• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Merhaba bugün estrofem decavit ve coraspirin kullanmaya başladım bende , sanırım decavitin içeriğinde olduğu için ekstra başka folik asit takviyesi vermedi doktorum , sende yasmin kullanmış mıydın ?
Adetin kaçıncı günündesiniz transfer hazırlığı değilmi :)

Kizlar..tam kapanma grlebilirmis..oyle soylentiler var..mayis ayinda..hastaneler kapanabilrimi acaba..eger oyle olursa..benim 1 ay daha ertelenir..offf..ya..vaka sayilari cok fazla..

Kizlar..tam kapanma grlebilirmis..oyle soylentiler var..mayis ayinda..hastaneler kapanabilrimi acaba..eger oyle olursa..benim 1 ay daha ertelenir..offf..ya..vaka sayilari cok fazla..
Sanmıyorum canım ya 😮 hastane sonucta kapanacak en son yer 😒

hastaneler kapanmaz canım ama tüp bebek kısımları kapanır mı bilmiyorum tedavısı başlayanları yarıda bırakmazlar ama yeni başlıcak olanları belkı kabul etmezler

hastaneler kapanmaz canım ama tüp bebek kısımları kapanır mı bilmiyorum tedavısı başlayanları yarıda bırakmazlar ama yeni başlıcak olanları belkı kabul etmezler
Canim benim korkum aslinda su..onceki tedavimde..tam 3 ay kullanmistim..tedaviye basliyacaktik..doktorum korona olmustu..1 ay daha kullan demislerdi bana..simdi yine aynisini diyebilirler..sonucta ignelere baslamadim henuzz..bakalim..hayirlisi ne ise o olsun..bizler icin..kuzum..

Dogrudur canim..cok ozur💕💕🙈ayni zmanlara denk gelrbiliriz.buarada..rabbim nasip ederse banadaa..🤗🤗🤗💕💕hemen eklemk isterim..bazen dedigim gibi..gozumden kaciyor..is yogunlugundan💕💕rabbim saglicaklaa kucaginada almayi nasip etsin tatlim benim🙏🙏💕💕💕
Estfllah olur boyle seyler insallah beraber mucizelerimize kavusuruz be ve topikte tum arkadaslarla pozitifleri gormek nasip olur. Amin hepimize nasip etsin

Hayirlisi olsun canim..ama tam kapanma olursa hastanelerde kapanir..bu tarz tedavilere diye dusunuyorum..keske ilac tedavime 1 ay once baslasaydim..
lutfen endiselenme,tüp bebek merkezleri sadece covid ilk cıktığında bir sureligine kapandi ki o da kendi insiyatiflerinde.ki zaten tedavisi devam edenlere devam edildi.yeni hasta alinmadi.ama birdaha tamamen kapatmazlar.tüm islemler aynen devam eder.gidip gelme konusunda da zaten izinli oluyorsun verdikleri kağıtla.sorunsuz devam eder tedavilerimiz🙏

Hayirlisi olsun canim..ama tam kapanma olursa hastanelerde kapanir..bu tarz tedavilere diye dusunuyorum..keske ilac tedavime 1 ay once baslasaydim..
Herseyde bir hayır vardır canım geçen yıl bi aralar kapanmıstı tüp bebek bölümleri ama artık kapanmaz sanmıyorum kötümser düşünmeyelim iyi düşünelim iyi olsun😊

Evet evet iğne tedavisi görüyorum çok şükür ki aradılar değerler iyiymiş cuma günü opu var dua edin nolur iyi sonuçlarım çıksın
İnsallah hersey yolunda gider 😊 2 yumurta bile olsa Opu olur iptal olmaz. İnsallah bol kaliteli yumurtaların olur insallah 😍

Merhaba bugün estrofem decavit ve coraspirin kullanmaya başladım bende , sanırım decavitin içeriğinde olduğu için ekstra başka folik asit takviyesi vermedi doktorum , sende yasmin kullanmış mıydın ?
Yasmin kullanmadım coraspirinide adet bitimi başlamamı istedi benim dondurulmuş embryo transveri olucak.

lutfen endiselenme,tüp bebek merkezleri sadece covid ilk cıktığında bir sureligine kapandi ki o da kendi insiyatiflerinde.ki zaten tedavisi devam edenlere devam edildi.yeni hasta alinmadi.ama birdaha tamamen kapatmazlar.tüm islemler aynen devam eder.gidip gelme konusunda da zaten izinli oluyorsun verdikleri kağıtla.sorunsuz devam eder tedavilerimiz🙏
Canim insallah...bir taraftan diken ustundeyiz..allah yardimcimiz olsun hepimizin🙏🙏

Herseyde bir hayır vardır canım geçen yıl bi aralar kapanmıstı tüp bebek bölümleri ama artık kapanmaz sanmıyorum kötümser düşünmeyelim iyi düşünelim iyi olsun😊
Hayirlisi olsun canim💕💕amin insallahh..kapanmaz.🙏🙏cok ters zmaanlara denk geldik boyle..allah yardimcimiz olsun insallah..

Back