2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Evet bana da uygun geldi. Diğer hastanelere nazaran aynı sayılır çok bi araştırma yapmadım bir merkeze sormuştum bir de okan üniversitesinde ki fiyatları biliyordum okan amerikana göre çok çok daha pahalıydı doktorumda amerikanı terch etti bakalım hakkımızdan hayırlısı insallah sizin de güzel haberlerinizi alırız peki sizin ne zaman tahmini transferiniz

amin insallah
transfer tedavisi icn ilaclara basladik biz,nasipse bir aksilik cıkmazsa 30 nisan dedi doktorum transfer tarihini

Aynı gün değildi sanki ama yakın günlerde opu olmustuk sanırım benim 17 martti ay zaman ne çabuk geçiyor insallah hakkımızda hayırlısı olsun. Ben ilk defa deniyorum ilkler tutmayabiliyor diye 2. Hatta 3.ye bile hazırım ne yapayım kesin olacak diye şartlanıp hayal kırıklığı yaşamaktansa belki olmaz diye düşünüp olursa sürprize sevinirim

Merhaba kızlar
Bi sorum olacak
Mayıs 10 da transferimiz var bu ay rahim dinlendirme sürecindeyiz, şuan için sadece yasmin ve levotiron diye bi tiroid ilacı kullanıyorum
Fakat bi haftadır akıntım kahverengi
Böyle bi durum yaşayanınız var mı acaba

Kızlar 9. Gün 105 di sonucum bugün 11. Gün 221 e çıkmış doktorum iyi dedi 2 ye y
Katlamış dedi.. inş Rabbim herkese versinnn
Aminn canımm aminn
Canım birşey soracağım sendedir sanırım polikistik över vardı , bende hafif ohss geçirdim , 2 ay dinlenme Mayıs sonu günü başlayacağım transfer hazırlığına inş , sen ilk adetinde kontrole çağrılmışmıydın, yumurtalıklarının boyutuna baktılar mı , bir de hiç hala ara ara kasık ağrısı çekiyomusun, benden çok fazla yumurta toplanmıştı hala ayrım oluyor arada o yüzden soruyorum

Ben de 15 martta oldum
Evet öyle sayılır ama buna endeksleme kendini. Nasıl düşünürsen öyle olur. 2 arkadasımın da ilk denemesinde tuttu mesela. Kendini ilkin tutacağna inandır

Evet canım polikistik over var hafifte olsa beni perişan etti. İlk adetimi olduktan sonra benm kasık ağrım kalmadı. Sadece içten ıkınırken çok ağrım oluyodu o da zamanla geçti ama şuan hiç ağrım yok cook sükür. Adet olduktan sonra ağrım kalmadı yani. Olur diye düşünmüştüm ama olmadı. Bana opu dan sonra da yumurta gelişme önleyici iğne verdiler. 4 tane daha vuruldum. gelişmeye devam eder dedi doktorum. Belki onun faydası oldu

Son düzenleme:
sizinki o zaman taze transfer olmadı, önce toplama oldu. Transfer tarihiniz belli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…