Ya canım bayramı bu kadar sorun etmeyelm . 21.gününde de transfer olan var 15.gününde de. Doktorlar ayarlar çok mühim bişey değil bence. Ayrıca benm hastane mesela kapalıymış aradım öğrendim. Ama tedaviye başlandıysa doktorunuz görüşür istina durumlarda yapılır dedi43 e kadar giderse benimki sorun yok en azından bayramı devirmiş olurum
ilk adetimle tedaviye başlandı. 6. gündeyim. Ne zaman olur transer fikrim yokHayır bayrama denk geliyor transferim. Senin?
Genelde 14. ile 20. gün arası oluyorilk adetimle tedaviye başlandı. 6. gündeyim. Ne zaman olur transer fikrim yok
Evet artık transfere son 17 gün inşallahAdetin kaçıncı günündesiniz transfer hazırlığı değilmi :)
Benim de dondorulmuş 5 gün embriyosu şeklinde transferim olucak Allahın izni ile ama doktorum opu işleminin yapıldığı gün bana liste şeklinde ilaç kullanım tarihleri, hangisini hangi tarihte ne kadar kullanacağıma dair bi liste verdi , ve bu ay işte yasmin kullandım , 21 inde de bu söylediğim ilaçlara başladım , mayıs 10 da tahmini transfer tarihiYasmin kullanmadım coraspirinide adet bitimi başlamamı istedi benim dondurulmuş embryo transveri olucak.
Bizde sorun eşim.azosperm hastasıydi menide sperm çıkışı yoktu yıllarca artık tek tek çıkmaya başladı onları havuz yaptık ve benimde amh kaynaklı sıkıntım var 0.13 amh ama şükür bu günleri gördük ins evladimizi kucagimizda da gorururz...Sizin sorun neydi acaba ?
kan verdinizmi noldu sonuç merak ettimEki Görüntüle 2832030
En alttakini simdi yaptim neden koyulasti kimyasal gebelikti..39 dan 28 e dusmistu
MerhabaMerhaba kizlar..bisey sormak istiyorum..ben ozel muaynedeyim ve raporla ilaclari alamiyorum..bunun bir yolu varmidir acaba..rapor hakkim var 1 tane daha benim..yani raporla ilaclari almam mumkunmudur..malum ilaclar cok fazla tutuyor..raporlu fiyatlari cok daha uygun olabiliyor..
Evet canimm..biliyorum..tesekkur ederim bilgi verdigin icin.Merhaba40 yaşından gün almamışsan ve tüp bebek tedavi ve ilaç raporu alırsan ilaçları da ücretsiz alabiliyorsun. Yeni Rapor alan arkadaşım var ondan görüyorum :)
Hangi kliniğe gidiyorsunuz ?Evet canimm..biliyorum..tesekkur ederim bilgi verdigin icin.40 yasindan gun almadim..yani rapor hakkim var..ama..soyle bir durum var..gittigim doktorum benim ozel muayane..ve acibademle anlasmali zatrn..oradada rapor kullanilmiyor..ben..bunlarin disinda..diyorumki..raporluu almamin bir yolu varmidir..cunki gittigim merkezde rapaoru kullanamiyorum..
Raporun geçmediği merkezler var doğruEvet canimm..biliyorum..tesekkur ederim bilgi verdigin icin.40 yasindan gun almadim..yani rapor hakkim var..ama..soyle bir durum var..gittigim doktorum benim ozel muayane..ve acibademle anlasmali zatrn..oradada rapor kullanilmiyor..ben..bunlarin disinda..diyorumki..raporluu almamin bir yolu varmidir..cunki gittigim merkezde rapaoru kullanamiyorum..
İnşallah canım, Rabbim bize de nasip eder inş en kısa zamanda :) Tüpler zaten öyle bir yapıymış ki hemen tıkanabiliyormuş. Birsürü sebebi varmış tıkanmanın. Tek tüp yoksa diğeri de tıkalıysa en mantıklısı tüp tabi :) Ne kadardır istiyordunuz?Oo benzer hikayelerimiz :) sağ tüpümden kaynaklı dış gebelik geçirdim ve tüpüm alındı tam 1 yıl evvel. Sol tüpümde tıkalıymıs sonradan öğrendik :) şimdi de tüpe geçtik yaş faktörüm yok sadece amh iyi bildiğim kadarıyla :)
İnsallah tek seferde tutunurlarda
Yumurta toplama operasyonundan sonra oluşan Embriyolar Hk. ne zaman bilgi veriyorlar? Örneğin Embriyolar 5. güne kadar gitmişse kaç gün sonra transfer oluyor?Genelde 14. ile 20. gün arası oluyor
İnş hayırlısı ile güzel haberler alırsınızBizde sorun eşim.azosperm hastasıydi menide sperm çıkışı yoktu yıllarca artık tek tek çıkmaya başladı onları havuz yaptık ve benimde amh kaynaklı sıkıntım var 0.13 amh ama şükür bu günleri gördük ins evladimizi kucagimizda da gorururz...
1., 3. Ve 5. Günlerde laboratuvardan arıyorlar ve 5. Gün transfer yapılıyor hemenİnşallah canım, Rabbim bize de nasip eder inş en kısa zamanda :) Tüpler zaten öyle bir yapıymış ki hemen tıkanabiliyormuş. Birsürü sebebi varmış tıkanmanın. Tek tüp yoksa diğeri de tıkalıysa en mantıklısı tüp tabi :) Ne kadardır istiyordunuz?
Yumurta toplama operasyonundan sonra oluşan Embriyolar Hk. ne zaman bilgi veriyorlar? Örneğin Embriyolar 5. güne kadar gitmişse kaç gün sonra transfer oluyor?
Teşekkür ederim canım1., 3. Ve 5. Günlerde laboratuvardan arıyorlar ve 5. Gün transfer yapılıyor hemen
Adanadayim canim.ben.ozel muaynehane..doktorum bulent hoca..Hangi kliniğe gidiyorsunuz ?
Tesekkur ediyrum canim..ilk 2 tedavimde fazla fazla almistim igneleri..raporla..ordan kalan igneleride 3. Tedavimde kullandim..cogunu yani bi kismini almistim tabi..suan elimde cok az igne var.gonalflardan hic kalmadi zaten..en pahalisida gonalf diye biliyorum..nese bunun bi cozumu yok anladigim kadariyla pasa pasa..raporsuz alcam gibi gorunuyor..saglik olsun artikRaporun geçmediği merkezler var doğrubundan bağımsız olarak İlaçları raporla alırsın diye düşünüyorum çünkü eczane ve devlet arasında bi işlem. Yine de kesin bilenler cevaplasın tabi
Merhaba canım öncelikle bebişin hayırlı sağlıklı olsun inşallahizmir irenbede canım
4. Denemende güzel sonuç alacaksın ve bir daha iğne almana gerek kalmayacak inşallahTesekkur ediyrum canim..ilk 2 tedavimde fazla fazla almistim igneleri..raporla..ordan kalan igneleride 3. Tedavimde kullandim..cogunu yani bi kismini almistim tabi..suan elimde cok az igne var.gonalflardan hic kalmadi zaten..en pahalisida gonalf diye biliyorum..nese bunun bi cozumu yok anladigim kadariyla pasa pasa..raporsuz alcam gibi gorunuyor..saglik olsun artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?