Aynisini yapacagindan eminim, durumun ciddiyetinin farkinda olmadiginin, bir çok insanin yaptirdiğini görünce rahatlayacağindan da eminim esimin.Merhaba canim..tedavin sifa olsun insallah....ben ilk basliyacagim zaman buna benzer seyler yasamistim...erkekler..malesef bizler kadar..sorumluluk sahibi olamiyo bu konuda..dogal olucak zannediyolar..belkide olucak..ama..tedavi surecindeyken beklemeye gerek kalmiyorr..sana tavsiyem..canim..sakinn esinide kendine stres yapma..zatrn stresli bi ise giriyoruz..birde neden esim boyle dusunuyor diyip stres 2 katina cikiyor..bu tedavi oyle stresi kaldiran bir tedavi degil..benim esim nasil destek olmaya basladi bana.bakti gordu..tedavi surecinde durumin ciddeyiyitini..benim o ignelerle canim yandigini...benim icin ne kadar onemli bisey oldugunu..sonra anladi..ama kuzucum..dedgimi lutfen yap...bir de esinin bu konudaki tavirlarini kendineee stres yapmaa....tedavii cidden kaldirmiyor stresi..hangi doktoraa gidiyosun buarada..insallahh.rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin canim
Yas 34 canim, Allah senin de işini kolaylastirsin insallah. Ben vazgectim canim. Rabbim hepinizin kucaklarini güler yüzlü bebislerle doldursun. Muradiniza kavusun inşallahcanım benzer durumları yaşadım hatta istemiyor diye erteledim yıllar geçti hala uğraşıyorum. erkekler tüp bebek aşamalarını her ne kadar görselerde çok yaşayamıyorlar sonuçta hormonları yiyen sürekli kan verip kontrollere giden biziz maalesef çok stresli süreç. benim eşim sanki türkiyede bir tek biz tüp yapıyormuşuz gibi hisse kapılmıştı çevremde örnekleri gösterip doktorda sıra bekleyen insanları görünce biraz kafasına yattı. onlar maalesef değişik psikolojiye giriyorlar yaşın kaç bilmiyorum ama 2018den beri sürecin içindeyim 37ye gircem zaman hızlı geçiyor. eşine uygun dille anlatırsan illaki ikna olur canım
Tesekkur ediyorum canim..az once 1 tane icirdim..bakalim insallah sifa..olur...hergun 1 tane iciriyimm..olmassa tedaviye kadar..diye dusundum..baktim benim yumuttalarr..iyi degill..esiminkileri guclendiriyim dedim..Promen K almıştık biz. Günde 1 kere içiliyor canım. Aç tok farketmez . Sanırım aynı muadili
Bian eski yasadiklarim aklima geldi canim..tam dayaklik bu erkekler yemin ederim..cocuk gibiler..ama bi sakin ol..once..canimcim..bi nefess al bi soleee derininden..Aynisini yapacagindan eminim, durumun ciddiyetinin farkinda olmadiginin, bir çok insanin yaptirdiğini görünce rahatlayacağindan da eminim esimin.
Ama insan bu kadar yipratilmaz, bu kadar acitilmaz. Bu kadar sorumsuz olunmaz. Asilama esnasindaki tavirlari da birikti artik icimde. Tedaviyi biraktim, onu da birakmayi düşünüyorum ciddi ciddi. İnsanim ben de..
Opu yapılınca sperm de vermesi gerekecek ve erkeklerden de covid testi istiyorlar artık ne yazık ki. Bir de erkekler gurur kibir yapıyor, sorunun bi önemi varmış gibi, kendilerinde olmasından endişe edip böyle aptalca reddediyorlar tedaviyi. Sen bu ay pas geçebilirsin yaşın çok genç daha, bu süreçte eşine ne kadar üzüldüğünü belli et bir süre sonra emin ol ikna olacaktır. Eşini seviyorsa evliliği ne kadar sorgulasa da vazgeçmiyor insan neticede. Ve Sıkma canını daha uzun zaman var önünde.Yasim 34, 4 yillik evliyim canim.
Bugün konustum, saati saatine almam gereken ilaclar var, bilmem lazim kararin nedir benimle misin dedim. Bana dediği şu, yapalim ama covid testi falan vermem. O nasil olacak, opu yapilinca anestezi alcam yanimda olmayacak misin dedim ben oraya girmem dedi.
Benimle pazarlik yapiyor.. şimdi ben anestezi almisken kolumdan tutup dogrultmayacak bi adamdan neden çocuk yapayim ki.
Biraktim tedaviyi. Evliliğimizi sorguluyorum
Eminim kii başka streslerdedir. Aranızda ki bağı bilmiyorum ama kim baba olmak istemez ki? Bence tedavini ol çekmiş olduğun acılara şahit olur o iğneleri yanında yap hep.. ne kadar zor olduğunu hisseder belki? 4 yıllık evlilik sonuçta.. umarım herşey dilediğin gibi olur stres yapma üzülme stres bu süreçte ki en büyük düşmanımız oda anlayacaktır seni..Yasim 34, 4 yillik evliyim canim.
Bugün konustum, saati saatine almam gereken ilaclar var, bilmem lazim kararin nedir benimle misin dedim. Bana dediği şu, yapalim ama covid testi falan vermem. O nasil olacak, opu yapilinca anestezi alcam yanimda olmayacak misin dedim ben oraya girmem dedi.
Benimle pazarlik yapiyor.. şimdi ben anestezi almisken kolumdan tutup dogrultmayacak bi adamdan neden çocuk yapayim ki.
5 ci gün blastokist 2 tane taze transfer oldum bugün 8 günüm...Elifimm30 canim senin kacinci gun embriyoauydu..listeye eklememisim..kacinci gun embriyosu oldugunu..canimcim
cnm çok saol inanki sana bolca dua ediyorum seninledir sevinelim diye ins bu kadar beklemeye değer güzel haberler al bizede bildirMaşallah csnm Allah sağ salim kucagna aldrsin inşallah dsrisi başımaben yaptırmadım bulundum yer küçük bir yer yapmıyorlarmis malesef burda ve makinalarında arizaliymis
İnşallah yaninsallah sen güzel haberi versin arkandan gelirim inşallah canm5 ci gün blastokist 2 tane taze transfer oldum bugün 8 günüm...
cnm çok saol inanki sana bolca dua ediyorum seninledir sevinelim diye ins bu kadar beklemeye değer güzel haberler al bizede bildir
canim tebriklerrr ayni gun guzel haberi aldik insallah boyle devam ederKızlar kan verdim degerim 75.8 Allah'ıma hamdusenalar olsun ki bu guleri gorddum
Malesef erkekler bizler kadar hassas değil ve ince dusunemiyo benim eşimde istemiyo ama ite kaka işte goturuyorum olacağına da inanmiyo çocuk istemiyo ama birazda anlıyorum histereskopi yapıldı bana onu izledi sanırım çok etkilendi erkekler biz acı çekiyoruz sürekli biseyler yapiliyo diye de uzuluyo bence senin eşinde oyle düşünüyordur sana uzuluyodur öyle düşün ben raziyim dedim işte şimdi tedavi aşamasındayız hayırlısı olsun hakkımızdaYasim 34, 4 yillik evliyim canim.
Teşekkür ederim canım benim. Öyleyse süper :) benim de biraz modum düşmüştü doktorum öyle diyince.. Bana iğneleri 7 günlük yazdı, ben biraz erken yumurtluyorum ondan galiba. Bugün de Triptofem iğne aldım, elimdeki iğneler bitince 2 gün vurulacağım. Bu iğne çatlamayı engelliyor.Evet kuzummm oldum çok şükür tam zamanında gecikmedi Allah'tanben de 4 . günü baslamıstım toplam 9 gün sürdü kullanmam. Endişelenme dozu sürekli indirip çıkarıyolar. Ben ilk 275 ile baslamıstım sonra 175 e indiler sonra tekrar çıktılar falan büyürler daha çok zamanın var insallah kaliteli bol yumurtaların olur
Aynen canım ben senin gibi kullandım donduruldu 2 ay dinlen dediler hiçbişey yapmadan. 2 adet dönemi geçtikten sonra da transfer için ayrı ilaçlar var onları kullanıcam bakalım yarın adetimin 3.günü transfer için ilaçları alacağım yaklaşık 15 gün sonra da transfer hersey yolunda giderrseTeşekkür ederim canım benim. Öyleyse süper :) benim de biraz modum düşmüştü doktorum öyle diyince.. Bana iğneleri 7 günlük yazdı, ben biraz erken yumurtluyorum ondan galiba. Bugün de Triptofem iğne aldım, elimdeki iğneler bitince 2 gün vurulacağım. Bu iğne çatlamayı engelliyor.
Yaa o zaman kuzum sen iğne kullanmayacak mısın bu ay doğru mu anladım, sanırım senin dondurulmuş vardı değil mi? Yanlışsam düzelt :))))
İyi yapmıssın canım bizim harekette biraz düşüklük vardı doktor ne olur neolmaz kullanın dedi de aldıkTesekkur ediyorum canim..az once 1 tane icirdim..bakalim insallah sifa..olur...hergun 1 tane iciriyimm..olmassa tedaviye kadar..diye dusundum..baktim benim yumuttalarr..iyi degill..esiminkileri guclendiriyim dedim..
8.günde hem idrarda hem kanda pozitifi gördüm yarın asıl test günüm darısı bekleyenlerin başınamerhaba burda da yerimi alıyım19nisanda 2adet 5.gün embriyosu transfer edildi bu benim 5.denemem inşallah hepimiz pozitifleri görelim
canım neden 2 ay dinlen dediler? Transfer ilaçları neler peki? İnş herşey yolunda giderAynen canım ben senin gibi kullandım donduruldu 2 ay dinlen dediler hiçbişey yapmadan. 2 adet dönemi geçtikten sonra da transfer için ayrı ilaçlar var onları kullanıcam bakalım yarın adetimin 3.günü transfer için ilaçları alacağım yaklaşık 15 gün sonra da transfer hersey yolunda giderrse
Benim üçüncü tüp bebek denememdi bu, ilk kez bunda doktorum 2 adet dönemi erteleme önerdi transfer için. Rahmi dinlendirmek çok önemli olabiliyor çünkü. Ki ben de yumurta toplama operasyonundan sonra lekelenme fark etmiştim, doktorum da demek ki rahim dinlenmek istiyor demişti. İşte öylelikle 2. adetimde ikinci günü gittim, günde 3 kez estrofem verdi doktorum. Bir de günde bir folik asit. Transferden 3 gün önce de günde 3 progestan fitil, 5 gün prednol ve günde 1 coraspin verdi. Gebelik gerçekleştikten sonra da yavaş yavaş bıraktırıyor.canım neden 2 ay dinlen dediler? Transfer ilaçları neler peki? İnş herşey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?