• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

merhaba herkese. benm bugun 12. gunumdu sabah idrar testi yaptim negatif cikti ve yinede kesin olmasi icin kan da verdim sabah ve yine sonuc degismedi negatif. ilk tup bebek denememizdi 3. gun embriyosuydu. yasim 36. pko sorunum var. dondurulmus 3 tane daha embriyom var bakalim 2 ay sonra gel dedi dr ama benim cok bir umudum yok denermiyim bilemiyorum. Allah isteyen herkese saglikla kavusmayi nasip etsin🙏🙏🙏
Umudun neden olmasın canım daha ilk denemenizmis geride de dondurulmuş embriyolarin var çok şükür. Umutsuzluğa kapilacak bir durumda değilsin inan bana. Ben ilk denememde nasıl olsa tutmayacak diye yaptırmıştım çünkü ilkinde tutma oranının düşük olduğunu biliyordum. Sonuca şaşırmadım bile ve hemen ikinci denemeye başladık. 2 ay içinde kendini ruhen bedenen toparlayıp yeniden dene bence inşallah güzel sonuçlar alacaksın 🙏

Yaptım canim..malesef degerim düşmüş..kimyasal gebelikmis...idrar testi hic olmadigi kadar kötüydü halbuki...demek ki idrar testi yapmamak gerek.. cok üzüldüm gene üzüldüm...hayirlisi buymuş:KK43:
Testin koyulasmasi bize de umut olmuştu canım ama dediğin gibi idrar testleri yanıltıcı olabiliyor malesef..hayirlisi böyleymiş ilerde daha büyük sıkıntılardan korumuş Allah seni öyle düşün lütfen, inşallah bir dahakine gönlüne göre olacaktır 🙏🙏

Her türlü pahalı bir süreç canım maddi manevi zor tabi ama sonucu güzel olsun inşallah🙏 medikal park biraz daha pahalı olabilir tabi başka yer düşünürsen Ümit hanımla da görüşebilirsin. Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım pozitifi görünce de bitmiyor bekleyişler kese ve kalbi bekliyorum ben de bakalım hayırlısı 😊
Çok güzel bekleyişler inşallah sorunsuz sağlıklı bir hamilelik geçirirsin canım 🙏🏻🥰🍀🧿

Yaptım canim..malesef degerim düşmüş..kimyasal gebelikmis...idrar testi hic olmadigi kadar kötüydü halbuki...demek ki idrar testi yapmamak gerek.. cok üzüldüm gene üzüldüm...hayirlisi buymuş:KK43:
İns bir dahakine olacak ben inaniyorum

Merhaba kızlar. Dün şiddetli karın ağrısıyla doktoruma gitim, alttan ultrasonla bakarak bende %50 ihtimalle düşük tehdidi olduğunu söyledi. Kesenin üst kısmında bir kanama olmuş, ağrıya sebep olan oymuş. Keseyi üst kısımdan küçük bir bölgeden rahim duvarından ayırmış. Şimdi kanlı bölgenin kendi kendini iyileştirip kesenin kalan kısmını tekrar rahim duvarında gömmesi gerekiyor. Rabbime sığındım bekliyorum. Duaya ihtiyacım var. 😇
Allah'ım esirgesin ins bir sıkıntı yaşamadan bununla gelmiş geçmiş olsun ahh cnm doğana kadar korkular gitmezz

Kızlar yumurtalarım toplandı. 32 tane çıktı ancak 5.güne 7 tane kaldı.. taze transfer olmayacak. 2-2-3 şeklinde donduruldu. Bugün adet oldum bittiği gün histereskopi yapılacak... hakkımızda hayırlısı... doktor 1 ayda öyle bekleyecegiz dedi. Yani Mayıs sonu Haziran başı gibi bir aksilik olmazsa transfer düşünüyoruz...
Çok benzer durumdayız bende salı histeroskopi oldum, mayıs sonu haziran başı gibi transfer inşallah güzel haberler alırız 🤲🏼

merhaba herkese. benm bugun 12. gunumdu sabah idrar testi yaptim negatif cikti ve yinede kesin olmasi icin kan da verdim sabah ve yine sonuc degismedi negatif. ilk tup bebek denememizdi 3. gun embriyosuydu. yasim 36. pko sorunum var. dondurulmus 3 tane daha embriyom var bakalim 2 ay sonra gel dedi dr ama benim cok bir umudum yok denermiyim bilemiyorum. Allah isteyen herkese saglikla kavusmayi nasip etsin🙏🙏🙏
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah umutsuz olmayın içinizi rahat tutun benimde ilkinden tutmadı 2. Sinde rabbim nasip etti çok şükür olumsuz olmayin Rabbim hayırlısını nasip etsin 🙏😘

Her türlü pahalı bir süreç canım maddi manevi zor tabi ama sonucu güzel olsun inşallah🙏 medikal park biraz daha pahalı olabilir tabi başka yer düşünürsen Ümit hanımla da görüşebilirsin. Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım pozitifi görünce de bitmiyor bekleyişler kese ve kalbi bekliyorum ben de bakalım hayırlısı 😊
Daha kese kalp günün gelmedimi kuzum

Testin koyulasmasi bize de umut olmuştu canım ama dediğin gibi idrar testleri yanıltıcı olabiliyor malesef..hayirlisi böyleymiş ilerde daha büyük sıkıntılardan korumuş Allah seni öyle düşün lütfen, inşallah bir dahakine gönlüne göre olacaktır 🙏🙏
Evet canim cok uzdu beni cok..idrar testi yapmam bir dahaki sefere hic :( cok uzdu beni...

1 adet geçince obur ay kontrole gidecegim canim aradi doktorum konuştum...diger ay da baslayacagiz kısmetse.. seni bırakmam anne yapacagim seni dedi 🥰🥰🥰

Evet canim cok uzdu beni cok..idrar testi yapmam bir dahaki sefere hic :KK43: cok uzdu beni...

1 adet geçince obur ay kontrole gidecegim canim aradi doktorum konuştum...diger ay da baslayacagiz kısmetse.. seni bırakmam anne yapacagim seni dedi 🥰🥰🥰
Bir ay kafanı dinlersin canım yeniden başlamak için daha çok umudun var bak en azından tutunduğunu gormus oldun. Benim ilk denemede beta direkt sıfır çıkmıştı küsürati bile yoktu ben bile umutsuzluğa kapilmadim yani düşün :))

Kızlar sonuç malesef negatif😞olmadı bu sefer.Hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elden.

İnşallah canım, Rabbim bize de nasip eder inş en kısa zamanda :) Tüpler zaten öyle bir yapıymış ki hemen tıkanabiliyormuş. Birsürü sebebi varmış tıkanmanın. Tek tüp yoksa diğeri de tıkalıysa en mantıklısı tüp tabi :) Ne kadardır istiyordunuz?

Yumurta toplama operasyonundan sonra oluşan Embriyolar Hk. ne zaman bilgi veriyorlar? Örneğin Embriyolar 5. güne kadar gitmişse kaç gün sonra transfer oluyor?
Bizim tam 1 yıl oldu ameliyat olduktan sonra hemen denemelere basladık ameliyatımdan önce de 1 yıl kadar denemiştik 😊

Toplamadan sonra ki gün doktorum bilgi vermişti yani toplamadan 24 saat sonra net bilgiyi veriyorlar önce kaç tanesi döllendi diye . 2 .günde arayıp bilgi alıyoruz. 5.güne kadar hastaneyi arayıp bilgisini alıyoruz. Eğer taze transfer olacaksa o 5.günde gidip transferimiz oluyor. Eğer donduralcaksa zaten gitmemize gerek kalmıyor onlar donduruyor 😊😊

Kızlar yumurtalarım toplandı. 32 tane çıktı ancak 5.güne 7 tane kaldı.. taze transfer olmayacak. 2-2-3 şeklinde donduruldu. Bugün adet oldum bittiği gün histereskopi yapılacak... hakkımızda hayırlısı... doktor 1 ayda öyle bekleyecegiz dedi. Yani Mayıs sonu Haziran başı gibi bir aksilik olmazsa transfer düşünüyoruz...
Canım merhaba, benmde 18 yumurtam toplandı 9 tanesi 5.güne gitti.
Donduruldu çok yumurta toplandığı için rahim dinlendirme verildi 2 adet dönemi kadar.
Yalnız anlayamadım şey; benm embriyolarım 2-2-2-2-1 şeklinde donduruldu. Yani 5 ayrı tüpte.
Senin ki neden acaba 3ünü aynı tüpe koymuslar . Bir bilgin var mı bu konuyla ilgili ? Belki üçüz olması için mi 😊

Hanimlar merhaba, pozitif görenleriniz çok olsun, rabbim sağlikli gebelikler nasip etsin inşallah🙏 ayni mesaji başka topiğe de yazdim, daha çok fikir almak istediğim için bi sakincasi yoktur umarim.
Yaşim 34, 4yillik evliyiz. Sperm hizi düşüklüğü sorunu var ama ciddi değil, teshis sebepsiz infertilite. Hic pozitifi görmedim, klomen denemelerim ve gonal-f ile yaptirdigim iki asilamam tutmadi. Bugün ikinci aşilamamin 10.günü ve adetimin ilk günü. Epey kanamam var, yerlesme olmadigini düşünüyorum. Tüp bebek tedavisine başlamadan bir ay ara verecektim ama topiği okuyunca tedavinin aylar sürebileceğini gördüğüm için hemen baslamak istiyorum.
Tüp bebek tedavisine adetin kaçinci günü başlaniyor acaba? Pazartesi 4.günüm olacak, doktora gitmem uygun olur mu? Bir de rapor almali miyim? bütün koşullari sağliyorum cünkü.

Kızlar merhaba bugün opu vardı benim doktorum 2 tane görmüştü yumurta son 2 gün de 3 yumurtam daha gelişmiş ve toplam 5 tane toplandı 🥰🥰🥰çok mutlu oldum ama malesef ki progesteronum biraz yüksek çıktığı için doktorum bu ay transfer yapmayalım gerekirse 1 opu daha yaparız dedi.Eğer döllenme oldu çok iyi kalitede olsa progesteronun durumundan dolayı tutmaz emekler boşa gitmesin dedi Mayıs da inşallah transferim olur lütfen dua edin kızlar ♥️Rabbim isteyen herkese de evlat nasip eder inşallah 🙏🙏🙏

Back