2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Benim de öyleydi hatta kesin hamileyim dediğim belirtidir bu her hamileliğimde böyle oldum ☺️☺️☺️

Benn aktif kanama olmadıgı sürece sorun yok dediler canım

Canım gecmıs olsun bakım altında olmak daha güvenli benim bazen parça parça kahveler geliyor fitili uygularken eldivene yapışıyor bazen eldiven sadece krem rengi oluyor ara ara bişiler oluyor anlamadm 2 doktorum da önemli bulmadı inşallah dedikleri gibidir ☺️

Benim pzt günü dr 6.5 haftalıksın dr a neye göre hesaplanıyor dedim adet tarihine göre tam günün dedi yani benim 6. Haftada gümbür gümbür bir bulantı başladı herşeyden tiksiniyorum mutfağa adım atamıyorum değişik bir tiksinme çubuk kraker peynir ve soğuk meyve yiyebiliyorum. Şuan 7+1 haftalığız inşallah güzel gidiyordur. İlk 2 hamilelikte böyle bişey olmamıstı ben de şuan diyorum inşallah sağlıklı oluşundandır ama her gebelik farklı belki de ondndır sıfır bulantıyla doğum yapıyorlar

@Kilya canım smdi okudm yazdıkalrını bence herşey güzel gidyordur ikiz bebişlerde her zman önden giden bir abla oluyor abla dedim bak kız içime doğdu 😬 inşallah herşey güzel olacak ah şu ilk bekleyişler 🤍

pozitif alan zeynep arkadasım hayırlı olsun çookk sevindimmm ilk zamanlarda senin pozitif olacagını biliyordum gecen gün de bacağıma vuruyor diyince kesin hamilee dedim 😍😍
Evet canım banada korkma bu haftalarda olur kirmiziya dönüp yogunlasirsa haber ver dediler

Her zaman değil. Bende hiçbir sorun olmadı misal. Doktordan doktora da değişebiliyor tabii nasıl bakmak istediği. Ama yeni oluşan gebeliklerde garanti olduğu için alttan bakmak daha iyi oluyor. Biraz büyüdükçe karından bakmaya geçiyorlar. Benimki 7 hafta bittikten sonra başladı mesela. Yani bugün.
Maşallah senin adına çok sevindim inşallah devamında da hiç bi sıkıntı yaşamadan kucağına alırsın🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Tsh’ın 0’ın altında olmasında bir sakınca görmüyorlar o zaman tüp bebek için öyle mi? Ben sanki çok düşük olması da iyi değil diye okumuştum. Haftaya gideceğim Endokrin doktoruma da.. ilk düşüğüm tiroid ilacına başladığım zaman olmuştu, onun için bu tiroid mevzusu beni tedirgin ediyor, travma oldu 🙁
cnm endokrin doktorum sorun görmedi.tüp bebek tedavisinde olduğumu da biliyor ilaca devam sorun yok dedi.şimdi tüp bebek doktorumun da yaptırdığı teste baktım orada 0.5miş .referans aralığı 0,20-4.2 yani bence sorun yok sende de.
hem biz haşimatoların vücut iyi ya da kötü giren herşeyle savaşıyor oyabanı madde olarak görüyor.o yüzden ilacı kullanmaya devam faydası var zararı yok.hatta hamilelikte doktorlar gerekli görürse arttırıyor.benim arkadaşımın 9000 binlerdeydi ve allah ona çocuk nasip etti o değerlerdeyken allah olur derse olur sıkıntı yapma :)

Benim beta değerlerim hep 3 katı geldi. Bebek de gayet sağlıklı. Allah aşkına buna da kafayı takmayın ya 😃
Arkadaşım yeri gelir sen de başka bişeye kafayı takarsın. Ben hemşire olduğum halde bunlara takıyorsam ciddi hassasiyetletim vardır. Sen böyle birşeye takılmazsın kalkar benim hiç düşünmeyeğim şeyi dert edersin mesela. Bu konuda da karşo taraftan hassasiyet beklenir. Allah aşkına buna da kafa mı takılıyor diye gülünmez bence. Ben burda ne garip şeylere üzülen arkadaşlar gördüm ama kalkıp hiçbirine diyemem bunu, ya duygusuna desteğimi veririm ya da hiç birşey yazmam belki öncesinde böyle birşey yaşadı bilemeyiz çünkü. Burası birbirimize destek yeri sevincimizi heyecanımızı korkularımızı paylaşmazsak bir anlamı olmaz. Zaten zor psikolojik Bi süreçteyken birbirimizin tereddüt ve korkularına hassas davranmalıyız.

Arkadaşım yeri gelir sen de başka bişeye kafayı takarsın. Ben hemşire olduğum halde bunlara takıyorsam ciddi hassasiyetletim vardır. Sen böyle birşeye takılmazsın kalkar benim hiç düşünmeyeğim şeyi dert edersin mesela. Bu konuda da karşo taraftan hassasiyet beklenir. Allah aşkına buna da kafa mı takılıyor diye gülünmez bence. Ben burda ne garip şeylere üzülen arkadaşlar gördüm ama kalkıp hiçbirine diyemem bunu, ya duygusuna desteğimi veririm ya da hiç birşey yazmam belki öncesinde böyle birşey yaşadı bilemeyiz çünkü. Burası birbirimize destek yeri sevincimizi heyecanımızı korkularımızı paylaşmazsak bir anlamı olmaz. Zaten zor psikolojik Bi süreçteyken birbirimizin tereddüt ve korkularına hassas davranmalıyız.
Ayy o bızım kendı kendımıze samımıyetten bız nurda kendimizle bıle yerı gelıyor ne salgalar gecıyoruz aslında arkadasında yapmak ısteıdıgı destek kötü nıyetınden degıl ınan burada bırbırımızle o kadar samımı oluyoruz kı her aşamamızı bılıyoruz kendını kötü hissetme o senı arkadası olarak gördugunden samımı cevap verdı ☺️bunları bıze hep hormonlar yapıyor 🙈

Erkenden hortlayangiller burada mı GÜNAYDIN 🙈 gecee 2.30 dan beri kıvranıyorum sıkıntıdan uyu uyan uarım saattir pes ertıım uyumaya calısmak ıcın bugun bırde kendı dr uma gıdıcem ekstra bı heyecan tabi 😬🐣
Günaydin canim guzel haberlerini bekliyoruz. Bu sabahin körunde uyanmamizin bi nedeni vardir diye dusunuyorm 🤓🤣

Günaydin canim guzel haberlerini bekliyoruz. Bu sabahin körunde uyanmamizin bi nedeni vardir diye dusunuyorm 🤓🤣
Bı dr u takıp edıyorum da aabah kalktıgımızda kı bulantının bıle sebeplerı varmıs vucud bıze hamıleleıgı hatırlatırmıa
Gerek yokkı bızım unutmamız mumkun degıl 🤣🤣🤣🤣😛😛😛😛

Ayy o bızım kendı kendımıze samımıyetten bız nurda kendimizle bıle yerı gelıyor ne salgalar gecıyoruz aslında arkadasında yapmak ısteıdıgı destek kötü nıyetınden degıl ınan burada bırbırımızle o kadar samımı oluyoruz kı her aşamamızı bılıyoruz kendını kötü hissetme o senı arkadası olarak gördugunden samımı cevap verdı ☺️bunları bıze hep hormonlar yapıyor 🙈
Valla öyle kötü uyandım ki ankilozan hastalığım da var benim bir ağrım hat safhada. Rüya desen çok kötü rüyalar gördüm. İşte bende o hormonlardan bahsediyorum zaten altüstüz dokunsa biri ağlıcak durumdayız

Valla öyle kötü uyandım ki ankilozan hastalığım da var benim bir ağrım hat safhada. Rüya desen çok kötü rüyalar gördüm. İşte bende o hormonlardan bahsediyorum zaten altüstüz dokunsa biri ağlıcak durumdayız
Hepımız zor zamanlardan gecıyoruz ama en guzel vaktımızı burda gecırıyoruz burası olmasaydı ben zor zaman gecırırdım bende cok agrılı oldum transferden berı bırada agrılı bahseden hep ben olmusumdur herkes bılır ama sagolsunlar onlar guzel düşünmem ıcın gülüp gecerek o agrı iyiye ısarettırr takmaaa dedıler ve haklıda cıktılar
Guzel duşünelim gzel olsun ınsallah 🤲 😊

Hepımız zor zamanlardan gecıyoruz ama en guzel vaktımızı burda gecırıyoruz burası olmasaydı ben zor zaman gecırırdım bende cok agrılı oldum transferden berı bırada agrılı bahseden hep ben olmusumdur herkes bılır ama sagolsunlar onlar guzel düşünmem ıcın gülüp gecerek o agrı iyiye ısarettırr takmaaa dedıler ve haklıda cıktılar
Guzel duşünelim gzel olsun ınsallah 🤲 😊
İnşallah 🙏🏻🙏🏻

X