6. Gün embriyosu ve tek konuldu umarım tutarTeşekkür ederim canım kaçıncı gün embriyosu kaç tane kondu canım
Canım ben de uyku yapmıyodu vallaTabiii ki insallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.
Bu ilaçlar iğneler size de uyku yapıyor mu acaba iğne den 10 dakika sonra hemen ağırlık geliyor uyuyuyorum
Aynen canım bosver yüzdük yüzdük kuyruguna geldikBenimde kafam çok boş kaldı bu aralar takacak birsey bulamayınca bunu buldumadetimi de bu düşüncelerle ben 1 hafta geciktiririm bayrama net denk gelir benm transferim amaaaaannnn napiiim ya benim canım saolsun
Depresyona girdim ben adeta. Opu'dan sonra çok kötü oldum hafif ohss geçirdim. Sürekli ağlıyordum, sürekli sinirli haller, içim sürekli sıkılıyor sürekli canım yanıyordu çünkü göbeğimde iğne vurulmadık yer kalmamıstı artık direncim düşmüştü biri dokunsa canım yanıyodu. Kafamı yerden kaldıramaz hale geldim. Neyse ki opu dan 13 gün sonra adet oldum da rahatladım bir nebze.. ama tam rahatlama zamanım 2.adetimden sonraydı. Yani şu 2-3 haftadır rahatım diyebilirim. Doktorum cok normal olduğunu söyledi bu tür durumların.Yumurta toplama döneminde hormonlarınızda nasıl bir değişiklik oldu? İğnelerden mi?
Canım hangi merkezde yaptırıyorsunKizlar diger gruptan bir gelisme oldu bayramin ilk iki gunu calismiyolarmis boyle soylediler ama her merkez hastane farkli olabilir siz yine de kendi merkezinizle konuşun ay başında
Kuzum ben fulya acibadem de istanbul ama diger gruptaki arkadas nerde bilemiyorum.Canım hangi merkezde yaptırıyorsun
Ben amerikan hastanesinde yaptırıyorum yarın bi arıyım sorayım en iyisi sonra doktorumla iletişime geçerimKuzum ben fulya acibadem de istanbul ama diger gruptaki arkadas nerde bilemiyorum.
Ben haftaya doktorumla konusurum en iyi onlar yonlendirir siz de oyle yapin sekerler
Aaa super ogren bakalim bizi de bilgilendirirsin ozel hastanelerin politikalqri aynidir bu surecteBen amerikan hastanesinde yaptırıyorum yarın bi arıyım sorayım en iyisi sonra doktorumla iletişime geçerim
Evet canım aynıdır büyük ihtimalle. 2 gün dahanGeç transfer etseler birşey olmaz benceAaa super ogren bakalim bizi de bilgilendirirsin ozel hastanelerin politikalqri aynidir bu surecte
Çok geçmiş olsun. Benim de bu 2. denemede uzun protokol uygulandı ve bu ilaçlar çok kötü etkiledi beni. Sürekli ağlama krizleri, kalp çarpıntıları, ateş basmaları. Ama en kötüsü opudan sonraki ohss. 5 gün boyunca sürekli kusuyordum. Allahtan hafif düzeyde atlatmıştımDepresyona girdim ben adeta. Opu'dan sonra çok kötü oldum hafif ohss geçirdim. Sürekli ağlıyordum, sürekli sinirli haller, içim sürekli sıkılıyor sürekli canım yanıyordu çünkü göbeğimde iğne vurulmadık yer kalmamıstı artık direncim düşmüştü biri dokunsa canım yanıyodu. Kafamı yerden kaldıramaz hale geldim. Neyse ki opu dan 13 gün sonra adet oldum da rahatladım bir nebze.. ama tam rahatlama zamanım 2.adetimden sonraydı. Yani şu 2-3 haftadır rahatım diyebilirim. Doktorum cok normal olduğunu söyledi bu tür durumların.
Canm benm yumurtalar toplanalı iki ay kadar oldu. Yumurta toplandı adet oldum histereskopi ve rahime çizik atılma oldu. Sonra adet oldm ilaclar baslandı işte. Mayıs 4 ye dondurulmus beşinci gün embriyosu transver edilcek Allahtan bi mani cıkmazsa inşallahMerhaba aynı gün transferimizzz sizin yumurta toplama ne zaman olacak acab a
Evet sekercigim yaa doktorlar islerini bilirler biz ne kadar konussak bosEvet canım aynıdır büyük ihtimalle. 2 gün dahanGeç transfer etseler birşey olmaz bencedoktorlar da ona göre ilac dozunu ayarlarlar. İyi oldu bu konuyu konustugumuz
Aminn canımm aminnEvet sekercigim yaa doktorlar islerini bilirler biz ne kadar konussak bosTek duamiz hayirli zamanda en dogru zamanda olsun insallah
Ayy şu yumurtlama takibini bir ben beceremiyorumAynen canım bosver yüzdük yüzdük kuyruguna geldikbenm 2 gün gecikmeli olcak sanıyorum yumurtlamayı takip ettim yumurtladıktan 14 gün sonra kesin oluyom bakalım olcammı 28 inde
ahh eski tedavi olduğum yerBen amerikan hastanesinde yaptırıyorum yarın bi arıyım sorayım en iyisi sonra doktorumla iletişime geçerim
Aaa öyle miiahh eski tedavi olduğum yercok severim..bazen olmayinca degisiklik gerek diyerek degistirdik..doktorunuz kim? kaçıncı tedaviniz? birde yanılmıyorsam bayramlarda calışıyorlar die hatirliyorum.sadece kendi doktorunuz olmayabilir
Canım doktorum da çok övmüştü laboratuvarını embriyologunu özellikle. O yüzden amerikanda yaptıAyy şu yumurtlama takibini bir ben beceremiyorumbenim kaset testlerle aram hiç iyi değil çünkü gece bile kalkıp sürekli su içtiğim için benim testler hep silik çizgi hiç koyu olmuyor bak biz kesin aynı zamanlara denk geleceğiz hissediyorum senin hastane iyiymis ama Amerikan hastanesi eminim doktorlar laboratuvar vs çok çok iyidir keşke bende İstanbul’da olsaydim . Bu tutmazsa düşünebilirim
evet,cok pahali gibi düşünülüyor hatta ama hicbir farki yok diger merkezlerden.kendimi kendi hastanemdeymisim gibi hissederdimAaa öyle mii
Ben de sevdim sıcak bir ortamı vardı. Doktorum normalde okan üniversitesinde çalışıyor ama toplama ve transferi Amerikanda yapıyorembriyolog'unu çok övdü doktorum. Bayramda çalışıyorlarsa süper çok sevindim bakalım doktorumla görüşeceğim. İlk tedavim bu arada ilk transfer olacak dondurma işlemi yapıldı Mart ayında
Tebrik ederim canım Rabbim eline ayağına sağ salim kavuştursunKızlar Selamlar bugün son tahlilim oldu
Transfer sonrasi 12.gun 75 ui cikmisti
14.gun 182 ui
Bugun 18.gun 1235 ui çıktı elhamdülillah, minik mucizem tuttudualarimdasiniz Rabbim bekleyen herkese nasip eylesin ❤❤❤
İlk tüp bebek deneyimimdi 3 günlük taze embriyo transfer edildi, şuan progestan devam ediyorum fitil olarak 2 sabah 2 akşam
Bekleme sürecinde belirtilerim oldu, 8. 9. Günde kasık ağrılarım oldu adet olacakmışım gibi, bulantım vardı, ve soğan sucuk kokusuna hassaslastim fikir olsun diye özetledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?