eşime erken dönem diye bunları vermişler bunlar değil dedim başka yokmuş zaten. İnşallah görürümama bilmiyorum hayırlısı olsun rabbim bu mübarek günlerde herkese oldu sevinciji yaşatsın inşallah
İnşallah inşallah benimkide öyle olur güzel değerler görürüm Allah'ın izniyle Allahım herkese nasip etsin banada inşallahCaniminici..senin 3. Gun embriyosu..boyle cikmasi normalki..10. Gununde..insallahh guzel bir degerin olucak..5. Gun embriyosu gibi dusunme...birde normal test ile yapmissin..sanirim..ayrica ben ne silikler gordum..cok guzel kanda degerleri cikan..insallah.guzel bir deger cikicak..
Ciddi misin csnm bana 12. Gün demişlerdi neyse ozaman o şekildeyse daha iyi içim rahatladi şimdi teşekkür ederimSaglik olsun..keske kan testini yaptirabilseydin..biraz daha bekliceksin..gec olsun..guc olmasin..3.gun embriyolarina..zaten 14. Gun test oneriyolar..
Canim bende inanmiyorum..oto cope..hatta bazilarinin zarari bile olabilir diyedusunuyorum..evet daha biz anne karnindayken belli oluyo bizim yumurtalarin genetigi bile..guvenc karlikayayi dinlemistim biara..ama ne biliim..en aizndan..3 ay ilac tedavisi kullansanmiydi..baz doktorlar inanmiyor..ilac tedavisinede..ama ne kaybedebilirsinki..Hicbirsey kullanmıyorum, doktora sormuştum ne yiyeyim içeyim diye . Bitki kürü falan yapma dedi.
acikcasi bende hiç inanmıyorum yumurtanin kalitesine birsey yapılabileceğine. Bana başka bir doktorum da anlatmıştı. Bu yumurtalar daha anne karnındayken oluşuyor ve sen ergenlikle birlikte hayatın boyunca her ay bunu farklı sayılarda yumurtluyorsun. Senin yaşınla aynı yaşta bu yumurtalar ve yaş ilerledikçe onlarinda kalitesi azalıyor yani yaslanıyor. Tabi içlerinden bazıları hala kaliteli ama bunun denk gelmeside biraz şans.
Ben 42 yaşındayım , amh değerim yumurta sayım yüksek ama kaliteli değil.
Aynen canimm..12.yada 14. Gun oneriyolar..test gunu icin..evet kuzusum mersinliyim..ben..ama adanada yasiyorum..Ciddi misin csnm bana 12. Gün demişlerdi neyse ozaman o şekildeyse daha iyi içim rahatladi şimdi teşekkür ederimAllah nasip ederse pazartesi yapacaz inşallah aksilikler işte dedgm gbi csnm geç olsun güç olmasın bu arada mersinli misin canm
Amin kuzucumm..insallah..İnşallah inşallah benimkide öyle olur güzel değerler görürüm Allah'ın izniyle Allahım herkese nasip etsin banada inşallah
İnşallah 14 .gün olsun razıyım hayırlı sonuçlar alimde inşallahAynen canimm..12.yada 14. Gun oneriyolar..test gunu icin..evet kuzusum mersinliyim..ben..ama adanada yasiyorum..
Ne guzell..hemseriymisiz..İnşallah 14 .gün olsun razıyım hayırlı sonuçlar alimde inşallahBende tarsusluyum hemşeri sayılırız ama k.marasta yaşıyorum canm.
Amin inşallah csnim cok saol teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı inşallah herdey iyi olur ve burdan güzel haberlerimi veririm insallaaahhjNe guzell..hemseriymisiz..aynen.canim..icin rahat olsun..lutfen..canimcim..test yaptirdiktan sonra..is bitmiyo..bu seferde katlanacakmi telasi sariyor insanii..insallah..guzel bir degerden sonra katlanarakta artip..saglicaklada kucagina almayi nasip etsin rabbim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?