- 4 Nisan 2021
- 74
- 239
- 8
Ammiin inşallah isteyen herkese nasip etsin Mevlâm ilk tüp bebek, ve ilk bebeğim olacak inşallahCanım tebrik ederim, sağlıkla gelsin bebeğin
kaçıncı tüp bebek denemen canım, ilk bebeğin mi? Ne zamandan beri istiyordunuz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ammiin inşallah isteyen herkese nasip etsin Mevlâm ilk tüp bebek, ve ilk bebeğim olacak inşallahCanım tebrik ederim, sağlıkla gelsin bebeğin
kaçıncı tüp bebek denemen canım, ilk bebeğin mi? Ne zamandan beri istiyordunuz :)
Rabbim razı olsun ❤❤❤Tebriklerrrr canım benimm Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn
ne zamandan beridir istiyorsunuz canım :)Ammiin inşallah isteyen herkese nasip etsin Mevlâm ilk tüp bebek, ve ilk bebeğim olacak inşallah
Dün transferim oldu canım sonuç belli olana kadar da devam edecekmişim. Seninde tedavin hayırlı olsun inşallahAyyy benim de aynı oldu varyaaa demekki zs dd benimle aynısın benim de yarın transferim olcak
Rica ederim canım. 35 yaş altı ve ilk tüp bebek denemesi olduğu için 1 embriyo transfer edildi. Sanırım yasalara göre bir takım kurallar varmış ona göre davranmaları gerekiyormuş tabi bazı doktorlar insiyatif alıp farklı davranabiliyorlarmış ama bizim doktorumuz böyle uygun gördü müdahale etmedim hayırlısı olsun inşallah. Biz kliniğe ilk başvurduğumuz da ortalama bir fiyat bilgisi verildi ama onun bayağı bir üstüne çıktık siz başladınız mı tedaviye?Açıklama için teşekkür ederim canım. Ben Almanyadayım ilk tüp tedavim olacak, klinik doğru düzgün fiyat acıklaması yapmadı. Sistem aynı mı bilmiyorum. Normalde 2 transfer edilmiyor mu, neden 1 tane edildi?
Sizin sorun neydi acaba yani doğal yolla olmamasının sebebi? Ben de mayısta tüp bebeğe başlayacağım da bizim erkek faktörlü sebepRica ederim canım. 35 yaş altı ve ilk tüp bebek denemesi olduğu için 1 embriyo transfer edildi. Sanırım yasalara göre bir takım kurallar varmış ona göre davranmaları gerekiyormuş tabi bazı doktorlar insiyatif alıp farklı davranabiliyorlarmış ama bizim doktorumuz böyle uygun gördü müdahale etmedim hayırlısı olsun inşallah. Biz kliniğe ilk başvurduğumuz da ortalama bir fiyat bilgisi verildi ama onun bayağı bir üstüne çıktık siz başladınız mı tedaviye?
Ahahahaaa valla aklimdaydin bugün adet olmam lazım ama tik yok bekliyorumKızzz ben yazmasam yazacağın yok napıyosun canım nasıl gidiyor merak ettim aklıma geldin bu kızın adet tarihi geldi neler yaptı diye. Benm 8 günüm kaldı tabi gecikmezse
Ben de yarın doktorla görüşmeye gidicem bu ay sonu adetimle başlicam benim de hesaplarıma göre bayrama denk geliyor yarın onu sorucam eğer derse ki doktorum bayramı atlatıp bi sonraki adetinle gel derse mayıs sonunda başlicam :)Kızlar napıyorsunuz Mayıs ayında kimler transfere hazırlanıyor.
Benm ramazan bayramına denk gelecek sanırım transferim heyecan dorukta
Maşallah canımKızlar Selamlar bugün son tahlilim oldu
Transfer sonrasi 12.gun 75 ui cikmisti
14.gun 182 ui
Bugun 18.gun 1235 ui çıktı elhamdülillah, minik mucizem tuttu dualarimdasiniz Rabbim bekleyen herkese nasip eylesin ❤❤❤
İlk tüp bebek deneyimimdi 3 günlük taze embriyo transfer edildi, şuan progestan devam ediyorum fitil olarak 2 sabah 2 akşam
Bekleme sürecinde belirtilerim oldu, 8. 9. Günde kasık ağrılarım oldu adet olacakmışım gibi, bulantım vardı, ve soğan sucuk kokusuna hassaslastim fikir olsun diye özetledim
Anlıyorum canım, sanırım belirli bir yaş üstü olunca rahimde tutunma azalıyor, 1 den fazla embriyoyu gebelik olma ihtimali yüksek olsun diye koyuyorlardır. Benim Mayısta başlayacak canım, şuanki reglim geçti mayıs reglinde başlarız artık :) Hayırlısı olsun artık, paralı olsunda yeter ki bebişlerimiz gelsinler :)Rica ederim canım. 35 yaş altı ve ilk tüp bebek denemesi olduğu için 1 embriyo transfer edildi. Sanırım yasalara göre bir takım kurallar varmış ona göre davranmaları gerekiyormuş tabi bazı doktorlar insiyatif alıp farklı davranabiliyorlarmış ama bizim doktorumuz böyle uygun gördü müdahale etmedim hayırlısı olsun inşallah. Biz kliniğe ilk başvurduğumuz da ortalama bir fiyat bilgisi verildi ama onun bayağı bir üstüne çıktık siz başladınız mı tedaviye?
Beni de listeye ekler misinizzz ? Benimde 28 nisan da yumurta toplamam olacak sanırım 3 Mayıs gibi de transferim Çok dua bekliyorum hepinizdenMerhaba canimtedavin hayirli ugurlu olsun..rabbim saglicakla kucagina almayida nasip etsin..insallah bol bol kaliteli yumurtalarin toplanir..canim senide listemize ekleyebilirmiyim
Merhaba aynı gün transferimizzz sizin yumurta toplama ne zaman olacak acab aCanım beşinci gün tam iftardan bir saat önce oldum Tedaviyede basladık. Günde 2 estrofem bide coraspirin var. Persembe estrofem üçe cıkacak. Mayıs 4 te transver olcak Allahın izniyle. Bu mübarek günde rabbim isteyen herkese güzel haberler almayı nasip eder inşallahhh
Yaaa süper çok mutlu oldum senin adına belki çift mi geliyor bebisler değer ikiz gebelik gibiGünaydın kızlar bugün test günümdü biliyorsunuz sonuç pozitif Allah'ın izniyle hamileyim bende değerim 612.2 Allah'ım dileyen herkese nasip etsin çok şükür yarabbim
Ayy bizde de aynı sorular kafam hep orada olsun ya devlet değilya sonucta gelir yaparlar heralde diye düşünüyorum zaten yasaklar var tatilde yapamazlar heralde veya bayrama denk getirmicek şekilde ilaçları kullandırırlar bence .Ahahahaaa valla aklimdaydin bugün adet olmam lazım ama tik yok bekliyorum
Transfer bayrama denk gelir diye ödüm kopuyor doktorlar beni erteler zamanlama tutmazsa diye kendimi strese sokuyorum
Herkeste aynı sorular hepimizn ki bayrama denk gelecek sanırım yok canım iptal olmaz ya ayarlar doktorun ona göre 1 ayın neden çöp olsunBen de yarın doktorla görüşmeye gidicem bu ay sonu adetimle başlicam benim de hesaplarıma göre bayrama denk geliyor yarın onu sorucam eğer derse ki doktorum bayramı atlatıp bi sonraki adetinle gel derse mayıs sonunda başlicam :)
Bennn 28 nisan da yumurta toplama 3 mayis transfer .sen ne zaman tedavıye başladın canımKızlar napıyorsunuz Mayıs ayında kimler transfere hazırlanıyor.
Benm ramazan bayramına denk gelecek sanırım transferim heyecan dorukta
MasalalhhKızlar Selamlar bugün son tahlilim oldu
Transfer sonrasi 12.gun 75 ui cikmisti
14.gun 182 ui
Bugun 18.gun 1235 ui çıktı elhamdülillah, minik mucizem tuttu dualarimdasiniz Rabbim bekleyen herkese nasip eylesin ❤❤❤
İlk tüp bebek deneyimimdi 3 günlük taze embriyo transfer edildi, şuan progestan devam ediyorum fitil olarak 2 sabah 2 akşam
Bekleme sürecinde belirtilerim oldu, 8. 9. Günde kasık ağrılarım oldu adet olacakmışım gibi, bulantım vardı, ve soğan sucuk kokusuna hassaslastim fikir olsun diye özetledim
Bayramın ilk günü belki bir çok yer kapalı olabilir ama ikinci günü sanmam birde bu ameliyat siz ayarlamiyorsunuz ki nasip ins ertelenmez... Dr unla görüşmede fayda varKizlar benimde..eger nasip olursa tam bayrama denk geliyo toplama felan..olursa..sıkıntı olmaz heralde..ne olcak bilmiyorum bende..sizce 1 adet daha beklemelimiyim..1 adet sonrasidaa.haziranin ilk gunleri olabilir..taze olcak brnim nasip olursa..ne yapcagimi bilemedim..