2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Merhaba canım geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah biz irenbeden önce birkaç dr ismi önerisi almıştık ama onlarla görüşmek nasip olmadı. Ümit hanımın ismini de ben İnternette görmüştüm hakkındaki olumlu yorumlar üzerine gidip görüştük gorusunce içimize de sindi öyle başladık tedaviye. irenbede şimdiye kadar bir sıkıntı yasamadik canım eylülden beri oradayım 2. denememizde pozitif gördük çok şükür. Fiyat olarak başka yerlerle hemen hemen aynı ama zaten ilaçlar daha çok tutuyor o da kişiye ve sorununa göre degisiyordur muhakkak. Bizim 20 bini bulmuştur toplam şimdiye dek.

merhaba herkese. benm bugun 12. gunumdu sabah idrar testi yaptim negatif cikti ve yinede kesin olmasi icin kan da verdim sabah ve yine sonuc degismedi negatif. ilk tup bebek denememizdi 3. gun embriyosuydu. yasim 36. pko sorunum var. dondurulmus 3 tane daha embriyom var bakalim 2 ay sonra gel dedi dr ama benim cok bir umudum yok denermiyim bilemiyorum. Allah isteyen herkese saglikla kavusmayi nasip etsin

Geçmiş olsun hiccc denemem deme inanki düştükçe kalkıyoruz benim 4 denemem inanki yıkımlar cokk zor oluyor ama bir şekilde Allah'a sığınıp gene deniyorsun ins o dönmüş bebeklerin sana evlat olur ins.

Olsun canım, Allah bir şekilde yardım eder. Kul sıkışmayınca Hızır yetişmez derler.

Sağlık olsun canım, çok şükür 3 tane daha embriyon var, inş bir dahaki sefere tutunur :))

Çok teşekkür ederim canım bilgiler için benim doktorum medical parkta ama tüp bebeği orda yaptırmak pahalı mıdır bilemedim çünkü bazı şeyleri gereksiz pahalı yapabiliyorlar. Normalde özel sigortam olduğu için ücret ödemiyorum ama tüpbebek olunca karşılamıyor tabii ki Neyse olsun da başka hiçbir şey istemiyorum ne için çalışıyoruz zaten bebişimiz olsun da onu güzel güzel yetiştirelim derdimiz Sana da allah inşallah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin mutlu uzun ömürler versin

Negatif alınan günlerde insanın psikolojisi çok bozuluyor, kendine biraz zaman verirsen bu umutsuz halin geçtiğini görecek tekrar bir istek duyacaksın içinde. Emin ol hepimiz yaşadık şu an hissettiklerini

canim cok iyi anliyorum seni de yas olarak bende ayniyim ama 5.denemeyi oldum hemen ilk denemeden pes etme daha donmusun varmis zaten

Her türlü pahalı bir süreç canım maddi manevi zor tabi ama sonucu güzel olsun inşallah medikal park biraz daha pahalı olabilir tabi başka yer düşünürsen Ümit hanımla da görüşebilirsin. Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım pozitifi görünce de bitmiyor bekleyişler kese ve kalbi bekliyorum ben de bakalım hayırlısı

Kızlar yumurtalarım toplandı. 32 tane çıktı ancak 5.güne 7 tane kaldı.. taze transfer olmayacak. 2-2-3 şeklinde donduruldu. Bugün adet oldum bittiği gün histereskopi yapılacak... hakkımızda hayırlısı... doktor 1 ayda öyle bekleyecegiz dedi. Yani Mayıs sonu Haziran başı gibi bir aksilik olmazsa transfer düşünüyoruz...

Merhaba kızlar. Dün şiddetli karın ağrısıyla doktoruma gitim, alttan ultrasonla bakarak bende %50 ihtimalle düşük tehdidi olduğunu söyledi. Kesenin üst kısmında bir kanama olmuş, ağrıya sebep olan oymuş. Keseyi üst kısımdan küçük bir bölgeden rahim duvarından ayırmış. Şimdi kanlı bölgenin kendi kendini iyileştirip kesenin kalan kısmını tekrar rahim duvarında gömmesi gerekiyor. Rabbime sığındım bekliyorum. Duaya ihtiyacım var.

Yüzde elli ihtimalle de sağlıklı bir süreç ve mutlu son ihtimali var o zaman. İnşallahhh sağlıkla neşeyle ulaşırsın o günlere

Guzelim benim cok gecmis olsun.cok uzgunum...olmamasi..hayirdan uzulme hic..ama olurmu..saglikli degilmiski tutunmamis..sagliksizsa zaten hic olmasin ..cok daha iyi..canim hic oyle dusunme..her tedavide insan bi yoruluyoo..ama sonra hemen toparlaniyoo..allah bir dhaa yasatmaz insallah..3. Yada 4. Ye gerek kalmaz..embriyon varsa..vakit gecirmeden..transfer olmalisin bence..bizlerin yasi ileri..o yuzden vakit gecirme luksumuz cok yok..

Merhaba canimm..tedavin hayirli ugurlu olsun..masallahhh...harika bir sonuc bu..rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin insallahsenide listemize ekleyebilirmiyim.canim..

Canimmmm...cok cok gecmis olsun.. allah nazarlardan korusun sizleri..insallahh..en kisa zamanda sifa olsun..bebegin seninle olsun canim..dualarim seninle ...canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…