Aynisini yapacagindan eminim, durumun ciddiyetinin farkinda olmadiginin, bir çok insanin yaptirdiğini görünce rahatlayacağindan da eminim esimin.Merhaba canim..tedavin sifa olsun insallah....ben ilk basliyacagim zaman buna benzer seyler yasamistim...erkekler..malesef bizler kadar..sorumluluk sahibi olamiyo bu konuda..dogal olucak zannediyolar..belkide olucak..ama..tedavi surecindeyken beklemeye gerek kalmiyorr..sana tavsiyem..canim..sakinn esinide kendine stres yapma..zatrn stresli bi ise giriyoruz..birde neden esim boyle dusunuyor diyip stres 2 katina cikiyor..bu tedavi oyle stresi kaldiran bir tedavi degil..benim esim nasil destek olmaya basladi bana.bakti gordu..tedavi surecinde durumin ciddeyiyitini..benim o ignelerle canim yandigini...benim icin ne kadar onemli bisey oldugunu..sonra anladi..ama kuzucum..dedgimi lutfen yap...bir de esinin bu konudaki tavirlarini kendineee stres yapmaa....tedavii cidden kaldirmiyor stresi..hangi doktoraa gidiyosun buarada..insallahh.rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin canim
Ama insan bu kadar yipratilmaz, bu kadar acitilmaz. Bu kadar sorumsuz olunmaz. Asilama esnasindaki tavirlari da birikti artik icimde. Tedaviyi biraktim, onu da birakmayi düşünüyorum ciddi ciddi. İnsanim ben de..