Evet bana da uygun geldi. Diğer hastanelere nazaran aynı sayılır çok bi araştırma yapmadım bir merkeze sormuştum bir de okan üniversitesinde ki fiyatları biliyordum okan amerikana göre çok çok daha pahalıydı doktorumda amerikanı terch ettievet,cok pahali gibi düşünülüyor hatta ama hicbir farki yok diger merkezlerden.kendimi kendi hastanemdeymisim gibi hissederdimembriyologlarida basarili ve iyi insanlar gercekten.
doktorunuz dıs merkezdense muhakkak hastaneden ziyade doktorunuza danışın benceumarim hepimiz guzel haberler veririz mayista
amin insallahEvet bana da uygun geldi. Diğer hastanelere nazaran aynı sayılır çok bi araştırma yapmadım bir merkeze sormuştum bir de okan üniversitesinde ki fiyatları biliyordum okan amerikana göre çok çok daha pahalıydı doktorumda amerikanı terch ettibakalım hakkımızdan hayırlısı insallah sizin de güzel haberlerinizi alırız peki sizin ne zaman tahmini transferiniz
Cok teşekkür ederim iyi ki varsınız ❤❤Tebrik ederim canım Rabbim eline ayağına sağ salim kavuştursunÇok ama çok güzel bir haber bu
Aynı gün değildi sanki ama yakın günlerde opu olmustuk sanırım benim 17 marttiCanım doktorum da çok övmüştü laboratuvarını embriyologunu özellikle. O yüzden amerikanda yaptıözellikle embriyolog çok önemliymiş. Tabi önemli olan spermin ve yumurtanın kalitesi gerisi biraz şans. Sen öyle düşünme tabii ki bu tutmazsa diye neden tutmasın. Bende hissediyorum valla beraber olacakmısız gibi geliyor toplamamız beraber olmustu dimi
Kızlar 9. Gün 105 di sonucum bugün 11. Gün 221 e çıkmış doktorum iyi dedi 2 ye y
Katlamış dedi.. inş Rabbim herkese versinnn
Canım birşey soracağım sendedir sanırım polikistik över vardı , bende hafif ohss geçirdim , 2 ay dinlenme Mayıs sonu günü başlayacağım transfer hazırlığına inş , sen ilk adetinde kontrole çağrılmışmıydın, yumurtalıklarının boyutuna baktılar mı , bir de hiç hala ara ara kasık ağrısı çekiyomusun, benden çok fazla yumurta toplanmıştı hala ayrım oluyor arada o yüzden soruyorumAminn canımm aminn
Ben de 15 martta oldumAynı gün değildi sanki ama yakın günlerde opu olmustuk sanırım benim 17 marttiay zaman ne çabuk geçiyor insallah hakkımızda hayırlısı olsun. Ben ilk defa deniyorum ilkler tutmayabiliyor diye 2. Hatta 3.ye bile hazırım ne yapayım kesin olacak diye şartlanıp hayal kırıklığı yaşamaktansa belki olmaz diye düşünüp olursa sürprize sevinirim
Evet canım polikistik over var hafifte olsa beni perişan etti. İlk adetimi olduktan sonra benm kasık ağrım kalmadı. Sadece içten ıkınırken çok ağrım oluyodu o da zamanla geçti ama şuan hiç ağrım yok cook sükür. Adet olduktan sonra ağrım kalmadı yani. Olur diye düşünmüştüm ama olmadı. Bana opu dan sonra da yumurta gelişme önleyici iğne verdiler. 4 tane daha vuruldum. gelişmeye devam eder dedi doktorum. Belki onun faydası olduCanım birşey soracağım sendedir sanırım polikistik över vardı , bende hafif ohss geçirdim , 2 ay dinlenme Mayıs sonu günü başlayacağım transfer hazırlığına inş , sen ilk adetinde kontrole çağrılmışmıydın, yumurtalıklarının boyutuna baktılar mı , bir de hiç hala ara ara kasık ağrısı çekiyomusun, benden çok fazla yumurta toplanmıştı hala ayrım oluyor arada o yüzden soruyorum
sizinki o zaman taze transfer olmadı, önce toplama oldu. Transfer tarihiniz belli mi?Depresyona girdim ben adeta. Opu'dan sonra çok kötü oldum hafif ohss geçirdim. Sürekli ağlıyordum, sürekli sinirli haller, içim sürekli sıkılıyor sürekli canım yanıyordu çünkü göbeğimde iğne vurulmadık yer kalmamıstı artık direncim düşmüştü biri dokunsa canım yanıyodu. Kafamı yerden kaldıramaz hale geldim. Neyse ki opu dan 13 gün sonra adet oldum da rahatladım bir nebze.. ama tam rahatlama zamanım 2.adetimden sonraydı. Yani şu 2-3 haftadır rahatım diyebilirim. Doktorum cok normal olduğunu söyledi bu tür durumların.
Oo maşallah gayet yüksek bir değerKizlar bugün 12. Günüm ve kqn verdim sonuc 907
Çift embriyoydu olabilir canim pazartesi tekrar kan vercem bakalim kac olacakOo maşallah gayet yüksek bir değerikiz olma şansı var mı acaba
Kizlar bugün 12. Günüm ve kqn verdim sonuc 907
Cift embriyo transfer edilmisti canim olabilir yani bende bu kadar yuksek beklemiyordum ultrasonda öğrencez bakalimmasallah kuzumm...artik korkma..hic..canim..cok guzelll..bir deger..12.gun icin..ikiz olabilirmi..acaba
yaa harika, tebrik ediyorum, hayırlı olsun bebeğiniz :))) İlk bebeğiniz mi olacak? Kaç yıldır istiyorsunuz?Kizlar bugün 12. Günüm ve kqn verdim sonuc 907
12. gün için baya yüksek bir değer canım ikiz olma ihtimali yüksek benceÇift embriyoydu olabilir canim pazartesi tekrar kan vercem bakalim kac olacak
Kizlar bugün 12. Günüm ve kqn verdim sonuc 907
Bayrama denk geliyor transferim sanırımsizinki o zaman taze transfer olmadı, önce toplama oldu. Transfer tarihiniz belli mi?
Amin canim cok teskkur ederin12. gün için baya yüksek bir değer canım ikiz olma ihtimali yüksek bencesağlıkla devamı gelsin inşallah
Tesekkur ederim canim evet ilk bebegim 3.5 yildir istiyoruzyaa harika, tebrik ediyorum, hayırlı olsun bebeğiniz :))) İlk bebeğiniz mi olacak? Kaç yıldır istiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?