İlk denemeniz miydi ? Bir de neden tüp bebek yaptırdınız yani eş kaynaklı mı sorun vardı yoksa sizde mi ? Ben de mayısta ilk tüp denememi yaptırıcam da o yüzden biraz gerginim bizim eş kaynaklı sorunAmin canim cok teskkur ederin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk denemeniz miydi ? Bir de neden tüp bebek yaptırdınız yani eş kaynaklı mı sorun vardı yoksa sizde mi ? Ben de mayısta ilk tüp denememi yaptırıcam da o yüzden biraz gerginim bizim eş kaynaklı sorunAmin canim cok teskkur ederin
Hayirlsii olsun canım benim maşallah Allah'ım sağ selim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKizlar bugün 12. Günüm ve kqn verdim sonuc 907
Peki herhangi bir sıkıntınız var mıydı? Amh, kist, rahim, sperm azlığı vs..Tesekkur ederim canim evet ilk bebegim 3.5 yildir istiyoruz
Benimki taze transfer olacak, bakalım nasip :)))Bayrama denk geliyor transferim sanırım evet Mart'ta toplandı donduruldu :)
Esimde sperm azligi vardı canimPeki herhangi bir sıkıntınız var mıydı? Amh, kist, rahim, sperm azlığı vs..
Amin Canim ALLAH razi olsunHayirlsii olsun canım benim maşallah Allah'ım sağ selim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
3. denememiz canim erkek kaynakliydi sorunumuzİlk denemeniz miydi ? Bir de neden tüp bebek yaptırdınız yani eş kaynaklı mı sorun vardı yoksa sizde mi ? Ben de mayısta ilk tüp denememi yaptırıcam da o yüzden biraz gerginim bizim eş kaynaklı sorun
Cevap için teşekkür ederim :) bebişiniz hayırlı olsuun3. denememiz canim erkek kaynakliydi sorunumuz
Cok teskkur ederim isteyn herkese nasip olsunCevap için teşekkür ederim :) bebişiniz hayırlı olsuun
Evet kesin ikiz arkadasımında 700 çıkmıştı 10.gününde tebrikler darısı basımızaÇift embriyoydu olabilir canim pazartesi tekrar kan vercem bakalim kac olacak
Aa öylemi hadi hayırlısı sevinçli haberler olsun insallah . Benm ki de taze diye düşünülüyordu 18 yumurta toplanınca ohss denen rahatsızlık olur bebiş tutmaz diye rahim dinlendirme önerildiBenimki taze transfer olacak, bakalım nasip :)))
Amin canim benim isteyen herkese nasip etsin RabbimEvet kesin ikiz arkadasımında 700 çıkmıştı 10.gününde tebrikler darısı basımıza
Ooo süper haber! Tebrikler papatyaa sağlikla al kucağina ins.. ikiz anası olmaya hazırmısınnKizlar bugün 12. Günüm ve kqn verdim sonuc 907
Saol canım Rabbim nasip etmişse neden hazır olmayayım sagliklq gelsin hayirli evlat olsun yeter darisi başına insAllahOoo süper haber! Tebrikler papatyaa sağlikla al kucağina ins.. ikiz anası olmaya hazırmısınn
ooo hayırlı olsun canımm :))Kızlar yarin saat 14.00 da transferim var
Saol cnm taze şöyle birşey benim iki yumurtam gözüküyordu o yüzden havuzlama yapacaktik opuda 5 tane çıktı yumurta 5. Ci güne giderse taze transfer yaparız dedi Dr o yüzden taze transfer olacagim..ooo hayırlı olsun canımm :))
Dondurulmusmuydu yoksa taze miydi
Neler yaptın bu süreçte :)
Masalalh allahim sevindirsin ins hayırlı olsun...kızlar pozitif alanlar hayırlı olsun çok takip edemedim bende bugün transfer oldum 5.gün tek embriyo bekleyiş başladı
Hayirli ugurlu olsun insallah canim..Kızlar yarin saat 14.00 da transferim var
Canim hayirli ugurlu olsun insallah..kızlar pozitif alanlar hayırlı olsun çok takip edemedim bende bugün transfer oldum 5.gün tek embriyo bekleyiş başladı