2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Ya çok tatlı Allahım sağ salim kucagniza almayı nasip etsin inşallah ben ve bekelyiste olan arkadaşlarımızda hayırlı güzel haberler alırız.bende 3.gün taze transfer dün pazartesi gün yani ayın 19nda bekliyorum inşallah bende sizin gbi güzel haberler verebilirim

Sizlere birşey sormak istiyorum transfer sonrasi estradiol lh progesteron hormonu için Kan istendi mi sizlerden.benden 29na alındı birde bugün alındı birde pazartesi verecem

Sizlere birşey sormak istiyorum transfer sonrasi estradiol lh progesteron hormonu için Kan istendi mi sizlerden.benden 29na alındı birde bugün alındı birde pazartesi verecem
Benden alınmıştı canım e2 ve progesteron bakilmisti. E2 nin 200den yüksek progesteronun 1den düşük olması gerekiyor transfer için

Insallah Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin ❤❤❤

İyi aksamalar ben bugün transfer oldum 5. Ci gün embriyosu test tarihim 4 Mayıs salı ve o gün BENİM DOGUM GUNUM korku heyecanla bekleyeceğim....ins çifte bayram çifte doğum günü hediyesi olur bana
Canimmm hayirli olsun insallah Allahim pozitifi almayi nasip etsin nasildi nasil gecti surecc kac embriyo koyulduu

Canimmm hayirli olsun insallah Allahim pozitifi almayi nasip etsin nasildi nasil gecti surecc kac embriyo koyulduu
Aminnn cumlemizde cumlemizde.
Bu 4 denemem benim bu sefer daha rahattimm 2 tane embriyo kondu sonda taktirdim kalkmadim iki saaatten fazla dinlendim otele geldim şehir dışından yaptirdigim için oteldeyim haftasonu döneceğim eve..

Allahimm ikiside tutar insallah heyecanli bekleyis baslasi bakalim guzel guzel dinlenin Darisi bizim basimiza insallah pozitif alinca guzel haberlerinizide bekliyoruz

Oo benzer hikayelerimiz :) sağ tüpümden kaynaklı dış gebelik geçirdim ve tüpüm alındı tam 1 yıl evvel. Sol tüpümde tıkalıymıs sonradan öğrendik :) şimdi de tüpe geçtik yaş faktörüm yok sadece amh iyi bildiğim kadarıyla :)
İnsallah tek seferde tutunurlarda

Sizin sorun neydi acaba ?

Kızlar birsey sormak istiyorum. OPU sonrası iki adet dönemi rahim dinlendirme olan arkadaşlar 2.adetiniz gecikti mi? Benim gecikti belirti de yok hayır geciksin sorun yok da ya transfer bayrama denk gelirse böylelikle ona stres yapmaya başladım

Çoğu kişinin gecikmiş canım :)
Hatta bir arkadaşın 43.günde olmus

İyi aksamalar ben bugün transfer oldum 5. Ci gün embriyosu test tarihim 4 Mayıs salı ve o gün BENİM DOGUM GUNUM korku heyecanla bekleyeceğim....ins çifte bayram çifte doğum günü hediyesi olur bana
İnşallah bebişiniz en güzel hediye olur içinizi ferah tutun hayırlısı olsun

Benimde gecikti 3 gün sanki 3 hafta gecikmiş gibi hissettirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…