2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Teşekkür ederim canım cevabın için :)) Sağlıkla gelsin bebeğin, hayırlı olsun :)

Kızlar merhaba tedavisi devlet Hastanesnde olan var mı. Şehir dışı için izin olayı nasıl halledilecek bilginiz var mı. Malum devlette doktora ulaşıp konuşmak imkansiz

İlaçlara başladım canım haftaya cuma nasipse transver olucak oruç tutamıyorum günde 3 kere etsrofem ilaç kullanıyorum canım
Bende estrofem günde 1 sabah 1 akşam şeklindeydi yarından itibaren 2 sabah 2 akşam şwklinde olucak 4 mayıs kontrol randevumuz eğer bi aksilik çıkmazsa inşallah 10 mayıs transfer inşallah 19 mayısta da bebeğimin bana sıkı sıkı tutunduğu haberini veririm sana ❤ senin için de aynı temenni ve dualarım geçerli

İnşallah yaninsallah sen güzel haberi versin arkandan gelirim inşallah canm
İns cnm duam seninle hep neti açıp bakıyorum senden güzel haberler olsun diye
canim tebriklerrr ayni gun guzel haberi aldik insallah boyle devam eder
Saol cnmm evet senin yazını okuduğum da çok sevinmiştim bana da nasip oldu güzel haber vermek aminn ins sağlıkla değerler artar kucağımıza alırız

Kızlar merhaba tedavisi devlet Hastanesnde olan var mı. Şehir dışı için izin olayı nasıl halledilecek bilginiz var mı. Malum devlette doktora ulaşıp konuşmak imkansiz
Merhaba canim..ben bilmiyorum.ama.aldigin randevuyu gosterebilirsin sanirim..yada..hastaneyi bir ara sor onlar yonlendirecektir..canim.e devletteede cikiyo olabilir..

Canimcim tedavin hayirli ugurlu olsun..cok bekledik..rabbim insallah..saglicakla kucaginada almagi nasip etsin..benimde..bu hafta belli olucak..yumurtam cikarsa..

Kizlar biliyorum cok soru soruyorum..ama..her an tedaviye baslayabilirim..adeti bekliyorum..bikac gune olucam..bugun olmazsam..adetin..3. Gunude baslariz ..sanirim..simdi ne olacagini bilemiyorum..egerki benim 1.2 yumurtam gorunurse..1 ay daha sizce bekliyeyimmi..onunda cikacagi belli degildee..iste..ne yapsam bilemedim..daha onceki tedavileeimde 1.2 yumurtam oldu..azalmadiysa..doktorum cunki bana..istersen 1 ay daha brkleyelim diyebilir..en son tedavimde..4.5 yumurta cikmisti ilk kez..onda bile demisti bana..1 ay daha brkleyebiliriz diye..ama ben kabul etmedim..4.5 yumurta sayisini bir daha yakalayamam.diye.tedavi olmustum ozman..zaten baskada gormemistim.4.5 yumurta sayisini...suan korkumm..yine 1.2 yumurta cikmasi..allah korusun..oda cikmazsa yikilirim zaten..sizce ne yapmaliyim..siz olsaniz..ne yapardiniz..cunki dedigim gibi 1.2 olursa.doktorum kesin boyle bisey onerir bana.

Merhaba canım, doktorunun bir önerisi olur bence sana bırakmaz . Benim 8 yumurtam vardı , 1 tanesi döllendi ve 3. gün donduruldu, şimdi bir kez daha toplanacak adet bekliyorum, önemli olan sayısı değil kalitesi canım ,

Tesekkur ediyorum canim..aynen katiliyorum..kalite cok onemli..benim..embriyolarim cok kaliteli olmuyo zaten..siz takviye felan kullaniyomusunuz..sayi fazla olunca dollenen embriyo sansin fazla oluyo sadece..ama sizin 8 yumurta cok guzel bir sayi..

Cnm önemli olan sayı benim 5 yumurtam çıktı 3 u dollendi 5 gün blastokist oldu arkadaşımin 10 yumurtası toplandı 2 tanesi dollendi anlican çok yumurta toplasan da kaliteli olması önemli sen başla tedaviye kendisi gelecek ins sana

Bence siz bu bekleme süreci olan 3 ayda yumurtalarınızın kalitesini ve sayısını çok güzel bir şekilde arttırdınız. Özellikle arı sütü demiştiniz onun faydasını muhakkak göreceksiniz. Okuyoruz hep insanlar 1-2 yumurta ile hamile kalıyorlar. Benim de 5.güne giden ve dondurulan embriyo sayım sadece iki idi. Olumlu düşünün herseyin sizin için en pozitif şekilde sonuçlanacağına inanıyorum ben

Canim tesekkur ediyorum..kuzum benimde daha once 3 toplanmisti..2si 4. Gune kadar gitti..sadece bir tanesi 5. Gune kaldi..benim doktorum 3. Gun embrigo transferi yapmiyor..bende istemiyorum..3. Gun embriyosu..cunki ilk 2 tesavimde 3. Gundu benim..ve 2. Kaliteydi..ondan bende 5. Gun olsun istiyorum..o yuzden..1.2 tane olursa..onunda 5. Gune gitme sansi daha az olur diye duusndum..

Canim cok tesekkur ediyrum...aris sutunu sadece 2 kutu kullanabildim..2. Kutu yeni bitti..3. Kutuyu sipris vericektim..ama bugun bayram ve haftasonuna denk geldigi icin..pazartesi..ulasir dediler..bugun aksam tekrar siparsi vericem..3. Kutuyada basliyacagim..ama tedavi surecine denk gelicek..onuda kullanmam.insallah faydasi oluyodur..bunun yani siradaa..bicok ilac kullaniyorum..venaturayada dun basladim..insallah sifa olmustur canim..seninde dedgin gibi..

Hiç kalbini bozma ins kaliteli blastokist embriyoların olacak göreceksin ..nasipse 3 günde tuttar tabide en iyisini transfer etmek dr.larin istediği şey cunki ins çok bekletmeden gelir evladın sen pozitif başla tedavine gerisi su misali ins...

Aminn canimminsallah rabbim banada nasip eder..ve tum arkadaslarima.tesekkur ediyorum..kuzucum..guzel dileklerin icin

inşallah sağlıkla devam eder dualarım sonuç bekleyenlere
Amin insalalh sağ salim ilerlesin canm gebeliğin Allah yüzünü güldürsün benim testim pazartesiye kaldı bazı sebeplerden dolayı gerçekten test yapmayın diye bütün ilçe hastane anlaşmış sanki Rabbimin takdiri napalim

Ruzgarruya ins güzel haberlerini bekliyoruz..
Canm benm inşallah ya ama testim bugünde deil sanki bütün ilçe bütün hastane anlaşmış test yok pazartesi günü olcak inşallah hayırlısı bakalım Allah'ın takdiri böyle demekki test için her adım atmama bir sorun çıktı çıkıyor inşallah Allahım geciktirip güzelleştiriyor dur yarabbim ya dua edin lütfen

Elifimm30 çok saol canm Allah razı olsun gebeliğin sağlıcakla ilerlesin insallaaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…