Canım martta yumurtalarım toplandı benim donduruldu mayısın ortasında sanırım bayrama denk gelicek transferimBennn28 nisan da yumurta toplama 3 mayis transfer .sen ne zaman tedavıye başladın canım
Canım devletse doktorlar ona göre ilaçları ayarlarlarBir bayram mağduru da benim kızlar :) haberleselim benimkisi devlet hastanesi ama. Bu ay sonu transfer tedavisine baslayacagim
Canımcım neden bekleyesin boşuna 1 ay daha. Basla tabii ki doktorunla iletişim halinde ol kuşkularını anlat onlar ilacı dozlarını ayarlarlar bayrama denk gelmicek şekilde .Kizlar benimde..eger nasip olursa tam bayrama denk geliyo toplama felan..olursa..sıkıntı olmaz heralde..ne olcak bilmiyorum bende..sizce 1 adet daha beklemelimiyim..1 adet sonrasidaa.haziranin ilk gunleri olabilir..taze olcak brnim nasip olursa..ne yapcagimi bilemedim..
Tabiii ki insallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.Canım martta yumurtalarım toplandı benim donduruldu mayısın ortasında sanırım bayrama denk gelicek transferimsüreçlerini buraya yaz bizi tecrübelendir olurmu
Tabiii ki insallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.Canım martta yumurtalarım toplandı benim donduruldu mayısın ortasında sanırım bayrama denk gelicek transferimsüreçlerini buraya yaz bizi tecrübelendir olurmu
Bu ilaçlar iğneler size de uyku yapıyor mu acaba iğne den 10 dakika sonra hemen ağırlık geliyor uyuyuyorumCanımcım neden bekleyesin boşuna 1 ay daha. Basla tabii ki doktorunla iletişim halinde ol kuşkularını anlat onlar ilacı dozlarını ayarlarlar bayrama denk gelmicek şekilde .
2015den beri korunmayı bıraktık, son 1 senedir de ciddi ciddi düşündük tüp bebeğe başvurdukne zamandan beridir istiyorsunuz canım :)
Maşallah canım
Benimde kafam çok boş kaldı bu aralar takacak birsey bulamayınca bunu buldumAyy bizde de aynı sorular kafam hep oradaolsun ya devlet değilya sonucta gelir yaparlar heralde diye düşünüyorum zaten yasaklar var tatilde yapamazlar heralde veya bayrama denk getirmicek şekilde ilaçları kullandırırlar bence .
evet igneleri yaptigim 10-12 gunluk surecte ignelerden sonra bende sizip kaliyordum. hatta eşimde şasiriyordu sana ne oluyor diye:) resmen bayginlik gecirir gibi sabaha kadar uyuyordum:)Tabiii ki insallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.
Bu ilaçlar iğneler size de uyku yapıyor mu acaba iğne den 10 dakika sonra hemen ağırlık geliyor uyuyuyorum
Teşekkür ederim canım kaçıncı gün embriyosu kaç tane kondu canımDün transferim oldu canım sonuç belli olana kadar da devam edecekmişim. Seninde tedavin hayırlı olsun inşallah
Bu tedavinle evladına kavuşursun ins2015den beri korunmayı bıraktık, son 1 senedir de ciddi ciddi düşündük tüp bebeğe başvurduk
Merhaba canim.Beni de listeye ekler misinizzz ? Benimde 28 nisan da yumurta toplamam olacak sanırım 3 Mayıs gibi de transferimÇok dua bekliyorum hepinizden
Evet canim..ben her turlu..mayista gidicem..bakalim..ne dicek..Masalalhh
Bayramın ilk günü belki bir çok yer kapalı olabilir ama ikinci günü sanmam birde bu ameliyat siz ayarlamiyorsunuz ki nasip ins ertelenmez... Dr unla görüşmede fayda var
Tesekkur ederim canim..Canımcım neden bekleyesin boşuna 1 ay daha. Basla tabii ki doktorunla iletişim halinde ol kuşkularını anlat onlar ilacı dozlarını ayarlarlar bayrama denk gelmicek şekilde .
Bende opu sonrası 2. Reglimi bekliyordum ilk günümde hemen arayıp bilgi verdim doktorumda hiç kontrole çağırmadan 2. Gün estrofeme başlamamı söyledi günde iki kez kullan çarşamba günü kontrole gel dedi..Herhalde regl olunca hemen cağırmiyorlardır,rahmin kalınlaşması için zaman geçiyordur diye düşünüyorum
Doktorun mutlaka vardır bir bildiği keşke bana da öyle dese doktorumBende opu sonrası 2. Reglimi bekliyordum ilk günümde hemen arayıp bilgi verdim doktorumda hiç kontrole çağırmadan 2. Gün estrofeme başlamamı söyledi günde iki kez kullan çarşamba günü kontrole gel dedi..
Tabikide caniminici..tedavin hayirli ugurlu olsun.Sevgilibreath12 beni de ekler misin listeye? Mayis ayi 5. gun embriyosu olarak.
Tabii bir aksilik cikmazsa insallah
Saol canim, insallah hepimizin yuzunu guldurecek haberler alalim, ugurlu gelelim birbirmizeTabikide caniminici..tedavin hayirli ugurlu olsun..rabbim kucaginada almayi nasip etsin..insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?