- 28 Haziran 2020
- 1.937
- 2.645
İnşallah canımm merak etme gelmeyeceksinBen iyiyim canim yoldayız Ankarayi terkediyoruz...insallah bir daha gelmem boyle hastane tedavi için falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımm merak etme gelmeyeceksinBen iyiyim canim yoldayız Ankarayi terkediyoruz...insallah bir daha gelmem boyle hastane tedavi için falan
Ayy insallah canimİnşallah canımm merak etme gelmeyeceksin
5. Gün embriyosu tek transfer edilecek senin peki? Daha önce buralarda dolanırken senin yazilarinida görmüştüm bahcecide filan yaptın sanıyorum bende ordayımAyy insallah canim
Senin kacinci gun embriyosu kac transfer edilecek.
Hakkaten ne güzel denk gelmişBenim test tarihim de 22 nisan...bat 19 nisan zaten ozaman başlamazsa tutmustur
Bundan önceki bahceciydi canim simdi memorial e gidip geldim...2 tane 5.gun embriyosu elde edildi 2 side transfer edildi..yastan kaynaklı 2sinide verdiler...5. Gün embriyosu tek transfer edilecek senin peki? Daha önce buralarda dolanırken senin yazilarinida görmüştüm bahcecide filan yaptın sanıyorum bende ordayım
İnşallah sağlıcakla seninle olacaklar canımBundan önceki bahceciydi canim simdi memorial e gidip geldim...2 tane 5.gun embriyosu elde edildi 2 side transfer edildi..yastan kaynaklı 2sinide verdiler...
Bende estrofeme devam 21 ine kadar o gun eger kalinlik iyiyse 5 gün sonra transferİnşallah hepimizin canım sen ne yaptin
Hadi inşallah canımBende estrofeme devam 21 ine kadar o gun eger kalinlik iyiyse 5 gün sonra transfer
Nasıl gecıyor canım kendını nasıl hıssedıyorsunBeraber gun sayacagiz ozaman
Sen demiştin sanırım iki gün tutunmuyor diye üçüncü gün embriyosu. Bir bakayım dedim canım görünce sizede yardımcı olur belki dedimSüpersin valla çok güzel oldu bu bilgilendirme
Kiyamam sana ya çikolata yasakmiymis hiç bilmiyordum. Sekersiz denemedim ben hiç ama sütlü tatliları az sekerli yapsan o da mi zararli olur acaba?Kızlar şekersiz bir tatlı tarifi ya da çok az şekerle var mı yaptığınız bildiğiniz canım tatlı çekiyorda çikolata yasak. Şerbetli şeyler ağır fazla şekerli.
Cikolata yasak mıymıs yaKızlar şekersiz bir tatlı tarifi ya da çok az şekerle var mı yaptığınız bildiğiniz canım tatlı çekiyorda çikolata yasak. Şerbetli şeyler ağır fazla şekerli.
Uyumusum simdi uyandım ilac alarmi çaldı...Ne bileyim canim sanki transfer olmamış gibi hissediyorum...Nasıl gecıyor canım kendını nasıl hıssedıyorsun