- 28 Haziran 2020
- 1.937
- 2.645
Amin inşallah evet tek transfer seninİnşallah hayırlısıyla güzel sonuc al Tek transfer mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah evet tek transfer seninİnşallah hayırlısıyla güzel sonuc al Tek transfer mi
Bem geccede yesem sabahtabyerım serın serın cunku cay ıcemıyorumOhhh yatasınnnn kavunu da gece 12 de yedim
Olsun canım o olacak ise tekkende olur cıftkendeAmin inşallah benimki ısrarla yapmıyor Şubat'ta doğum günün o zamana beklersen koyarım diyor e birde ta o zamanı mı beklicem bende tek ettirdim
Benimde ancak öyledir bu rahim ağzı olayından sonra hayıflanmıyorum artık. Hayırlısı. Annem dokuz ay tek tarafına yattı kardeşimde. Sağlık versin de Rabbim sonra koşturmaktan yakınırızValla bende genelde yatıyorum cok zorlasam 2000 adım felan anca atıyorm sonum ne olacaksa
Doğru diyorsun valla tutası varsa her olumsuz surda bile tutuyorOlsun canım o olacak ise tekkende olur cıftkende
Aynen bende transferden sonra ara öğünlere ekledim kuzum. Önce yemedim açıkçası. Çok değil yani 10 tane filan. Kabak çekirdeği avakado filan biliyorsundur zaten genel söylenen şeylerDuymuştum ama hiç yemedim bugün 2. Gün yesem fayda sağlar mı peki tatlim
Bende ekliyim kuzum o zaman. Bazı yerlerde transfer sonrası yenmemesi lazım diye okumuştum bu yüzden tercih etmemiştim ama tadında tuketince bir zararı olmaz sanıyorum. Avokado kabak çekirdeği badem ceviz bunları tüketiyorum. Her gün bir avokado yiyemesem de yarım yiyorumAynen bende transferden sonra ara öğünlere ekledim kuzum. Önce yemedim açıkçası. Çok değil yani 10 tane filan. Kabak çekirdeği avakado filan biliyorsundur zaten genel söylenen şeyler
Ah şu komşu kadınlar yok mu?Karından da bakılıyormus dün komsum ben hep düsük yaptm farkedilmemis kısaymıs rahim agzım dedi ondan etkilendim heralde hep aklımda kaldı gece boyu bu gittigimde sorucam mutlaka
Aynen canım bende hep ölçülü tükettim fazla yemedim açıkçası. Avokado zaten bir tane çok fazla. Yağlı olduğu için yarım ideal kuzum. İnşallah şifa olsun yarasınBende ekliyim kuzum o zaman. Bazı yerlerde transfer sonrası yenmemesi lazım diye okumuştum bu yüzden tercih etmemiştim ama tadında tuketince bir zararı olmaz sanıyorum. Avokado kabak çekirdeği badem ceviz bunları tüketiyorum. Her gün bir avokado yiyemesem de yarım yiyorum
İnsallahh bebişim insallahhh dua et banaAynen canım bende hep ölçülü tükettim fazla yemedim açıkçası. Avokado zaten bir tane çok fazla. Yağlı olduğu için yarım ideal kuzum. İnşallah şifa olsun yarasın
Valla sorma zorla aklıma girdiAh şu komşu kadınlar yok mu?
Benim 5. Gün embriysu üçtane kpydu doktrm zaten 3 embryom vardıAmin inşallah evet tek transfer senin
Cuma gününün hürmetine inşallah Rabbim yüzünü güldürsün canımİnsallahh bebişim insallahhh dua et bana
Ooo çok iyi 3 tane peki şuan ne durumda hepsi sorunsuz mu yoksa ikize filan mı düştüBenim 5. Gün embriysu üçtane kpydu doktrm zaten 3 embryom vardı
İnsallahhh hepimizin kuzumCuma gününün hürmetine inşallah Rabbim yüzünü güldürsün canım
Tek uyuduğum şaşmadığım şey o yasaklar. Çay kahve asitli içecek hepsini bıraktım ha Bi de transferden yaklaşık ay önce sigarayı bıraktım ulan diyorum helal olsun kız sana kamu spotu sigara sağlığa zararlıdırBem geccede yesem sabahtabyerım serın serın cunku cay ıcemıyorum
Ben bazen gece bile acıkıyorum canım kalkıp birşeyler yiyip tekrar uyuyorum bugün canım mücver istedi eşime yapar mısın dedim tamam dedi bir güzel yedim hemde bayağı ilk defa bu kadar yağlı yedim hatta eşim fazla yedin dedi birşey olmaz dedim bir seferden her zaman yağlı yemiyorum bunun yanında süt peynir zeytin biber domates salatalık cevizGünaydın kizlaaerr pisim ha bu yimek duzenimz nolacaktu daa
eskiden sabahın köründe acıkıyodum şimdi bu saatlere kadar kalabiliyo
Neyse siz yaptınız mı bakem kahvaltıları neler yediniz
Ohhh yarasın bal olsun Ama şuan takıldığım yeri söyleyebilirmiyim eşinin mücver yapabiliıyo olması kız koca dediğin kuru fasulye pilav yapar et kavurur falan en baba mücver neeeeBen bazen gece bile acıkıyorum canım kalkıp birşeyler yiyip tekrar uyuyorum bugün canım mücver istedi eşime yapar mısın dedim tamam dedi bir güzel yedim hemde bayağı ilk defa bu kadar yağlı yedim hatta eşim fazla yedin dedi birşey olmaz dedim bir seferden her zaman yağlı yemiyorum bunun yanında süt peynir zeytin biber domates salatalık ceviz
Bana kalırsam ve beta değerime göre tek ama doktorum hala ikizde ümitli bakalım hakkımızda hayırlısı olsun Allahım cumanın yüzü hürmetine hepimiz sag salim kucagımza alalım bebeklerimiziOoo çok iyi 3 tane peki şuan ne durumda hepsi sorunsuz mu yoksa ikize filan mı düştü
Drun Ümitliyse vardır bir bildiği sağlıklı olsunda ne olursa olsunBana kalırsam ve beta değerime göre tek ama doktorum hala ikizde ümitli bakalım hakkımızda hayırlısı olsun Allahım cumanın yüzü hürmetine hepimiz sag salim kucagımza alalım bebeklerimizi