• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Kızlar Selamlar bugün son tahlilim oldu

Transfer sonrasi 12.gun 75 ui cikmisti

14.gun 182 ui

Bugun 18.gun 1235 ui çıktı elhamdülillah, minik mucizem tuttu 🥰🥰 dualarimdasiniz Rabbim bekleyen herkese nasip eylesin ❤❤❤

İlk tüp bebek deneyimimdi 3 günlük taze embriyo transfer edildi, şuan progestan devam ediyorum fitil olarak 2 sabah 2 akşam

Bekleme sürecinde belirtilerim oldu, 8. 9. Günde kasık ağrılarım oldu adet olacakmışım gibi, bulantım vardı, ve soğan sucuk kokusuna hassaslastim fikir olsun diye özetledim😊
💕Ya çok tatlı Allahım sağ salim kucagniza almayı nasip etsin inşallah ben ve bekelyiste olan arkadaşlarımızda hayırlı güzel haberler alırız.bende 3.gün taze transfer dün pazartesi gün yani ayın 19nda bekliyorum inşallah bende sizin gbi güzel haberler verebilirim💕🤲😇

Sizlere birşey sormak istiyorum transfer sonrasi estradiol lh progesteron hormonu için Kan istendi mi sizlerden.benden 29na alındı birde bugün alındı birde pazartesi verecem

Sizlere birşey sormak istiyorum transfer sonrasi estradiol lh progesteron hormonu için Kan istendi mi sizlerden.benden 29na alındı birde bugün alındı birde pazartesi verecem
Benden alınmıştı canım e2 ve progesteron bakilmisti. E2 nin 200den yüksek progesteronun 1den düşük olması gerekiyor transfer için

💕Ya çok tatlı Allahım sağ salim kucagniza almayı nasip etsin inşallah ben ve bekelyiste olan arkadaşlarımızda hayırlı güzel haberler alırız.bende 3.gün taze transfer dün pazartesi gün yani ayın 19nda bekliyorum inşallah bende sizin gbi güzel haberler verebilirim💕🤲😇
Insallah 😌😌😌 Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin ❤❤❤

İyi aksamalar ben bugün transfer oldum 5. Ci gün embriyosu test tarihim 4 Mayıs salı ve o gün BENİM DOGUM GUNUM korku heyecanla bekleyeceğim....😀😃ins çifte bayram çifte doğum günü hediyesi olur bana
Canimmm hayirli olsun insallah Allahim pozitifi almayi nasip etsin 🤲🤲 nasildi nasil gecti surecc kac embriyo koyulduu

Canimmm hayirli olsun insallah Allahim pozitifi almayi nasip etsin 🤲🤲 nasildi nasil gecti surecc kac embriyo koyulduu
Aminnn cumlemizde cumlemizde.
Bu 4 denemem benim bu sefer daha rahattimm 2 tane embriyo kondu sonda taktirdim kalkmadim iki saaatten fazla dinlendim otele geldim şehir dışından yaptirdigim için oteldeyim haftasonu döneceğim eve..

Bu 4 denemem benim bu sefer daha rahattimm 2 tane embriyo kondu sonda taktirdim kalkmadim iki saaatten fazla dinlendim otele geldim şehir dışından yaptirdigim için oteldeyim haftasonu döneceğim eve..
Allahimm ikiside tutar insallah heyecanli bekleyis baslasi bakalim guzel guzel dinlenin ❤️ Darisi bizim basimiza insallah pozitif alinca guzel haberlerinizide bekliyoruz 🤲🧿

Bizde benim sağ tüpümün tıkalı olması ve yaş nedeniyle Amh değerimin azalması dışında başka bir sıkıntımız yok çok şükür, ama geç kalmak da istemedik :) Yine Tryi kıyaslarsak burada uç tedaviler 10 bin Euroya kadar çıkıyormuş. Üstelik bize verilen fiyat sadece 3 tüp denemesi için geçerli, sonrası malum, pamuk eller cebe :KK51:
Oo benzer hikayelerimiz :) sağ tüpümden kaynaklı dış gebelik geçirdim ve tüpüm alındı tam 1 yıl evvel. Sol tüpümde tıkalıymıs sonradan öğrendik :) şimdi de tüpe geçtik yaş faktörüm yok sadece amh iyi bildiğim kadarıyla :)
İnsallah tek seferde tutunurlarda 🙏🏻

Sizin sorun neydi acaba ?

Kızlar birsey sormak istiyorum. OPU sonrası iki adet dönemi rahim dinlendirme olan arkadaşlar 2.adetiniz gecikti mi? Benim gecikti belirti de yok hayır geciksin sorun yok da ya transfer bayrama denk gelirse böylelikle ona stres yapmaya başladım 😅😅

Kızlar birsey sormak istiyorum. OPU sonrası iki adet dönemi rahim dinlendirme olan arkadaşlar 2.adetiniz gecikti mi? Benim gecikti belirti de yok hayır geciksin sorun yok da ya transfer bayrama denk gelirse böylelikle ona stres yapmaya başladım 😅😅
Çoğu kişinin gecikmiş canım :)
Hatta bir arkadaşın 43.günde olmus

İyi aksamalar ben bugün transfer oldum 5. Ci gün embriyosu test tarihim 4 Mayıs salı ve o gün BENİM DOGUM GUNUM korku heyecanla bekleyeceğim....😀😃ins çifte bayram çifte doğum günü hediyesi olur bana
İnşallah bebişiniz en güzel hediye olur içinizi ferah tutun hayırlısı olsun 🙏☺️☺️

Benimde gecikti 3 gün sanki 3 hafta gecikmiş gibi hissettirdi 😂

Back