• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Ee o zaman normal sayılır, türkiye sandım canım😊 gerçi türkiyede de 25 bini bulan tedaviler var zorluğa göre değişiyor tabi
Bizde benim sağ tüpümün tıkalı olması ve yaş nedeniyle Amh değerimin azalması dışında başka bir sıkıntımız yok çok şükür, ama geç kalmak da istemedik :) Yine Tryi kıyaslarsak burada uç tedaviler 10 bin Euroya kadar çıkıyormuş. Üstelik bize verilen fiyat sadece 3 tüp denemesi için geçerli, sonrası malum, pamuk eller cebe :KK51:

Kizlar sizi heyecanladirayim mi idrar testi yaptım koyulasti..Ben kan testine gidiyorum

20210422_165138.jpg

En alttakini simdi yaptim neden koyulasti kimyasal gebelikti..39 dan 28 e dusmistu

Kızlar bugün eşim 3. Ye sperm testi vermeye gitti ve 1 buçuk ay önce 10 milyon olan sperm 85 milyon olmuş 1 buçuk ay önce gittiği hastaneye değil başka bi hastaneye gitti. Bugün tüp bebek doktoruyla görüşmeye gittiğimizde de doktor bugün bakılan test yanlış bakılmış belli ki dedi hangi hastanede yaptırdığımızı falan sordu söyledik o hastane makineyle bakıyor yanlış ölçmüş makine dedi ya neye inancağımı şaşırdım 2 buçuk aydır eşim bissürü kür yapıyo vitamin alıyo spor yapıyo falan tam mutlu olduk sonucu görünce doktor böyle diyince modumuz düştü ... yine de tüp bebeğe başlamaya karar verdik ve bayrama denk gelse bile çalışıyorlarmış yani en azından benim yaptıracağım hastane çalışıyormuş... bu testle alakalı bu tarz şeyler duyan ya da bilen var mı acaba? Yani diyelim ki makine yanlış ölçtü ama yani bu kadar mı yanlış ölçer ?
Olabiliyor evet benim esimin devlette 35 milyon çıkmıştı son testte daha sonra tedavi gördüğümüz doktorumuz istedi onun onerdigi yerde yaptirdik ve 7 milyon du sonuç

Merhaba kizlar.⚘⚘.topigimiz hayirli ugurlu olur insallah.bol bol pozitif sonuclar alalim😍..transfer oncesi ..sonrasi...neler yapiyorsunuz..
breath12 breath12 mayis-haziran :nazar:
Ballikko Ballikko nisan-mayis :nazar:
@haemsamayis:nazar:
@DenizMelek1907nisan-mayis:nazar:
@simin55nisan -mayis:nazar:
@pulim08nisan-mayis:nazar:
@Melanyamayis-haziran:nazar:
@Elmas arslannisan:nazar:
@elcin123nisan:nazar:
@melo203921 nisan:nazar:5.gun embiyosu.cift..

@DLK0331 nisan:nazar:3. Gun embriyosu
@Esmer 245 nisan:nazar:6.Gun embriyosu :anneadayı: :nazar:
@eladadn1 nisan:nazar:5. Gun embriyosu.cift. :anneadayı: :nazar: .
@RAAT31 mart:nazar:3.Gun embriyosu.cift :anneadayı: :nazar:
@Siyahinci123 nisan:nazar:3. Gun embriyosu... :anneadayı: :nazar:
@candyyyynisan-mayis:nazar:5. Gun embriyosu
@Nevermindjustsmilemayis:nazar:
@Bulutumsu7mayis-haziran:nazar:
@Cemrewwwmayis:nazar:3.gun embriyosu
@Zeynepkur13 nisan:nazar:5.gun embriyosu..cift

Nm88326 Nm88326 mayis:nazar:
@Aponjjmayis:nazar:5.gun embriyosu.cift
I izmirli3533 nisan:nazar:3. Gun embriyosu. :anneadayı::nazar:
@NaaNaanisan_mayis:nazar:5. Gun embriyosu
@asyaaaa9 nisan:nazar:5. Gun embriyosu
@Sohrab9 nisan:nazar:5. Gun embriyosu.cift
@ARYA4570nisan-mayis :nazar:
@MrvEfenisan-mayis :nazar:5. Gun embriyosu.
aysunayy aysunayy 10 nisan :nazar:5. Gun embriyosu..cift
@nurr64mayis :nazar:5.gun embriyosu.cift
@Roseemarryy8 nisan :nazar:5.gun embriyosu.cift
@KbrOzkn50608 nisan :nazar:5.gun embriyosu :anneadayı: :nazar:
@Yelserknisan :nazar:5. Gun embriyosu:anneadayı::nazar:
@minik kalp0753nisan :nazar:
@Monaezop15 nisan :nazar:3.gun embriyosu.cift
@yakut14 mayis :nazar:
@Elifimm30mayis-haziran :nazar:
@Azsekerli17nisan-mayis :nazar:
@Deniz3525nisan :nazar:
papatyakokankadin papatyakokankadin nisan :nazar:5.gun embriyosu..:anneadayı::nazar:
@Morsumbul07nisan-mayis :nazar:5.gun embriyosu
@Ruzgarruya19 nisan :nazar:3. Gun embriyosu
A Ataabetull nisan :nazar:
@hththtnisan-mayis :nazar:
@Israrlacalinankapi17 mayis :nazar:5. Gun embriyosu..cift
@Suzaannn21mayis :nazar:6.gun embriyosu..cift
@Prensssprensesssmayis :nazar:
@eluardmayis :nazar:5.gun embriyosu.
merhaba burda da yerimi alıyım 😁 19nisanda 2adet 5.gün embriyosu transfer edildi bu benim 5.denemem inşallah hepimiz pozitifleri görelim 🤲

merhaba burda da yerimi alıyım 😁 19nisanda 2adet 5.gün embriyosu transfer edildi bu benim 5.denemem inşallah hepimiz pozitifleri görelim 🤲
Merhaba canim🤗💕tedavin hayirli ugurlu olsun..rabbim saglicakla kucagina da almayi..nasip etsin..insallah🙏🙏💕💕bende 4. Denememe hazirlaniyorum🤗💕insallah saglicakla alalimm...:dua::dua:

Back