- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
Allah razı olsun kuzum sağ olasın inşallahÇok geçmiş olsun canım benim. Dua ederiz tabi. Hastalığı veren Rabbim şifasını da versin, bir an önce sağlığına kavuşsun babacığın inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun kuzum sağ olasın inşallahÇok geçmiş olsun canım benim. Dua ederiz tabi. Hastalığı veren Rabbim şifasını da versin, bir an önce sağlığına kavuşsun babacığın inşallah.
Korkma canım benim annemde babamda covid geçirdi ikiside 65 yaşında ikiside kronik çok şükür atlattılar seninki de iyileşecektir.Yok canım annemin bir sürü kronik hastalığı vardı hep ondan korkuyorduk. Sadece ara ara tansiyon sorunu vardı 58 yaşında babam. Hiç belli olmuyor bu hastalık nasıl bir şeyse
İnşallah canım inşallahKuzum çok geçmiş olsun ya Allahım tez zamanda iyileştirsin inşallah
Aslında birkaç gündür diyoruz git diye çünkü yerinde duramıyordu dayanamamış gitmiş en sondacanım çok geçmiş olsun hastahanede daha kolay toparlanır inşallah
Allah acil şifalar versin sağlıkla kavuşursunuz inşallah babanızaAmin inşallah canım her gün geçecek diye bekliyorum nerdeyse yirmi gün olmuştur ama ağırlaşıyor inşallah atlatır sağ salim
Kzuum 1.7 iyimis 2.5 un altında olmalı aynı yerde mi yaptınKızlar endokrine gitmiştim tsh sonucum çıkmış 1.7 hiç anlamadım yani 4 çıkan değer nasıl 1.7 oldu üç günde. T3 e de bakmamışlar orası da şaka gibi. Neyse şimdilik böyle ilaç vs vermez sanırım zaten bu değere
İnşallah canım amiinCok gecmis olsun canim insallah hafif atlatir
Amin kuzum sağ olasın inşallahAllah acil şifalar versin sağlıkla kavuşursunuz inşallah babanıza
Yok kuzum 4 çıkan sağlık ocağında yapılmıştı il sağlık müdürlüğü laboratuvarlarını kullanıyorlar. Bu araştırma hastanesinde yapıldı.Kzuum 1.7 iyimis 2.5 un altında olmalı aynı yerde mi yaptın
Amiin amiiiin kuzucum sağoll bekleyen herkesinnn güzel sonuçlarııııı olsunAllah razı olsun canım Mevlam kolaylıklar versin inşallah sana su gibi akıp geçsin günlerin bi bakmışsın pozitif
Size de çok geçmiş olsun. Her gün bugün daha iyilerdir diye teselli oluyordum 20 günü bulacak ağırlaşması ister istemez korkutuyor. Rabbim tüm hastaların yardımcısı olsun babama da şifa versin inşallahKorkma canım benim annemde babamda covid geçirdi ikiside 65 yaşında ikiside kronik çok şükür atlattılar seninki de iyileşecektir.
Bugünde olmassam arayacağım yarın içinKuzum sen doktoruna dedin mi regl olamadığını
Güzelliklerle geçsin sürecin canımCuma akşam başladım iğnelere o günden beridir bir dakika yerimde durmadım, insanın psikoloji ne garip düşünmiyim diye bakın yemin ediyorum evi komple döktüm temizliyorum Kayınvalidemler iftar a geliyo şimdi bi yandan onun koşturmacasııı Allahım hayırlara çıkarsın değişik bir süreç değişik bir yol sabrını versin hepimizee hep duamdasınız yine söylüyorummm iyi ki varsınız Allah herkesten razı olsun kalbindekileri versin bu grup sayesinde bu sürece o kadar iyi hazırlandım ki resmen korkmuyorum hiçbirşey den
aradım cnm 5 gün daha bekleyelim dedi belki gecelik oluşmuştur.yanlış ilaç kullanımdan adet düzensizliği de oluşmuş olabilir dedi.Kuzum sen doktoruna dedin mi regl olamadığını
Çok teşekkürler kuzum Amin canım Allah herkesin yardımcısı olsun Bütün hastalara şifa versinSize de çok geçmiş olsun. Her gün bugün daha iyilerdir diye teselli oluyordum 20 günü bulacak ağırlaşması ister istemez korkutuyor. Rabbim tüm hastaların yardımcısı olsun babama da şifa versin inşallah
Çok sagoll canımm benımYaaaa, kıyamam canım benim.
Çok geçmiş olsun.
Rabbımm hayırla saglıkla sizlere kavustursun canımKızlar babamı covid nedeniyle hastaneye yatırdılar. Aslında bugün karantinası bitmişti ama ağırlaşınca iyileşme olmayınca gitmiş değerleri kötü çıkınca yatışını yapmışlar dua ederseniz sevinirim
Tabıı kullanıyorum rahım için önemliymiş zatenMerhaba onu bende kullanıyorum gebelik var acaba bir zararı olur mu doktor kullanalım dedi ama içimde emin olamadım