2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

sen bize ilk pozitif haberi vermistin ayagin ugurlu geldi bence boyle düşünüyorum:))) rabbim saglikla dogurmayi nasip etsin canim...🧿🐣🤲
Ay çok mutlu oldum böyle düşünmene. İnşallah öyledir gerçekten. Allah hepinize güzel güzel bebişler versin. Hep duam bu yönde. Sonra hep beraber de çocuk bakımını konuşalım burada 😍

inşallah canım son adet tarihine göre hesaplamada 5+1 oluyor tüp bebek transferine göre dediğin gibi oluyor canım hangisi geçerli bizim için acaba heralde kontrolde anlıcaz tam
Son adete göreyse seni. Kese gözükür benim son adete 3+3 çıkıyor aman anlamıyorum ki in skese goruruzde bu belirsizlik ortadan kalkar🤲🤲

Ya insallah canım cok sevindim 🙏🏽 Ben de cok ağır işler yapmıyorum ama bi sofra kurarken toplarken falan duramıyorum cok belim ağrıyor korktum ben de acaba bir şey mi oluyor dite 🥰 teşekkür ederim😍
Yokk ama dınlen bebek dı lenırken beslenir mumkun mertebe 3 aya kadar cok önemlı dıyor benım dr um 3 aydan sonra normal gebelık olarak devam edersın dıo
Neden 3 aya kadar farklı dıe sorduğumda
Senın rahmın ve hormonların adet olcakmıa gıbı hareket ederken bız gebelıge tesfık edıyrouz dıo
Eahımde hormonlarda tepkı verıyor dıo
Rabnım herkese saglıkla evlatlarına kavustursun 🤲

O bende de var 😖 aklıma olur olmaz şeyler geliyor bugün değerim 2 katından fazla gelince çok korktum bi aksilik var diye
Evet benim de 2 katından fazla gelmişti. O an artış için seviniyoruz ama sonradan fazla artış da başka şeyleri düşündürüyor diyip kuruyoruz😐

Ben de haşimatoyum.. kaç çıkıyor değerlerin? Benim en son 0,2 çıkmış çok düşük değil mi ya? Ama bu kanı sabah vermemiştim, doktorum öylesine bakmıştı. Şimdi transfer hazırlığındayım tekrar baktıracağım da, ilacı içip mi gideyim karar vermemiştim.. ama doğru tabi dozu ayarlamak gerekirse normal dozumu almak gerekir
Canım bende 2013 yılından beri haşimatoyum.en son kan verdiğimde benim de tsh 0.3 dü ama sadece tsh baz alınmıyor.t3 t4 ve anti tpo da öenmli ve tsh beyindeki hipofiz bezinden salgılanıyor sürekli değişkenlik gösterebiliyor.ben hep aç karnına gidiyorum doktoruma aç olduğunu söylüyorum..

Canım bende 2013 yılından beri haşimatoyum.en son kan verdiğimde benim de tsh 0.3 dü ama sadece tsh baz alınmıyor.t3 t4 ve anti tpo da öenmli ve tsh beyindeki hipofiz bezinden salgılanıyor sürekli değişkenlik gösterebiliyor.ben hep aç karnına gidiyorum doktoruma aç olduğunu söylüyorum..
Tsh’ın 0’ın altında olmasında bir sakınca görmüyorlar o zaman tüp bebek için öyle mi? Ben sanki çok düşük olması da iyi değil diye okumuştum. Haftaya gideceğim Endokrin doktoruma da.. ilk düşüğüm tiroid ilacına başladığım zaman olmuştu, onun için bu tiroid mevzusu beni tedirgin ediyor, travma oldu 🙁

Canim sen regl oldun mu

inşallah canım haberleşelim beraber gecicek sanırım süreç🌸 benim 4.transfer olucak 2 negatif birtanesi pozitifdi ama 3 aylıkken kalbi durdu malesef allahım inşallah şu mübarek günde isteyen herkezin kucagını boş bırakmasın🙏💓
İnşallah bu son transferin olur, hayırlısıyla sağlıkla alırsın bebeğini kucağına 🙏🏻 Güzel haberleri karşılayalım inşallah beraber 🌼

Ben şu şekilde diye biliyorum pink21 pink21 canım.

Eklentiler

• 1327AF85-09D9-4D47-AD90-52D0FB20B7AE.jpeg
    1327AF85-09D9-4D47-AD90-52D0FB20B7AE.jpeg
    406,5 KB · Görüntüleme: 57
X