• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

evet,cok pahali gibi düşünülüyor hatta ama hicbir farki yok diger merkezlerden.kendimi kendi hastanemdeymisim gibi hissederdim😂embriyologlarida basarili ve iyi insanlar gercekten.
doktorunuz dıs merkezdense muhakkak hastaneden ziyade doktorunuza danışın bence🤔 umarim hepimiz guzel haberler veririz mayista😍
Evet bana da uygun geldi. Diğer hastanelere nazaran aynı sayılır çok bi araştırma yapmadım bir merkeze sormuştum bir de okan üniversitesinde ki fiyatları biliyordum okan amerikana göre çok çok daha pahalıydı doktorumda amerikanı terch etti 🤭 bakalım hakkımızdan hayırlısı insallah sizin de güzel haberlerinizi alırız 😊 peki sizin ne zaman tahmini transferiniz 😌

Evet bana da uygun geldi. Diğer hastanelere nazaran aynı sayılır çok bi araştırma yapmadım bir merkeze sormuştum bir de okan üniversitesinde ki fiyatları biliyordum okan amerikana göre çok çok daha pahalıydı doktorumda amerikanı terch etti 🤭 bakalım hakkımızdan hayırlısı insallah sizin de güzel haberlerinizi alırız 😊 peki sizin ne zaman tahmini transferiniz 😌
amin insallah🙏
transfer tedavisi icn ilaclara basladik biz,nasipse bir aksilik cıkmazsa 30 nisan dedi doktorum transfer tarihini🙏🍀

Canım doktorum da çok övmüştü laboratuvarını embriyologunu özellikle. O yüzden amerikanda yaptı 😊 özellikle embriyolog çok önemliymiş. Tabi önemli olan spermin ve yumurtanın kalitesi gerisi biraz şans. Sen öyle düşünme tabii ki bu tutmazsa diye neden tutmasın. Bende hissediyorum valla beraber olacakmısız gibi geliyor 🤭 toplamamız beraber olmustu dimi 😍
Aynı gün değildi sanki ama yakın günlerde opu olmustuk sanırım benim 17 martti😇 ay zaman ne çabuk geçiyor 😃 insallah hakkımızda hayırlısı olsun. Ben ilk defa deniyorum ilkler tutmayabiliyor diye 2. Hatta 3.ye bile hazırım ne yapayım 😅 kesin olacak diye şartlanıp hayal kırıklığı yaşamaktansa belki olmaz diye düşünüp olursa sürprize sevinirim 😂😂

Merhaba kızlar
Bi sorum olacak
Mayıs 10 da transferimiz var bu ay rahim dinlendirme sürecindeyiz, şuan için sadece yasmin ve levotiron diye bi tiroid ilacı kullanıyorum
Fakat bi haftadır akıntım kahverengi
Böyle bi durum yaşayanınız var mı acaba 🤔

Kızlar 9. Gün 105 di sonucum bugün 11. Gün 221 e çıkmış doktorum iyi dedi 2 ye y
Katlamış dedi.. inş Rabbim herkese versinnn🤲
Aminn canımm aminn 😍🤗
Canım birşey soracağım sendedir sanırım polikistik över vardı , bende hafif ohss geçirdim , 2 ay dinlenme Mayıs sonu günü başlayacağım transfer hazırlığına inş , sen ilk adetinde kontrole çağrılmışmıydın, yumurtalıklarının boyutuna baktılar mı , bir de hiç hala ara ara kasık ağrısı çekiyomusun, benden çok fazla yumurta toplanmıştı hala ayrım oluyor arada o yüzden soruyorum

Aynı gün değildi sanki ama yakın günlerde opu olmustuk sanırım benim 17 martti😇 ay zaman ne çabuk geçiyor 😃 insallah hakkımızda hayırlısı olsun. Ben ilk defa deniyorum ilkler tutmayabiliyor diye 2. Hatta 3.ye bile hazırım ne yapayım 😅 kesin olacak diye şartlanıp hayal kırıklığı yaşamaktansa belki olmaz diye düşünüp olursa sürprize sevinirim 😂😂
Ben de 15 martta oldum 🤭
Evet öyle sayılır ama buna endeksleme kendini. Nasıl düşünürsen öyle olur. 2 arkadasımın da ilk denemesinde tuttu mesela. Kendini ilkin tutacağna inandır 😊

Canım birşey soracağım sendedir sanırım polikistik över vardı , bende hafif ohss geçirdim , 2 ay dinlenme Mayıs sonu günü başlayacağım transfer hazırlığına inş , sen ilk adetinde kontrole çağrılmışmıydın, yumurtalıklarının boyutuna baktılar mı , bir de hiç hala ara ara kasık ağrısı çekiyomusun, benden çok fazla yumurta toplanmıştı hala ayrım oluyor arada o yüzden soruyorum
Evet canım polikistik over var hafifte olsa beni perişan etti. İlk adetimi olduktan sonra benm kasık ağrım kalmadı. Sadece içten ıkınırken çok ağrım oluyodu o da zamanla geçti ama şuan hiç ağrım yok cook sükür. Adet olduktan sonra ağrım kalmadı yani. Olur diye düşünmüştüm ama olmadı. Bana opu dan sonra da yumurta gelişme önleyici iğne verdiler. 4 tane daha vuruldum. gelişmeye devam eder dedi doktorum. Belki onun faydası oldu

Son düzenleme:
Depresyona girdim ben adeta. Opu'dan sonra çok kötü oldum hafif ohss geçirdim. Sürekli ağlıyordum, sürekli sinirli haller, içim sürekli sıkılıyor sürekli canım yanıyordu çünkü göbeğimde iğne vurulmadık yer kalmamıstı artık direncim düşmüştü biri dokunsa canım yanıyodu. Kafamı yerden kaldıramaz hale geldim. Neyse ki opu dan 13 gün sonra adet oldum da rahatladım bir nebze.. ama tam rahatlama zamanım 2.adetimden sonraydı. Yani şu 2-3 haftadır rahatım diyebilirim. Doktorum cok normal olduğunu söyledi bu tür durumların.
sizinki o zaman taze transfer olmadı, önce toplama oldu. Transfer tarihiniz belli mi?

Back