• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Hayirlisi olsun canim💕💕amin insallahh..kapanmaz.🙏🙏cok ters zmaanlara denk geldik boyle..allah yardimcimiz olsun insallah..
Canım geçen yıl daha kötüydü aslında geçen yıl da bekleyelm şu virüs bitsin diyorduk. Ee bitmedi sonuc itibariyle. Biri bitse biri baslıcak zamanın geneli kötü artık. Biz hiçbirşeyden etkilenmeden düzgün psikolojiyle tedaviye baslamamız lazım. İnsallah hersey iyi olcak😊

Canım geçen yıl daha kötüydü aslında geçen yıl da bekleyelm şu virüs bitsin diyorduk. Ee bitmedi sonuc itibariyle. Biri bitse biri baslıcak zamanın geneli kötü artık. Biz hiçbirşeyden etkilenmeden düzgün psikolojiyle tedaviye baslamamız lazım. İnsallah hersey iyi olcak😊
🤗🤗🤗🤗🤗💕💕💕canimcim insallah...rabbimm...bu zorluklara ragmen..yuzumuzu guldurur..hepimizin.🙏😍😍

Kimyasal canim 28 e düşmüş degerim😔
cok gecmiş olsun😔 ne diyelim bilemiyorum ki..herseyde bir hayır vardir demekten baska söz yok.ama buna da sükür,kürtaj gerektirmemesine bile seviniyoruz😔Allah ım tüm su mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine en guzelini versin tez zamanda insallah 🙏

Ah kizlar paralar gitti bitti kalmadi zar zor toparlamistik zaten..yas 39 amh 0.5 belli ki kalitede pek iyi degil zaman da yok yas geciyor

.Tamam olmadiysa olmadi vazgec te diyemiyorum...herkes 1 koyup 1000 yapiyormus su coin işlerine mi girsem😃 valla nerden bulacağız.para :KK70:

cok gecmiş olsun😔 ne diyelim bilemiyorum ki..herseyde bir hayır vardir demekten baska söz yok.ama buna da sükür,kürtaj gerektirmemesine bile seviniyoruz😔Allah ım tüm su mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine en guzelini versin tez zamanda insallah 🙏
Allah razı olsun canim..insallah 🙏🙏🙏

Ah kizlar paralar gitti bitti kalmadi zar zor toparlamistik zaten..yas 39 amh 0.5 belli ki kalitede pek iyi degil zaman da yok yas geciyor

.Tamam olmadiysa olmadi vazgec te diyemiyorum...herkes 1 koyup 1000 yapiyormus su coin işlerine mi girsem😃 valla nerden bulacağız.para :KK70:
Canim prp yaptırmayı önermedi mi doktorun ?

Seni okadar iyi anliyorumki canim..son 1.5 senede 1 asilama 3 tup..onca igneler ilaclar..diger tedavilerimi ertleemeler..tup bebek yuzunden..birde o ilaclarin etkisiyle..hergun adetli gibi ortalikta dolasmalar..🤗🤗allah esime zaten peygamber sabri vermis..en son tedavide kasimdaki yani daha yapmam diyodum..ama yaş beni birasda gaza getiren..sonradan pisman olmiyim diye tekrardan kollari sivadim 2 ay once..ama herserde bi hayir vardir..allahim insallah..sagliklii bir sekilde nasip etsin bizlere..lutfen dogal dene bu ay..tedavi ustune dogal gebelik yasayanlarda cok oluyo..burda da tanidigim arkadaslar oldu ..ben kimyasalin ustune denedim ama olmadi..ama belki senin olur..insallahta olur...🙏🙏🙏🤗🤗🤗

Prp nin etkisi olmadı mı canım daha çok yumurta elde etmediniz mi ?
Prp yi toplamadan sonra yapti canim transferden once histereskopi yapmak istedi...Rahmi genclestirelim tutunmayi kolaylaştırır diye...keske opu dan önce yapsa idi demi...Prp nin olur ya dogal yolla olabilmesine az da olsa etkisi olur mu ki.Sayi artıyorsa velki ya da histereskopi nin...gala umudum olmasına da şaşıyorum da..

Seni okadar iyi anliyorumki canim..son 1.5 senede 1 asilama 3 tup..onca igneler ilaclar..diger tedavilerimi ertleemeler..tup bebek yuzunden..birde o ilaclarin etkisiyle..hergun adetli gibi ortalikta dolasmalar..🤗🤗allah esime zaten peygamber sabri vermis..en son tedavide kasimdaki yani daha yapmam diyodum..ama yaş beni birasda gaza getiren..sonradan pisman olmiyim diye tekrardan kollari sivadim 2 ay once..ama herserde bi hayir vardir..allahim insallah..sagliklii bir sekilde nasip etsin bizlere..lutfen dogal dene bu ay..tedavi ustune dogal gebelik yasayanlarda cok oluyo..burda da tanidigim arkadaslar oldu ..ben kimyasalin ustune denedim ama olmadi..ama belki senin olur..insallahta olur...🙏🙏🙏🤗🤗🤗
Ah canim keske ama ne bileyim o mucize 10 yılda 1 kere olmadi ki..dogal yoldan kimyasal gebelik bile olmadı...Keske keske olsa🙏🙏

Histereskopi ve prp yapildi acaba diyorum simdi etkisi olur mu ki..

Esimin sayisi da duzelmisti biraz.

En azından kimyasal bile olsa gebelik olustu diye sevineceğim aklıma gelmezdi...

Prp yi toplamadan sonra yapti canim transferden once histereskopi yapmak istedi...Rahmi genclestirelim tutunmayi kolaylaştırır diye...keske opu dan önce yapsa idi demi...Prp nin olur ya dogal yolla olabilmesine az da olsa etkisi olur mu ki.Sayi artıyorsa velki ya da histereskopi nin...gala umudum olmasına da şaşıyorum da..
Canim benim soyledigim yumurtalık gençlestirme için yapilani. Daha çok sayıda ve daha kaliteli yumurta elde etmek için yapılıyor. Amh sorunu olduğunu söyleyince doktorun yapmıştır belki diye düşündüm. Bebegin tutunmama sebebi %80 oranında embriyo yani yumurta kaynaklı oluyor çünkü.Kadinlarda yaş ilerledikçe yumurta kalitesi de düşüyormuş.Rahmin ne kadar iyi olursa olsun bebek sagliksizsa kimyasal,bos gebelik yada dusukle sonuclaniyor. Yeniden deneyeceksen bunu bir araştır bence

Biz de 2500 euro ödeyeceğiz canım... 25.000 TLye yakın.. Napalım yeter ki gelsinler giden para olsun :)
Oo canım hadi ya . E tabi sonunda bebiş varsa herseye değer tabii ki 😊
Peki hangi merkezde yaptırıyordun

Cok mantıklı aslında 😂
Ama sürekli de çıkmıyor ki Meret 😂 bi düşüyo çıkıyo😄

En azından kimyasal bile olsa gebelik olustu diye sevineceğim aklıma gelmezdi...
🤗🤗🤗buruk bir sevinc aynen caniminici..islemlerde gormussun..sansin aslinda fazla..gecen sene haziran ayinda bi arkadasim 41 yasindaydi..beraber tedavi olmustuk.benim negatif onunda kimyasal olmustu o ay..neyse..sonraki ay histeroskopi olmustu..olduktan sonraki ayda dogal yolla kalmisti..sadece inan..olurmu..

Back