İnşallah canım...kilomu verecrgim vitamin kullanmaya devam biraz da para biriktirecegim hayattan para pul zenginlik beklemiyoruz ki insallah elbet kavuşacağız simdi olmadi baska zamana ins..Cnm ins bir dahakine olur.
Demi iste ona bile sevinir hale geliyoruzBen de öyle. 2 ay önce kimyasal oldu ona bile sevindim döllenme olmuş diye en azından.
Evet. iki hafta sonra transferim var umarım o da kimyasal olmaz. Umutla senin güzel haberini bekliyordum. Benim tek embriyo bir de .Demi iste ona bile sevinir hale geliyoruz
Canim benim kimyasal oldu dun ogrendim yaEvet. iki hafta sonra transferim var umarım o da kimyasal olmaz. Umutla senin güzel haberini bekliyordum. Benim tek embriyo bir de .
Biliyorum. Keşke olsaydı. Kısmet. yeniden deneme için maddi manevi toparlanirsin inşallah.Canim benim kimyasal oldu dun ogrendim ya
Insallah canim...Aglayamadim bile o kadar alışmışım ve taşlaşmış ki yuregim...Biliyorum. Keşke olsaydı. Kısmet. yeniden deneme için maddi manevi toparlanirsin inşallah.
Canım ben yurtdışındayım, Almanya da Kinderwunsch centrum a gidiyorum.Oo canım hadi ya . E tabi sonunda bebiş varsa herseye değer tabii ki
Peki hangi merkezde yaptırıyordun
Ee o zaman normal sayılır, türkiye sandım canımCanım ben yurtdışındayım, Almanya da Kinderwunsch centrum a gidiyorum.
Senin transfer oldu mu ? Benden bir iki hafta önce başlamıştın sanırım tedaviyeEe o zaman normal sayılır, türkiye sandım canımgerçi türkiyede de 25 bini bulan tedaviler var zorluğa göre değişiyor tabi
Bizde benim sağ tüpümün tıkalı olması ve yaş nedeniyle Amh değerimin azalması dışında başka bir sıkıntımız yok çok şükür, ama geç kalmak da istemedik :) Yine Tryi kıyaslarsak burada uç tedaviler 10 bin Euroya kadar çıkıyormuş. Üstelik bize verilen fiyat sadece 3 tüp denemesi için geçerli, sonrası malum, pamuk eller cebeEe o zaman normal sayılır, türkiye sandım canımgerçi türkiyede de 25 bini bulan tedaviler var zorluğa göre değişiyor tabi
Positif olan arkadaşlar bel ağrısı olan varmı? 4 gündür belimden sırtıma kadar çok fena ağrılarım oluo ve ara sıra kasıklarımda sancım oluo normalmi sizce?
Evet canim baya koylaşmış kos hemen kan ver acildenEki Görüntüle 2832030
En alttakini simdi yaptim neden koyulasti kimyasal gebelikti..39 dan 28 e dusmistu
Olabiliyor evet benim esimin devlette 35 milyon çıkmıştı son testte daha sonra tedavi gördüğümüz doktorumuz istedi onun onerdigi yerde yaptirdik ve 7 milyon du sonuçKızlar bugün eşim 3. Ye sperm testi vermeye gitti ve 1 buçuk ay önce 10 milyon olan sperm 85 milyon olmuş 1 buçuk ay önce gittiği hastaneye değil başka bi hastaneye gitti. Bugün tüp bebek doktoruyla görüşmeye gittiğimizde de doktor bugün bakılan test yanlış bakılmış belli ki dedi hangi hastanede yaptırdığımızı falan sordu söyledik o hastane makineyle bakıyor yanlış ölçmüş makine dedi ya neye inancağımı şaşırdım 2 buçuk aydır eşim bissürü kür yapıyo vitamin alıyo spor yapıyo falan tam mutlu olduk sonucu görünce doktor böyle diyince modumuz düştü ... yine de tüp bebeğe başlamaya karar verdik ve bayrama denk gelse bile çalışıyorlarmış yani en azından benim yaptıracağım hastane çalışıyormuş... bu testle alakalı bu tarz şeyler duyan ya da bilen var mı acaba? Yani diyelim ki makine yanlış ölçtü ama yani bu kadar mı yanlış ölçer ?
Baya belirgin şekilde koyulasmis canım kan ver hemen insallah artmıştırEki Görüntüle 2832030
En alttakini simdi yaptim neden koyulasti kimyasal gebelikti..39 dan 28 e dusmistu
merhaba burda da yerimi alıyımMerhaba kizlar.⚘⚘.topigimiz hayirli ugurlu olur insallah.bol bol pozitif sonuclar alalim..transfer oncesi ..sonrasi...neler yapiyorsunuz..
breath12 mayis-haziran Ballikko nisan-mayis @haemsa mayis @DenizMelek1907 nisan-mayis @simin55 nisan -mayis @pulim08 nisan-mayis @Melanya mayis-haziran @Elmas arslan nisan @elcin123 nisan @melo2039 21 nisan 5.gun embiyosu.cift..
@DLK033 1 nisan 3. Gun embriyosu @Esmer 24 5 nisan 6.Gun embriyosu @eladadn 1 nisan 5. Gun embriyosu.cift. . @RAAT 31 mart 3.Gun embriyosu.cift @Siyahinci12 3 nisan 3. Gun embriyosu... @candyyyy nisan-mayis 5. Gun embriyosu @Nevermindjustsmile mayis @Bulutumsu7 mayis-haziran @Cemrewww mayis 3.gun embriyosu @Zeynepkur 13 nisan 5.gun embriyosu..cift
Nm88326 mayis @Aponjj mayis 5.gun embriyosu.cift I izmirli3533 nisan 3. Gun embriyosu. @NaaNaa nisan_mayis 5. Gun embriyosu @asyaaaa 9 nisan 5. Gun embriyosu @Sohrab 9 nisan 5. Gun embriyosu.cift @ARYA4570 nisan-mayis @MrvEfe nisan-mayis 5. Gun embriyosu. aysunayy 10 nisan 5. Gun embriyosu..cift @nurr64 mayis 5.gun embriyosu.cift
@Roseemarryy 8 nisan 5.gun embriyosu.cift @KbrOzkn5060 8 nisan 5.gun embriyosu @Yelserk nisan 5. Gun embriyosu @minik kalp0753 nisan @Monaezop 15 nisan 3.gun embriyosu.cift @yakut1 4 mayis @Elifimm30 mayis-haziran @Azsekerli17 nisan-mayis @Deniz3525 nisan papatyakokankadin nisan 5.gun embriyosu..
@Morsumbul07 nisan-mayis 5.gun embriyosu @Ruzgarruya 19 nisan 3. Gun embriyosu A Ataabetull nisan @hththt nisan-mayis @Israrlacalinankapi 17 mayis 5. Gun embriyosu..cift @Suzaannn21 mayis 6.gun embriyosu..cift @Prensssprensesss mayis @eluard mayis 5.gun embriyosu.
Umarım güzel haberini alırız canimmerhaba burda da yerimi alıyım19nisanda 2adet 5.gün embriyosu transfer edildi bu benim 5.denemem inşallah hepimiz pozitifleri görelim
Merhaba canimmerhaba burda da yerimi alıyım19nisanda 2adet 5.gün embriyosu transfer edildi bu benim 5.denemem inşallah hepimiz pozitifleri görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?