2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Bu arada kızlar benim 4 yumurtam gelişimi devam ediyormuş sadece bir tanesi bı tık gerideymis ins Perşembe transfer dediler yarın belli olacak dualarınıza benide koyun..malum 4 deneme 16 yıllık hasret korku endişe sevinç acayip haldeyim birazda stres yaptım galiba başım agriyo bugün

Bennn 28 nisan da yumurta toplama 3 mayis transfer .sen ne zaman tedavıye başladın canım
Canım martta yumurtalarım toplandı benim donduruldu mayısın ortasında sanırım bayrama denk gelicek transferim süreçlerini buraya yaz bizi tecrübelendir olurmu

Bir bayram mağduru da benim kızlar :) haberleselim benimkisi devlet hastanesi ama. Bu ay sonu transfer tedavisine baslayacagim
Canım devletse doktorlar ona göre ilaçları ayarlarlar insallah sıkıntı olmaz

Canımcım neden bekleyesin boşuna 1 ay daha. Basla tabii ki doktorunla iletişim halinde ol kuşkularını anlat onlar ilacı dozlarını ayarlarlar bayrama denk gelmicek şekilde .

Canım martta yumurtalarım toplandı benim donduruldu mayısın ortasında sanırım bayrama denk gelicek transferim süreçlerini buraya yaz bizi tecrübelendir olurmu
Tabiii ki insallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.
Canımcım neden bekleyesin boşuna 1 ay daha. Basla tabii ki doktorunla iletişim halinde ol kuşkularını anlat onlar ilacı dozlarını ayarlarlar bayrama denk gelmicek şekilde .
Bu ilaçlar iğneler size de uyku yapıyor mu acaba iğne den 10 dakika sonra hemen ağırlık geliyor uyuyuyorum

Benimde kafam çok boş kaldı bu aralar takacak birsey bulamayınca bunu buldum adetimi de bu düşüncelerle ben 1 hafta geciktiririm bayrama net denk gelir benm transferim amaaaaannnn napiiim ya benim canım saolsun

Tabiii ki insallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.

Bu ilaçlar iğneler size de uyku yapıyor mu acaba iğne den 10 dakika sonra hemen ağırlık geliyor uyuyuyorum
evet igneleri yaptigim 10-12 gunluk surecte ignelerden sonra bende sizip kaliyordum. hatta eşimde şasiriyordu sana ne oluyor diye:) resmen bayginlik gecirir gibi sabaha kadar uyuyordum:)

Tesekkur ederim canim..bende oyle dusunuyorum..aynen dedigin gibi yapicam.canim.ama yinede sizlerede danismak istedim..

Herhalde regl olunca hemen cağırmiyorlardır,rahmin kalınlaşması için zaman geçiyordur diye düşünüyorum
Bende opu sonrası 2. Reglimi bekliyordum ilk günümde hemen arayıp bilgi verdim doktorumda hiç kontrole çağırmadan 2. Gün estrofeme başlamamı söyledi günde iki kez kullan çarşamba günü kontrole gel dedi..

Doktorun mutlaka vardır bir bildiği keşke bana da öyle dese doktorum heryer kovid hastalık dolu hastaneye gitmeye korkar oldum. Bende adetimi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…