- 19 Ocak 2021
- 1.972
- 3.281
- 34
Ben hep aynı saatte vurduruyorum canım ama hemşire 2 saat tolerans tanınabiir demiştiKizlar progestan ignenin saati farkediyor mu herhangi bir saatte vurulur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hep aynı saatte vurduruyorum canım ama hemşire 2 saat tolerans tanınabiir demiştiKizlar progestan ignenin saati farkediyor mu herhangi bir saatte vurulur mu
Tavsiyem karanlık Bi odada dinlenmen. Benim de ağrım çok fazla ışıklar tetikliyor o yüzden kapatıyorum her şeyi geçene kadar bekliyorum. Parol kullanılabiliyor bildiğim kadarıyla ama o da leblebiden farksız yani gerek yok.Kızlar benim iki gündür kesintisiz bir baş ağrım var . İlaç da alamıyorum ne yapacağım
Anladim canim ben dun sabah 10.30 gibi vuruldum bugun vurulmam biraz zaman alabilir o yüzden merak ettimFarketmiyor diye biliyorum canim. Benim de ilk öğlen vurundum. Sonra akşamları 21_24 00 aralığındavurunuyum
Ben hep aynı saatte vurduruyorum canım ama hemşire 2 saat tolerans tanınabiir demişti
Sana geç tarih söylemişler canim benim 2.gün olmasına rağmen 12.gun test ver dediler5. Gun embriyosu canim. BC kaliteymis. Bir de genetiğe göndermiştim oradan da sağlıklı geldi şükür. Ben de pazartesi bekliyorum. Ve bana 13 gün kan testi ver dediler. 20 nisan da kondu
Ben Gonopeptly oldum canim...ovirtellede 12 gune kadar coft cozgi çıkarabiliyor dendi..Gonopeptly de yokmus ama...Canım ovitrelleden sonra hcg testi yaptın mı yalancı sonuç muymuş??
Bana herhangi bir saat olur dediler canım ama yine de hep aynı saatlere denk getirmeye çalışıyorumKizlar progestan ignenin saati farkediyor mu herhangi bir saatte vurulur mu
Kesinlikle Yasamademek123 ‘ya katılıyorum Kilya ’cığım. Hiç kolay gelmedik buralara. İlk 3 ay özellikle başımızda kuş varmış gibi hareket edicez.Amann dıkkat et kendıne stresten uzak dur hıc bısey dusunme ev iş yemek vs bak kolay gelinmıyor buralara kadar hersey yerıne gelır ama bu sekılde stres yaparsan olmazz
Çok teşekkür ederim, inşallah bebeği de görürüz bir dahakine.Maşallah kuzum Canım ben estrofem hiç kullanmadım zaten gebelik oluşmuşsa gerek olmaz. Progesteron benim sürekli bakılıyor kuzum ekstra iğne ekledi ama ikiz gebelik diye sanırım ekledi. Yolk ile ilgili hiç bilgim yok. Bana da bir şey denilmedi holter takıldı bugün yazamıyorum da uzun uzun
Bende histeroskopi olmuştum canım önceki kürtajımdan kalan bir sıkıntı vardı doktorum iki ay rahmini dinlendirdikten sonra transferini yapacağız demişti embriyolarını bu süreçte donduracağız taze transferden başarı oranı daha yüksek diye bana söylemişti okuduğum makalelerde de bu yönde okudum.Ben bişey demedim bilgim olmsdigi için cnm eşine 3 ay ilaç tedavisi uygulucaz yumurtaları dondurcax ve dondurulmuş embryo ile yola devam etcez dedi bana güvenin dedi
Saol canim benim hepsini dikkate Alicam çok saolEşinize de ayrıca tedavi uygulanması çok güzel. Çünkü sorun tek taraflı olmuyor. Yumurtayla bitmiyor tedavimiz. Doktorunuz emin adımlarla tedavi uyguluyor. Zaten bu vitaminler falan en az 3 ay kullanımda etki ediyor. Beslenmeylede destekleyin. Kaan Hoca esim için Baklagil,sebze,havuç, ısırgan otu çayı önermişti. Kırmızı eti az tüketin,uyurken falan telefondan biraz uzak durun demişti. Belki işe yarar
Tamam canim inşallah öyledir valla güvendim zaten bu sefer içime sindiSorun yok canım korkma bizimde tedavi başlangıcında öyle oldu
Seninde rahimde sorun var mı yok mu bakacaktır Histereskopi ile zaten sorun varsa müdahale ediyor.Doktoruna güven canım.
Aaa öyleyse saolsun valla inan ben arastirmamistim cnmBende histeroskopi olmuştum canım önceki kürtajımdan kalan bir sıkıntı vardı doktorum iki ay rahmini dinlendirdikten sonra transferini yapacağız demişti embriyolarını bu süreçte donduracağız taze transferden başarı oranı daha yüksek diye bana söylemişti okuduğum makalelerde de bu yönde okudum.
Ya valla içimi çok rahatlattıniz cnm en azından işini bilen birilerinin eline düştük demekki zaten çok araştırdım bu sefer öyle hemen gitmedim ama gördüğümde de doktora için isinmisti inşallah böylede devam ederCanım rahim filmiyle histeroskopi yapacak demek ki doktorun. Daha önce yapılmadı mı hiç? Bana da yaptı, benim de rahmimde sorun yoktu ama işimizi şansa bırakmayalım rahmi en ideal haline getirelim dedi.. araştırırsan histeroskopinin çok tercih edilen ve fayda görülen bir işlem olarak değerlendirildiğini görürsün.. sende bir sorun olduğundan diil embriyonun tutunma olasılığını arttırmak için yapalım demiştir doktorun, aklında soru işareti oluşmasın yani. Doktoruna güven
Bende aynı durumdayım canım transfer öncesinden beri kullanıyorum bana saatli olarak kullan denilmişti. Pozitif çıkana kadar hergün pozitif çıktıktan sonra 3 gğnde bire döneceğiz demişlerdi ama ne kadar vurulur bilemiyorumArkadaşlar transfer öncesinden beri kalçadan progestan vurguluyorum bu ignenin saati önemli mi eve komsumuz gelip vuruyor bazen saatler tutmuyor. Bi de bu igne ne kadar süre kullanilir
Kuzum karnındakini düşün gözün hiçbi şeyi görmesin çok aradık zor bulduk varsın ev de pis olsun, eşinden rica et Bi süpürge açsın, gerisini de önemseme... Ben öyle yapıyorum inan, bi yemek. Çok gücüme giderse Bi yardımcı çağıracağım, balkonda otururum gerekirse o da temizler. Zaten yüzeylerde tutulma olmuyormuş.Öyle kuzum sıfır tuz dedi kardiyolog. Kalpte sorun yoktu şükür troid de yapar bakalım dedi kan verdim ama aç değildim hiç sormadı öyle verdim. Stres kaynaklı olma ihtimali daha yüksek dedi. Ev de canımı sıkıyor kadın da alamıyorum pandemi korkuma yapamıyorum da pis yani insan huzursuz oluyor
Virusten dolayi saglik ocagina cok gitmek istemiyorum bizim burdaki cok yoğun oluyor eve çağırıyoruz haliyle o da masraf oluyor o yuzden merak ettim ne kadar devam edecek diye.ben pozitif sonuç aldim ama baya bi böyle devam edecek gibi görünüyorBende aynı durumdayım canım transfer öncesinden beri kullanıyorum bana saatli olarak kullan denilmişti. Pozitif çıkana kadar hergün pozitif çıktıktan sonra 3 gğnde bire döneceğiz demişlerdi ama ne kadar vurulur bilemiyorum
Bende sağlık ocağına gidemiyorum kalabalık olur diye tıp merkezine gidiyorum sakinde oluyor gittiğim saatlerde hemde sürekli aynı hemşire vuruyor iyi oluyor. Eve çağırmak bayağı maliyetli oluyor benimde üç gün evde vurdurmam gerekiyordu ama sağolsun bir tanıdıkla hallettikVirusten dolayi saglik ocagina cok gitmek istemiyorum bizim burdaki cok yoğun oluyor eve çağırıyoruz haliyle o da masraf oluyor o yuzden merak ettim ne kadar devam edecek diye.ben pozitif sonuç aldim ama baya bi böyle devam edecek gibi görünüyor
Ya 6gün oldu hala çıkar mı kiBen Gonopeptly oldum canim...ovirtellede 12 gune kadar coft cozgi çıkarabiliyor dendi..Gonopeptly de yokmus ama...
Ben kimyasal gebelik yasadim cnm..kac gun oldu ovitrelle kullanali