2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Benimde kafam çok boş kaldı bu aralar takacak birsey bulamayınca bunu buldum adetimi de bu düşüncelerle ben 1 hafta geciktiririm bayrama net denk gelir benm transferim amaaaaannnn napiiim ya benim canım saolsun
Aynen canım bosver yüzdük yüzdük kuyruguna geldik benm 2 gün gecikmeli olcak sanıyorum yumurtlamayı takip ettim yumurtladıktan 14 gün sonra kesin oluyom bakalım olcammı 28 inde

Yumurta toplama döneminde hormonlarınızda nasıl bir değişiklik oldu? İğnelerden mi?
Depresyona girdim ben adeta. Opu'dan sonra çok kötü oldum hafif ohss geçirdim. Sürekli ağlıyordum, sürekli sinirli haller, içim sürekli sıkılıyor sürekli canım yanıyordu çünkü göbeğimde iğne vurulmadık yer kalmamıstı artık direncim düşmüştü biri dokunsa canım yanıyodu. Kafamı yerden kaldıramaz hale geldim. Neyse ki opu dan 13 gün sonra adet oldum da rahatladım bir nebze.. ama tam rahatlama zamanım 2.adetimden sonraydı. Yani şu 2-3 haftadır rahatım diyebilirim. Doktorum cok normal olduğunu söyledi bu tür durumların.

Kizlar diger gruptan bir gelisme oldu bayramin ilk iki gunu calismiyolarmis boyle soylediler ama her merkez hastane farkli olabilir siz yine de kendi merkezinizle konuşun ay başında
Canım hangi merkezde yaptırıyorsun

Kuzum ben fulya acibadem de istanbul ama diger gruptaki arkadas nerde bilemiyorum.
Ben haftaya doktorumla konusurum en iyi onlar yonlendirir siz de oyle yapin sekerler
Ben amerikan hastanesinde yaptırıyorum yarın bi arıyım sorayım en iyisi sonra doktorumla iletişime geçerim

Aaa super ogren bakalim bizi de bilgilendirirsin ozel hastanelerin politikalqri aynidir bu surecte
Evet canım aynıdır büyük ihtimalle. 2 gün dahanGeç transfer etseler birşey olmaz bence doktorlar da ona göre ilac dozunu ayarlarlar. İyi oldu bu konuyu konustugumuz

Çok geçmiş olsun. Benim de bu 2. denemede uzun protokol uygulandı ve bu ilaçlar çok kötü etkiledi beni. Sürekli ağlama krizleri, kalp çarpıntıları, ateş basmaları. Ama en kötüsü opudan sonraki ohss. 5 gün boyunca sürekli kusuyordum. Allahtan hafif düzeyde atlatmıştım

Merhaba aynı gün transferimizzz sizin yumurta toplama ne zaman olacak acab a
Canm benm yumurtalar toplanalı iki ay kadar oldu. Yumurta toplandı adet oldum histereskopi ve rahime çizik atılma oldu. Sonra adet oldm ilaclar baslandı işte. Mayıs 4 ye dondurulmus beşinci gün embriyosu transver edilcek Allahtan bi mani cıkmazsa inşallah

Evet canım aynıdır büyük ihtimalle. 2 gün dahanGeç transfer etseler birşey olmaz bence doktorlar da ona göre ilac dozunu ayarlarlar. İyi oldu bu konuyu konustugumuz
Evet sekercigim yaa doktorlar islerini bilirler biz ne kadar konussak bos Tek duamiz hayirli zamanda en dogru zamanda olsun insallah

Aynen canım bosver yüzdük yüzdük kuyruguna geldik benm 2 gün gecikmeli olcak sanıyorum yumurtlamayı takip ettim yumurtladıktan 14 gün sonra kesin oluyom bakalım olcammı 28 inde
Ayy şu yumurtlama takibini bir ben beceremiyorum benim kaset testlerle aram hiç iyi değil çünkü gece bile kalkıp sürekli su içtiğim için benim testler hep silik çizgi hiç koyu olmuyor bak biz kesin aynı zamanlara denk geleceğiz hissediyorum senin hastane iyiymis ama Amerikan hastanesi eminim doktorlar laboratuvar vs çok çok iyidir keşke bende İstanbul’da olsaydim . Bu tutmazsa düşünebilirim

Ben amerikan hastanesinde yaptırıyorum yarın bi arıyım sorayım en iyisi sonra doktorumla iletişime geçerim
ahh eski tedavi olduğum yercok severim..bazen olmayinca degisiklik gerek diyerek degistirdik..doktorunuz kim? kaçıncı tedaviniz? birde yanılmıyorsam bayramlarda calışıyorlar die hatirliyorum.sadece kendi doktorunuz olmayabilir

Aaa öyle mii
Ben de sevdim sıcak bir ortamı vardı. Doktorum normalde okan üniversitesinde çalışıyor ama toplama ve transferi Amerikanda yapıyor embriyolog'unu çok övdü doktorum. Bayramda çalışıyorlarsa süper çok sevindim bakalım doktorumla görüşeceğim. İlk tedavim bu arada ilk transfer olacak dondurma işlemi yapıldı Mart ayında

Canım doktorum da çok övmüştü laboratuvarını embriyologunu özellikle. O yüzden amerikanda yaptı özellikle embriyolog çok önemliymiş. Tabi önemli olan spermin ve yumurtanın kalitesi gerisi biraz şans. Sen öyle düşünme tabii ki bu tutmazsa diye neden tutmasın. Bende hissediyorum valla beraber olacakmısız gibi geliyor toplamamız beraber olmustu dimi

evet,cok pahali gibi düşünülüyor hatta ama hicbir farki yok diger merkezlerden.kendimi kendi hastanemdeymisim gibi hissederdimembriyologlarida basarili ve iyi insanlar gercekten.
doktorunuz dıs merkezdense muhakkak hastaneden ziyade doktorunuza danışın bence umarim hepimiz guzel haberler veririz mayista

Tebrik ederim canım Rabbim eline ayağına sağ salim kavuştursunÇok ama çok güzel bir haber bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…