2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Yok canım annemin bir sürü kronik hastalığı vardı hep ondan korkuyorduk. Sadece ara ara tansiyon sorunu vardı 58 yaşında babam. Hiç belli olmuyor bu hastalık nasıl bir şeyse
Korkma canım benim annemde babamda covid geçirdi ikiside 65 yaşında ikiside kronik çok şükür atlattılar seninki de iyileşecektir.

Kızlar endokrine gitmiştim tsh sonucum çıkmış 1.7 hiç anlamadım yani 4 çıkan değer nasıl 1.7 oldu üç günde. T3 e de bakmamışlar orası da şaka gibi. Neyse şimdilik böyle ilaç vs vermez sanırım zaten bu değere
Kzuum 1.7 iyimis 2.5 un altında olmalı aynı yerde mi yaptın

Korkma canım benim annemde babamda covid geçirdi ikiside 65 yaşında ikiside kronik çok şükür atlattılar seninki de iyileşecektir.
Size de çok geçmiş olsun. Her gün bugün daha iyilerdir diye teselli oluyordum 20 günü bulacak ağırlaşması ister istemez korkutuyor. Rabbim tüm hastaların yardımcısı olsun babama da şifa versin inşallah 🤲🏻

Cuma akşam başladım iğnelere o günden beridir bir dakika yerimde durmadım, insanın psikoloji ne garip düşünmiyim diye bakın yemin ediyorum evi komple döktüm temizliyorum 😂😂 Kayınvalidemler iftar a geliyo şimdi bi yandan onun koşturmacasııı 😂 Allahım hayırlara çıkarsın değişik bir süreç değişik bir yol sabrını versin hepimizee hep duamdasınız yine söylüyorummm iyi ki varsınız Allah herkesten razı olsun kalbindekileri versin 🤲 bu grup sayesinde bu sürece o kadar iyi hazırlandım ki resmen korkmuyorum hiçbirşey den ❤️

Cuma akşam başladım iğnelere o günden beridir bir dakika yerimde durmadım, insanın psikoloji ne garip düşünmiyim diye bakın yemin ediyorum evi komple döktüm temizliyorum 😂😂 Kayınvalidemler iftar a geliyo şimdi bi yandan onun koşturmacasııı 😂 Allahım hayırlara çıkarsın değişik bir süreç değişik bir yol sabrını versin hepimizee hep duamdasınız yine söylüyorummm iyi ki varsınız Allah herkesten razı olsun kalbindekileri versin 🤲 bu grup sayesinde bu sürece o kadar iyi hazırlandım ki resmen korkmuyorum hiçbirşey den ❤️
Güzelliklerle geçsin sürecin canım 🤲🏻💞

Gelişmeleri buraya yazıyorum belkı aynı dertten muzdarıp olanlara bı fıkır olur
1. Matofını benım tedavı oldugum dr biliyordu onun uzerıne buedakı polıkınlıge gıdınce kadın doguma ona kullandıgımj soyledım oda yazdı ama şimdi mide bagırsak sıkayetlerım arttıgı ıcın normal koltukta oturamayacak sekılde gazdan son aylardakı hamıle gıbj hemde agrısı cılesı cabası bana dahılıye uzmanım kullanma desı dıyet yap ama kesın yap yoksa bebege bısey olmasın dedı cuma gunu ılac kullanmadan tekrar bakılacak ne derece etıleyecek gerekirse unsılın ıgnesı verırım sana dedı
Yıne polıkınlıktekı kadın dogumcu bana hgb 9.5 oldugundan kan ılacı vermıstı onuda normalde dahılıyecı ben 3 aydan sonra verıyorum dedı ve benım kendı tedavımı ustlenen dr uma da gosterdım bısey dememıstı
Son olarak bütün gelısmelerı tedavımı ustlenen dr umla paylastım cuma günü zaten randevum var ama dahılyecı dogru soylemıs matofını de kan ılacını da bırak dedi cuma günü geldıgınde konusuruz dedı ve ilaç içmeden dıyetle devam ederız dedı
Hamıle ıkenn ınsan diyet mı yapar be 😪 saglık olsun hersey bebıslerımız icin 🥰🤲

Size de çok geçmiş olsun. Her gün bugün daha iyilerdir diye teselli oluyordum 20 günü bulacak ağırlaşması ister istemez korkutuyor. Rabbim tüm hastaların yardımcısı olsun babama da şifa versin inşallah 🤲🏻
Çok teşekkürler kuzum :dua: Amin canım Allah herkesin yardımcısı olsun Bütün hastalara şifa versin :dua:

Kızlar babamı covid nedeniyle hastaneye yatırdılar. Aslında bugün karantinası bitmişti ama ağırlaşınca iyileşme olmayınca gitmiş değerleri kötü çıkınca yatışını yapmışlar 😔 dua ederseniz sevinirim
Rabbımm hayırla saglıkla sizlere kavustursun canım 🤲🤲🤲

X