2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Erkenden hortlayangiller burada mı GÜNAYDIN 🙈 gecee 2.30 dan beri kıvranıyorum sıkıntıdan uyu uyan uarım saattir pes ertıım uyumaya calısmak ıcın bugun bırde kendı dr uma gıdıcem ekstra bı heyecan tabi 😬🐣
Heyecanını paylaşıyoruz canım🥰
Hadi bakalım, güzel haberlerini bekliyoruz. ❤️

Günaydın kuzum 😉 güzel haberlerini bekliyoruz , kalp atışlarını kaydettmeyi unutma 😉
hahahah bu sefer asistan alıcak ınsallah bana kalırsa yıne elım ayavhım tıtremekten zaten yapamam
Bırde dr umda cok beklıyor benı 🤣 cunku cekım yapmak ıcınn ızın ıstedı hasta memnunıyetı diyelim sayfasında paylasıcak sanırım bizde olur dedık zaten maskelı felan yuzumuz de cıkmıyor 😛

Arkadaşım yeri gelir sen de başka bişeye kafayı takarsın. Ben hemşire olduğum halde bunlara takıyorsam ciddi hassasiyetletim vardır. Sen böyle birşeye takılmazsın kalkar benim hiç düşünmeyeğim şeyi dert edersin mesela. Bu konuda da karşo taraftan hassasiyet beklenir. Allah aşkına buna da kafa mı takılıyor diye gülünmez bence. Ben burda ne garip şeylere üzülen arkadaşlar gördüm ama kalkıp hiçbirine diyemem bunu, ya duygusuna desteğimi veririm ya da hiç birşey yazmam belki öncesinde böyle birşey yaşadı bilemeyiz çünkü. Burası birbirimize destek yeri sevincimizi heyecanımızı korkularımızı paylaşmazsak bir anlamı olmaz. Zaten zor psikolojik Bi süreçteyken birbirimizin tereddüt ve korkularına hassas davranmalıyız.
Ayyy kuşum. RAAT RAAT da kafayi nelere taktı tabii ki. Onuda biz motive ettik simdi o da bize yapıyo:)) burda birisi düştüğü üzüldüğü an herkes onu ayaga kaldırıyor. Sıra sıra motive ediyoruz birbirimizi ama hep aynı konular bile dönüp duruyor inan. Yine kan degerleri 2 kat olsa bile acaba diyecek birileri vs vs. Demem o ki sen uzulme diye söylemiş 😊

Elbette herseyi paylasacagiz ya bizi bizden başkası anlamazki kuşum... bi yazi okumustum dur yaziyorum

" Ortak paydalar ortak anılar sabun köpüğü gibidir. Gün gelir, uçar gider. Esas yakınlaştıran ortak acılar ortak hüzünlerdir "

Demem o ki bizi bizden baskasi anlamaz🤎🌾

Ayyy kuşum. RAAT RAAT da kafayi nelere taktı tabii ki. Onuda biz motive ettik simdi o da bize yapıyo:)) burda birisi düştüğü üzüldüğü an herkes onu ayaga kaldırıyor. Sıra sıra motive ediyoruz birbirimizi ama hep aynı konular bile dönüp duruyor inan. Yine kan degerleri 2 kat olsa bile acaba diyecek birileri vs vs. Demem o ki sen uzulme diye söylemiş 😊

Elbette herseyi paylasacagiz ya bizi bizden başkası anlamazki kuşum... bi yazi okumustum dur yaziyorum

" Ortak paydalar ortak anılar sabun köpüğü gibidir. Gün gelir, uçar gider. Esas yakınlaştıran ortak acılar ortak hüzünlerdir "
Ya elbette ben de kötü şekilde demedim arkadaşımın da kötü niyeti yoktur belki gül geç diye demiştir ama inanın şunu yazarken bile ağlıyorum. Gelgitler var her şeye kafa takıyoruz bişe sebep oluyor işte.
Yanlız bu söz muhteşem

Ya elbette ben de kötü şekilde demedim arkadaşımın da kötü niyeti yoktur belki gül geç diye demiştir ama inanın şunu yazarken bile ağlıyorum. Gelgitler var her şeye kafa takıyoruz bişe sebep oluyor işte.
Yanlız bu söz muhteşem
Sen niye ağlıyorsn arkadasm ne oldu?Bıseyler mi kacırdım

Yanlız bu söz muhteşem
Tabii oyle simdi seni ayaga kaldiriyoruz iste. Yarinda sen yapcan🤎

Ya bi hikaye vardi bulursam paylascam. Ortak acilarla ilgili 🌿

Sen niye ağlıyorsn arkadasm ne oldu?Bıseyler mi kacırdım
Bişe olduğundan değil canım duygusal gelgitlerimizden işte. Sabah eşime de dedim ben yine kan vericem bişe hissetmiyorum diye o da gülüyor. Ya premens dönem halt etmiş şu halimin yanında gerçekten

Bişe olduğundan değil canım duygusal gelgitlerimizden işte. Sabah eşime de dedim ben yine kan vericem bişe hissetmiyorum diye o da gülüyor. Ya premens dönem halt etmiş şu halimin yanında gerçekten
Öyle düsünme pozitif olalım Allah ın izniyle bize bugünleri gösteren Rabbim devamını da verir insallah tabi duygusal olarak bi garibiz insan düsünmeden edemiyorda Allah korusun kotü birsey varsa da elimizden gelen bisey yok kemdine dikkat et beslenmene özellikle dikkat et herisi gelir Allah ın izniyle

Öyle düsünme pozitif olalım Allah ın izniyle bize bugünleri gösteren Rabbim devamını da verir insallah tabi duygusal olarak bi garibiz insan düsünmeden edemiyorda Allah korusun kotü birsey varsa da elimizden gelen bisey yok kemdine dikkat et beslenmene özellikle dikkat et herisi gelir Allah ın izniyle
İnşallah Allah razı olsun 🙏🏻

Bence verme dayanabilirsen bi kac gün daha dayan derim hem unutma herkese biz dedik gününüzden önce bakmayın diye ben 1 gün kala fire verdim sadece en azindan 10.günü bekle derim😊
Ayy pardon bugun tam 1 hafta oldu benim yanlis yazmisim. Pazartesiyi beklicem mecburing iste vermezsem eger. Ama okadar cok belirti hissediyorumki anlatamam. Sanirim bünyeden bunyeye gore degisiyo bilemiyorm.. benim korkum sagliksiz seyler yasamakta iste. Pozitif gorsemde tam sevinemicem galiba. Ama o gun de bi gelsin orasini ozaman düşüncem 😅

Bence verme canım iki üç gün daha dayan, değer az ciktihinda da bu sefer neden az diye kafa yoruoz. Kendini boşuna yipratmamamk için biraz daha bekle istersen.
Bekliyom bekliyom oyle bi yokladim sizi🤣
Saka bi yana hayirlisi ya. Ben 4. Gunu verdiydim bi hışım, 0.9 cikti pek umudum yok aslinda oyüzden ama belirtiler tahrik ediyo beni var var ben burdayim diyo😏😏

Günaydın kızlar sizi sessiz takip edenlerdenim 🙂 6. Transferimi 29 Nisan da oldum. Dün kan verdim 7. Gün sonucum pozitif hiç belirtim olmadı pek umutlu değildim hatta son zamanlarda yine olmadı diye düşünüyordum.

Ama bu sabah kan geldi biraz akıntı ilaçla birlikte 😔 ağrım yok çok korkuyorum kaybedicem diye. Açık renk yada kahverengi lekelenme olsa bu kadar endişelenmezdim. İnşallah devamı gelmez dualarınızı bekliyorum. DOktoruma yazdım iğne yaptır dedi sağlık ocağı açıldığında gidip yaptıracağım hemen.

Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı gebelikler nasip etsinn inşallah ❤️

Ayy pardon bugun tam 1 hafta oldu benim yanlis yazmisim. Pazartesiyi beklicem mecburing iste vermezsem eger. Ama okadar cok belirti hissediyorumki anlatamam. Sanirim bünyeden bunyeye gore degisiyo bilemiyorm.. benim korkum sagliksiz seyler yasamakta iste. Pozitif gorsemde tam sevinemicem galiba. Ama o gun de bi gelsin orasini ozaman düşüncem 😅
Aynen öyle onu da o zaman düsün yalan degil bende diyodum ki bi pozitifi alaym yeter hatta birisi bana basina gelsinde gör demisti😂simdi yarın ne cikacak duzgun artacak mı diye bi soru isareti var ama takmıyorm inan Allah ım izniyle hersey güzel olur 😊

X