2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Geç olsun bebeklerin seninlemolsun hem kaseette çizgiler belirgin ins pazartesi göreceksin deger

sil

silik çizgi kaçıncı gün yaptığın canım gözüküyor ama 3.gün embriyosuysa geç tutunmuş olabilir normal silik çıkması
10.gun canm ve dün 11.gun testleri o silik olanlar 9.gun akşam yapmıştım hiç çıkmadı negatfti yani

Amin canım inşallah güzel temennilerin için

Hayırlı uğurlu sonu bebekli olsun ins

Canim hayirli ugurlu olsun iznin.transfer gunun tam olarak ne zman olucak kuzum...tesekkur ediyorum bilgi verdigin icin..

ben de şuan yumurta büyütme aşamasındayım, herşey yolunda giderse 10 Mayıs benim de transferim olacak

Mucizem33 yumurta sayısı önemli değil canım, kaliteli olması önemli, o da 3. 5. güne giden blastokistlerden anlaşılıyor. Senin 4-5 yumurtan şuan dondurulmuş, değil mi? bu ay da 2 tane gelse yine güzel bir rakam. Kimi 1 tek blastosit transferi ile hamile kalıyor. İçini ferah tut ve bence çok geç de kalma. Vücut günden güne yaş alıyor.
Evet ben de size katılıyorum. çok yumurta sonuç vermeyebilir, az yumurtayla başarı da sağlanır. Hayırlısı ile kucaklarımız dolsun inş

Canim hayirli ugurlu olsun iznin.transfer gunun tam olarak ne zman olucak kuzum...tesekkur ediyorum bilgi verdigin icin..
Benimkisi devlet hastanesi olduğu için tlfnla net bilgi edinemiyorum canım. Adetin ilk günü arayacağım ya da direk gideceğim ona göre planlanacak. Sekreter belki bayramdan dolayı diğer aya sarkabilir ama doktor daha iyi bilir tabiki dedi

O zaman rahim dinlendirme iyi bir fikir bu durumda.. İnş herşey istediğimiz gider bu ay güze sonuçlar alırız canım benim :)))

Canim..benim dondurulmusum hic olmadi..hep taze transfer yaptirdim..ahh keske dondurulmuslarim olsaydi..her defasinda o toplama sıkıntısıni tekrardan yasamazdim..kuzum..

Anladim canim..insallah en dogru zmanda olur...kuzum..

Canim..benim dondurulmusum hic olmadi..hep taze transfer yaptirdim..ahh keske dondurulmuslarim olsaydi..her defasinda o toplama sıkıntısıni tekrardan yasamazdim..kuzum..
Anladım canım, hayırlısı olsun. Kontrolün ne zaman, kaç yumurtan oluştuğunu ne zaman öğreneceksin?

transferden sonra 7.günümdü erken gebelik testlerinden yaptım idrarda negatif çıktı umudum bitti iyice
Yine de erken değil mi zaten 7. Günden sonra betahcg salgılanıyor bence 11. Gün falan kan verin daha fazla test yapmayın moralinizin yüksek olması lazım bu dönemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…