• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Benim de 3.gun embriyosuydu 9. gün erken gebelik testinde silik çıkmıştı, normal kaset test yapsam hiç çıkmayacakti ve çok üzülecektim. Ki silik çıkmasına bile sevinememistim kimyasal mi acaba diye ama çok şükür 11. gün kanda pozitifi gördük. O yüzden erken test yapıp kendinizi boş yere üzmeyin çünkü herkeste o günlerde cikmayabiliyor en kesin sonucu kan tahlilinizi bekleyin bence 😊
Benim 4.gün hepsi embriyolarımın ama haklısınız erken yapmak üzüntüden başka bişey değil Allah dağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻❤️

Amin canım. Ben geç evlendim hiç çocuğum yok. Bizimki de sebepsiz infertilite. Bir kez doğal yolla hamile kaldım, 8. Haftada kalp atışı olmadığı icin kürtaj oldum.
Bugün toplandıysa yarın kaçının döllendiğini haber verirler. Allah gönlünden geçeni nasip etsin insallah.
Benmde bir tane kimyasalım var bir daha da olmadım Allhım gönlümüzdekini nasip etsin 🤲🏻 13 tane toplanmış bakalım beklicwz

Kızlar ben dün histeroskopi ameliyatını oldum . Ay allahım hıc kımseye yasatmasın o ağrıyı acıyı karnımın içi acıyor resmen . Doktor çizik attık dedi . 1 ay ilişki yasak dedi diren taktılar bugun cıktı hafif lekelenmem var ama karnım agrıyor tabi hafif batma var . Yalnız tüp bebeği yaptıramayabilirz . İnşallahh dogal yoldan kalırım hamile 😢

Kızlar ben dün histeroskopi ameliyatını oldum . Ay allahım hıc kımseye yasatmasın o ağrıyı acıyı karnımın içi acıyor resmen . Doktor çizik attık dedi . 1 ay ilişki yasak dedi diren taktılar bugun cıktı hafif lekelenmem var ama karnım agrıyor tabi hafif batma var . Yalnız tüp bebeği yaptıramayabilirz . İnşallahh dogal yoldan kalırım hamile 😢
Gelmiş geçmiş olsun canım. Aminn inşallah mucize gibi hamile olduğunu öğrenirsin

Kızlar bugün kontrole gittim. Sol tarafta 6 sağ tarafta 5 tane yumurta var sol taraftakiler 15 16 ya ulaşmışlar bugün reglin 8. Günü pazartesi tekrar kontrol olacak ve dedi ki büyük ihtimalle pazartesi çatlatma iğnesi yapılacak çarşamba. Yumurta toplama işlemi olacak. İki sorum var kızlar benim doktorum cinsel ilişki ile ilgili bir şey demedi bu süreçte şuan yasak mı diğer biri ise sizce 11 12 olanlar çarşambaya kadar gelişir mi
bugün benim tedavimin 4.günü adetin 4. Günü başlamıştık tedaviye.. doktor bana mutlaka ilişkiye girmemiz gerektiğini söyledi hatta 2 güne bir ilişkiye gir taze sperm lazım korkma yumurtalarına hiç bir zararı yok dedi.. transfere kadar ilişkiyi yasaklamıyorlar. Sen yine ara sor

Kızlarr dondurulmuş embriyo transferi olacağım mayısta. adetimi oldum . Sizlere transfer hazırlığı olan ilaçları estrofem vs. Kaçıncı gün basladınız içmeye 😊 doktorum 3.gün ultrasona çağırdı bazıları ilk gün baslıyor ilaçları içmeye kafama takıldı
Kuzum, regl mi oldun, çok sevindim tedavinin başladığına. Ben GONAL F 200 lük kullanıyorum, 3. gün başlattı. fakat doz az geldi sanırım bugünkü kontrolde yumişler fazla büyümemiş dedi 300 e çıkardı.. pzt tekrar kontrol. Bugün iğnenin 4. günü...

Merhaba bende transferden sonra bu şekilde oldum her gece terliyorum.benmde ad t öncesi belirtim bu şekilde olurdu ama benm adetime daha on gün var onun olması imkansız.bence ilaçların etkisiyle olan bir durum bu.nasilsiniz şimdi sonuç aldınız mı acaba daha var mı test gununuze
benim testim negatif oldu. adette oldum zaten. insallah test sonucu bekleyen herkes icin en hayirlisi en guzeli olur🙏🙏🙏

Kuzum, regl mi oldun, çok sevindim tedavinin başladığına. Ben GONAL F 200 lük kullanıyorum, 3. gün başlattı. fakat doz az geldi sanırım bugünkü kontrolde yumişler fazla büyümemiş dedi 300 e çıkardı.. pzt tekrar kontrol. Bugün iğnenin 4. günü...
Evet kuzummm oldum çok şükür tam zamanında gecikmedi Allah'tan 😍 ben de 4 . günü baslamıstım toplam 9 gün sürdü kullanmam. Endişelenme dozu sürekli indirip çıkarıyolar. Ben ilk 275 ile baslamıstım sonra 175 e indiler sonra tekrar çıktılar falan 😊 büyürler daha çok zamanın var 😊 insallah kaliteli bol yumurtaların olur 😊

Canimmm cok gecmis olsun...insallah..dogal yolla olur canim🙏🙏💕💕sifa olsun insallah tedavin..

benim testim negatif oldu. adette oldum zaten. insallah test sonucu bekleyen herkes icin en hayirlisi en guzeli olur🙏🙏🙏
Canim..cok uzgunum..😔😔defalarca yasadim.ilk negatifte cok uzulmuztum..diger ikisinde alistim..biraz..sanirim..okadar cok etkilenmedim..yani sunu dusunuyosun..hayirli degilmis diyosun..tekrar denemeyi dusunuyomusun peki canim.

Kizlar bisey sorabilirmiyim..az önce eczaneden proxeed aldik..hic esi icin kullanan varmi aranizda..gunde kac kere icmek gerekiyor..yada acmi tokmu..iciliyor..🤔🤔🤔

Kizlar bisey sorabilirmiyim..az önce eczaneden proxeed aldik..hic esi icin kullanan varmi aranizda..gunde kac kere icmek gerekiyor..yada acmi tokmu..iciliyor..🤔🤔🤔
Promen K almıştık biz. Günde 1 kere içiliyor canım. Aç tok farketmez . Sanırım aynı muadili 😊

Öncelikle bu durum sadece kadınları olumsuz etkileyen bir dönem gerçekten... Ciddi anlamda beylere burda düşen sadece sperm verip destek olmak.. eşinizle güzel güzel karşınıza alıp konuşun😒 çok üzüldüğünüzü zamanın geçtiğini her geçen gün fiyatların yükseleceğini ve tek şansınızın bu yönde olduğuna dair abartmalar yapabilirsiniz. Herşeyin bir bedeli vardır.. Bu sürüçte herkes elini taşın altına koymalı durum çok hassas. güzel sakince anlatın doktorunuzla konuşturun felan bilemiyorum ailenizden destek alın 😔😔 tam olarak problem nedir neden olmuyor çocuk. Bizde 3 yıllık evliyizz bu aradaa
Yasim 34, 4 yillik evliyim canim.
Bugün konustum, saati saatine almam gereken ilaclar var, bilmem lazim kararin nedir benimle misin dedim. Bana dediği şu, yapalim ama covid testi falan vermem. O nasil olacak, opu yapilinca anestezi alcam yanimda olmayacak misin dedim ben oraya girmem dedi.
Benimle pazarlik yapiyor.. şimdi ben anestezi almisken kolumdan tutup dogrultmayacak bi adamdan neden çocuk yapayim ki.
Biraktim tedaviyi. Evliliğimizi sorguluyorum:(

Back