- 5 Nisan 2021
- 1.673
- 2.235
Ay ne güzel inşallah kısa zamanda bende hissedebilirimBenımde 15 20 de yaa cok heyecanlıyım birde bebegımın kımıldamasını hıssettım sol kasıgıma elımı koydum uzanırken elimin altında oynadıgı nı farkettım ılk defa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ne güzel inşallah kısa zamanda bende hissedebilirimBenımde 15 20 de yaa cok heyecanlıyım birde bebegımın kımıldamasını hıssettım sol kasıgıma elımı koydum uzanırken elimin altında oynadıgı nı farkettım ılk defa
Senın ılk gebelıgın ya tatlım ondandırYaa ne güzel Maşallah kuzuya ben hissetmiyorum henüz
Halen dıyroum kı bana mı oyle geldı acaba ama elımın altında oynadı resmen inanamıyorum sanırımAy ne güzel inşallah kısa zamanda bende hissedebilirim
Allah razı olsun kuzum inşallah başka kimler var pink21 biliyorum Yasamademek123 ile sanki daha fazla kişi vardıGüzel haberlerini bekliyoruz canım
Aaa evet herkesi kendim gibi zannediyorum doğru 13 14 de bile hissediyormuş bazı tecrübeli hamişlerSenın ılk gebelıgın ya tatlım ondandır
Yaaa nasıldı nasıl geçtiKilya canim bugun 109 gram cikti bu arada
Ya benim göbeğimde çok fazla oldu hiç yoktu önceden ama ellemiyorum doğum sonrası dökülüyormuş onlar. Diğer taraflar ia pandemiden girmiyordum hep jilet oldu o d a haliyle artırdı. Ben de hazır konusu açılmışken şeyi sorim. Ben geçen evde kardeşime ağda yaptırdım kendime de ağdacıma gitsem nasıl olcak evde bile yüzüstü dönemedik şekilden şekile girdimKızlar sizin vücudunuzda da fazla tüylenme oldu mu cok sık cıkıyor resmen yetisemiyorum insanlar ayda bir agdaya gidiyor ben 2 haftaya bir yapiyorm kas bıyık bile hemen cıkıyor
Vaaayy hadi gözün aydın canım. İyi tatillerdoktordan çıktım kızlar çok şükür herşey yolunda normalde 14+4 15+2 cikti normal gununu baz aliyor ama bir ay sonraya kontrol verdi darisi bugun kontrol olanlar arkadaslaraben yazliga kaciyorum
Gozunaydin iyi tatiller maşallah bebisleredoktordan çıktım kızlar çok şükür herşey yolunda normalde 14+4 15+2 cikti normal gununu baz aliyor ama bir ay sonraya kontrol verdi darisi bugun kontrol olanlar arkadaslaraben yazliga kaciyorum
Kızlar 187,79 çıktı hcg bayağı hamileyim galibaDayanamayıp söyledim doktoruma kanda da görelim dedi. Yarın da yıl dönümümüz eşimle ona yarın dünyanın en güzel hediyesini veririm umarım
Canım gözün aydın çok güzel maşallah inşallah katlanarak da artsınKızlar 187,79 çıktı hcg bayağı hamileyim galiba
cok sagol canimGozunaydin iyi tatiller maşallah bebislere
canım çok teşekkürler her kontrol ayrı stresVaaayy hadi gözün aydın canım. İyi tatiller
çok şükür canım problem yok günüyle uyumlu dedi cinsiyeti göstermedi yine ama fetal dnada kız çıktığına göre o garantidir dedi hareketliydi bayadarısı senin başına kuzumYaaa nasıldı nasıl geçti
Valla bilmiyorum simdilik evde idare ediyorum da ilerleyen zamanlarda gitmek sart olacak gibi dogum insallah olur olmaz kendime geleyim lazerde alıcam soluğuYa benim göbeğimde çok fazla oldu hiç yoktu önceden ama ellemiyorum doğum sonrası dökülüyormuş onlar. Diğer taraflar ia pandemiden girmiyordum hep jilet oldu o d a haliyle artırdı. Ben de hazır konusu açılmışken şeyi sorim. Ben geçen evde kardeşime ağda yaptırdım kendime de ağdacıma gitsem nasıl olcak evde bile yüzüstü dönemedik şekilden şekile girdim
Yaa ben çıkar demiştim hayırlı olsun taze hamiş sağlıkla ilerlesin ins gebeliğinKızlar 187,79 çıktı hcg bayağı hamileyim galiba
Maalesef kuzum hemen çıkıyorlar göbek bölgesi oldu önce şimdi kol bacak hepsinin maşallahı var. Evde olsam çok önemsemem ama çalışıyorum elbise giyiyorum sürekli rahat diye. Hatta bu akşam randevum varKızlar sizin vücudunuzda da fazla tüylenme oldu mu cok sık cıkıyor resmen yetisemiyorum insanlar ayda bir agdaya gidiyor ben 2 haftaya bir yapiyorm kas bıyık bile hemen cıkıyor
Gözünaydın canım gayet güzel çıkmış tebriklerKızlar 187,79 çıktı hcg bayağı hamileyim galiba