2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Ee o zaman normal sayılır, türkiye sandım canım gerçi türkiyede de 25 bini bulan tedaviler var zorluğa göre değişiyor tabi
Bizde benim sağ tüpümün tıkalı olması ve yaş nedeniyle Amh değerimin azalması dışında başka bir sıkıntımız yok çok şükür, ama geç kalmak da istemedik :) Yine Tryi kıyaslarsak burada uç tedaviler 10 bin Euroya kadar çıkıyormuş. Üstelik bize verilen fiyat sadece 3 tüp denemesi için geçerli, sonrası malum, pamuk eller cebe

Kizlar sizi heyecanladirayim mi idrar testi yaptım koyulasti..Ben kan testine gidiyorum

Olabiliyor evet benim esimin devlette 35 milyon çıkmıştı son testte daha sonra tedavi gördüğümüz doktorumuz istedi onun onerdigi yerde yaptirdik ve 7 milyon du sonuç

merhaba burda da yerimi alıyım 19nisanda 2adet 5.gün embriyosu transfer edildi bu benim 5.denemem inşallah hepimiz pozitifleri görelim

merhaba burda da yerimi alıyım 19nisanda 2adet 5.gün embriyosu transfer edildi bu benim 5.denemem inşallah hepimiz pozitifleri görelim
Merhaba canimtedavin hayirli ugurlu olsun..rabbim saglicakla kucagina da almayi..nasip etsin..insallahbende 4. Denememe hazirlaniyoruminsallah saglicakla alalimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…